Кралски работи и клюки - ноември 2021

• 63 937
  • 1 241
  •   1
Отговори
# 1 155
Ако Кейт е с гръб на борец, за Мегън в червената рокля какво да кажем? Направо сумист Joy

Толкова коментари, колкото дукеса Кеймбридж друг не може да докара.

# 1 156
Аз лично нямам нищо против Лета, Кета, Бета и пр., стига за всички да е еднакво!
Лично аз за всички говоря на име. Защото всички тук все пак сме (и сигурно ще го кажа за стотен път☺) граждани на република България, а не английски, испански и пр. верни поданици. А и Ич не ми дреме за тях!
Да не говорим, че сме и във форум, все пак, не на дипломатически прием при въпросните дами и господа 😉
Та, какво ново за Лета и Кета 😂

# 1 157
Малко усмивки

И един Килър Лег Blush

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 20:11 от Не се сърди, човече

# 1 158
Летисия е много променена в лице, някакви интервенции ли си е правила... На моменти е озъбена, а не усмихната.

# 1 159
Катя работи по организирането на благотворителен коледен концерт в Уестминстърското абатство, който ще бъде заснет началото на декември и ще бъде излъчен преди Коледа.
На някои места пише, че и децата ще присъстват.

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 18:49 от Tinо

# 1 160
  • Някъде там
Не видях да сте споделили че румънците са били на частно посещение.

Максима и Вилем са дали обяд за победители от конкурси. Музиканти, художници, спортисти....
Пет минути се пулих да я видя къде е Максито и реших че е на крайната маса в дясно на екрана.Дали е тя не съм сигурна. Други снимки няма в профила им.

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 20:11 от Не се сърди, човече

# 1 161
Кейт е нормален човек, има си особености на фигурата, но и аз не я харесвам с подплънки и разни по изсулени кройки. Има тоалети, в които е невероятна.
Летисия нещо ми е страшна в лицето на последните снимки, шведите са симпатяги.

За Даяна се възмущавам, защото навремето си беше грозна история, и двамата с Чарлз се излагаха доволно, но е просто отвратително да претоплят историята. Ако наистина двамата братя си правят разни алъш вериши с медиите просто тотално бих се отвратила от тях.

# 1 162
Хариевите алъш-вериши с Омид вече ги разкриха в съда. С жена му са давали информация за книгата Finding freedom, а всички замесени отричаха първо...
Същия Омид твърди, че Кенсигтън лийквали инфо за Съсекс, но Бъкингам, Кларънс Хаус и Кенсигтън твърдят, че не е имало такова нещо. Всеки сам решава, на кого да вярва.😀

# 1 163
Има си хас от Бъкингам, Кларънс хаус и Кенсингтън да си признаят, че са го правили. 😆😆😆 Във филма излъчен по BBC не говорят само Омид и адвокатката на Меган, а и други хора са решили да говорят. А във втората част се очаква да се излъчват още интересни неща.

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 19:58 от Lilia*

# 1 164
От дворците може би си вярват, като твърдят, че никаква информация не е изтичала. Едни и същи хора ли пускат слухове и пишат изявления? Предполагам, че не.
За нас нещата ще останат загадка и ще вярваме на този, който към момента ни е по-симпатичен.

# 1 165
Въобще не са загадка нещата Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 166
  • София
Брошката 😍

И обеците (не харесвах нито роклята, нито огромното палто, само цветът му беше разкошен)

Бижутата на Силвия също много ми харесват

И ще вече загубих надежда за тази рошла

Но пък сиво с оранжево все повече ми допада - ще се пробвам утре.

Фелипе са го сложили до Виктория, много   недомислено 🤣

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 20:35 от Lana

# 1 167
  • Русе, у дома
Странно изглежда Летиция в лице, но пък може да е заради липсата на маска при шведите. Определено се е мумифицирала съвсем...
Летината ръка и е добре оформена, но аз харесвам мускул по женска ръка, малко да е, но да има..., другото не ми харесва и не обичам да го гледам, визирам Софи Есекс...

# 1 168
  • Някъде там

Официален портрет на белгийците.
Много ми харесват.
Матилде сама като е изглежда по стара, но до него много добре му пасва.

# 1 169
Уиндзор

Общи условия

Активация на акаунт