Кралски работи и клюки - ноември 2021

• 63 948
  • 1 241
  •   1
Отговори
# 1 140
Много хубава Летисия Heart Eyes
Ето това е приятен розов цвят! Направо грее!

# 1 141
Ето ви един пример, че и Уилям не е защитен от лъжливи статии.
"Дейли мейл" пишат, че снощи е купонясвал с приятели на коледно парти.
https://www.dailymail.co.uk/femail/article-10241995/Prince-Willi … members-club.html
А реалността е, че един от патронажите му е организирал вечеря и е там по работа.
Съдебен циркуляр
 Кенсингтънския дворец
 24 ноември 2021 г. Херцогът на Кеймбридж, Патрон, Флора и Фауна Интернешънъл, тази вечер присъства на вечеря в Oswald's, 25 Albemarle Street, Лондон, W1.

И от днес:
Уилям по време на симпозиума за психично здраве за спешни служби на Кралската фондация.
По време на събитието той обяви пакета Blue Light Together в подкрепа на психичното здраве на спешните служби, разработен от The Royal Foundation и партньорски организации.

# 1 142
  • София
Двама от внуците на Симеон Сакскобургготски - княз Умберто Видински и княгиня София Видинска, навършиха 22 години...

https://life.dir.bg/lyubopitno/vnutsite-bliznatsi-na-simeon-saks … uvaha-rozhden-den
Тъкмо тръгнах да коментирам и видях, че поста е в Компроматите, хубаво че и тук го сподели - та много симпатично семейство, майката и сина особено.

Че къде е противоречието в статия за Уилям, бил ли е на това парти...ОК, може и работа да е свършил, ама това не променя фактът, че е бил там.

Чух за доста недоволни от изказванията му на наградите Тъск...

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 15:42 от Lana

# 1 143
  • Някъде там
Роклята на Летисия, много много ми харесва, но днес и всички останали ми харесват.

# 1 144
И Летисия има подплънки на роклята  ☺

# 1 145
И косата май е боядисала... браво, браво.

# 1 146
И косата май е боядисала... браво, браво.
Thinking не е, за съжаление

# 1 147
На другата снимка ми се стори без бяла коса.

# 1 148
нямам против поредните подплънки на Летисия, но наистина е като препарирана в лицето. Когато се усмихва и говори изглежда неестествено. Разбирам я вече защо винаги е сериозна и рядко говори.

# 1 149
  • Някъде там
От светлината на снимката е и аз се бях заблудила преди време.
Княз кандидат хирург си имаме.
Мирко е завършил първата си година на обучение.

# 1 150
Наистина и ни е имаме князе  и принцеси, а са малко известни , компромати ли няма или не им обръщаме внимание чак толкова.То ясно че не са работещи  и сме малка страна, пък и  недолюбвани у нас.И най-важното, нови, не са от векове традициите .Пришълци падат за краткото царуване  на предците си.
И все пак с титли.

# 1 151
Да, на Лети поне и стоят добре на фигурата (:

# 1 152
  • София
Летисия макар и слаба, има женствена фигура и в случая клоширана пола, която балансира раменете (специално погледнах да видя има ли), за разлика от правите рокли на Кейт.
Пък това че всички рокли били такива на дизайнерката, говори само, че явно се харесва с рамене на борец, щом не е поискала поправка. Което не е лошо, но не значи че на всички ни харесва, еле пък трябва да си траем.

# 1 153
Чудесна е роклята на Лета, но нещо не ми хареса в лице.

# 1 154
Прави сте, Кейт трябва да носи наметала тип Ала Пугачова, та да прикрива в цялост гърбици и други несъвършенства.
А за бръчките - само скафандър ще помогне, ама надали.
Но всичките и` уродства са простени, заради достойното поведение, старание и ведрото отношение.

Общи условия

Активация на акаунт