Отговори
# 1 350
  • Варна
На кой когато му дойде музата, Тони Simple Smile

# 1 351
  • BG
Гледай как веднага ме нави.... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 352
  • Варна
Хайче, яхнала си коледния дух. 👍 Да е здрава,честита и плодовита седмица. Хохохо...

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 09:07 от Viviana91

# 1 353
  • Варна
Таман навреме Simple Smile

# 1 354
Бива ли тъй подло да разсейвате  ... досега бях насред блато, след вашите картинки направо потънах.

# 1 355
  • Пловдив
Не знам защо се правят асоциации с камиони на над 50 години? Не карам Краз, Ифа, Зил, Газ както и нито един от изброените тук. Въпреки, че вероятно ще справя с тях, защото така или иначе на курса се учих на двойно амбриране. За волана няма да коментирам. А за пояснение карам Скания с 4 оси. Най-големият лост е този за чистачки и мигачи.

# 1 356
Знаем бе Сашке, просто вие младите нищо не знаете за живота през седемдесетте.
А ние се чудим защо си мислите, че светът започва с вашето поколение, та ни обяснявате как седят нещата.

# 1 357
  • Пловдив
Знаем бе Сашке, просто вие младите нищо не знаете за живота през седемдесетте.
А ние се чудим защо си мислите, че светът започва с вашето поколение, та ни обяснявате как седят нещата.

Хвалиш се, че си живял през 70-те ли? Joy

# 1 358
Да! Защо питаш?

# 1 359
Забавни са й динозаврите? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 360
  • София
Стига де, той ако е динозавър, аз да си отредя един парцел в централните. Simple Smile

# 1 361
Скрит текст:
За нас не смея да пускам. Следва лавина от критики - бил с детска физиономия, бил женчо, бил нам какъв си, няма угодия бе! Мъжете са безкритични Simple Smile

Пък и ако взема да покажа инструмента за зареждане, Бубанка ще ме резне Simple Smile
Тц, тц...не почва добре тази седмица... замириса си на петък, направо. Joy

Според мен - на изгоряло. Или на загоряло?

# 1 362
  • Варна
Кой?! Кой урочаса времето искам да знам? До обяд беше за къс ръкав тука.

# 1 363
Тук не е толкова студено, колкото е сиво и влажно. Confused Един колега каза, че утре щяло да вали сняг.

# 1 364
Много страх от един сняг! А и като знам, че се задържа максимум 2 дни в България...

Общи условия

Активация на акаунт