Кралски работи и клюки - ноември 2021

• 63 952
  • 1 241
  •   1
Отговори
# 1 125
Абе, ако имах ръцете на Летисия и гола щях да ходя да си ги показвам🤭😂
Аз харесвам супер стегнати ръце, иначе наистина много изпосталя последните години.

Жените са коя от коя по-красиви, но от мъжете Фелипе е номер 1.😍

# 1 126
И аз харесвам ръцете на Летисия, не са яки и напомпани, а стегнати и с нежен релеф.

София много ми хареса с тази бяла рокля. Стои й много добре. В лице също е чудесна.

Софи има съвсем приемливи ръце за възрастта си, според мен. Къде по-зле изглеждащи голи ръце е имало.

# 1 127
Летисия за мен има много добре оформени ръце и даже повече трябва да ги показва.
На Софи са приемливи, но пак зависи от модела. В тази синята е супер.

# 1 128
Ръцете на Софи са повече от приемливи за възрастта й, по-слаби и стегнати са от тези на някои 40годишни роялки, показвани тук.

Проблемът е, когато ръкавите са силно изрязани, но дори и ръцете на Летисия не изглеждат добре с такива ръкави. За такива ръкави трябва да си на 20 и почти да нямаш телесни мазнини

# 1 129
  • София
Много са хубави вечерта кралиците и принцесите. И Софчето ми харесва.
Определено без ръкави роклята на Летисия ми харесва повече.
На Виктория роклята е много хубава, от един снимки за РД беше, нали?

На Максима и двата тоалета ми харесват, но този път без шапката. И сивото поло малко по-опънато да беше или с по-добър сутиен.

# 1 130
  • Някъде там
Stella,eстествено че има и по зле изглеждащи ръце на много много по млади роялки показвани тук, но както някои смятат че Летисия не трябва да се показва с голи ръце по официални събития, така и аз смятам че Софи не трябва да го прави.

Днес роклята на Летисия е страхотна.Много харесвам такива модели.

Камила от вчера също ми харесва.

Да Лана от рд беше заедно със синята, като на Летисия но с ръкави.

# 1 131
  • Пловдив
Още от визитата в Швеция...

Двама от внуците на Симеон Сакскобургготски - княз Умберто Видински и княгиня София Видинска, навършиха 22 години...

https://life.dir.bg/lyubopitno/vnutsite-bliznatsi-na-simeon-saks … uvaha-rozhden-den

# 1 132
Ръцете на Софи са повече от приемливи за възрастта й, по-слаби и стегнати са от тези на някои 40годишни роялки, показвани тук.
Стегнати ръцете на Софи? Явно гледаме различни снимки. На мен тя ми е много симпатична, но не мога на черното да кажа бяло.

# 1 133
Специално се върнах да видя отново ръцете на Софи.
Попрехвърлих мислено 40год. обсъждани в темата роялки и не се сетих за някоя с по-грозно изглеждащи ръце в изрязана рокля.
Някоя конкретно ли имаш предвид, starbust?

# 1 134
След толкова години мине, не мине, нещо като се поразмирише и вадят картата "лошата Даяна"...грозно е

# 1 135
Че това новина ли е? още тогава се знаеше за нейните изневяри, тя дори признава за част от тях в онова прословуто интервю от 1995г. Тогава признава за James Hewitt, според Даяна са имали 5г връзка още от 1990г. Дори до ден днешен мине не мине месец и се вихрят теории как той бил биологичния баща на Хенри, заради приликата по между им. А преди това през 1989г са изтекли романтични разговори с дилър на изкусвто, както и с някакъв наследник на джин империя. че и има нейни записи още от 1984 до 1986г, където се говори за въпросния бодигард.
https://www.popsugar.co.uk/celebrity/did-princess-diana-cheat-on … ce=www.google.com

Жената е имала толкова любовници, че дори и в бг медии постоянно пишат за тях и до ден днешен. Да не говорим за западните медии, които знаят, че изневерите на Даяна предизвикват интерес и винаги ще е така

# 1 136
Няма да я оставят никога на мира Даяна. Жалко, че синът й го позволява.

Много интересни статия четох в ББС. За две години нито веднъж не излязоха да кажат от кралското семейство, че имат против неназовани източници, докато плюеха по правилните членове, сега даже без да са гледали филма чак общо изявление...

Мда, понякога мълчанието и кога избираш д го нарушиш, казват всичко.

# 1 137
Летисия:

София и Карл Филип:

Виктория и Даниел:

# 1 138
Една хубава двойка 😍

# 1 139
Даяна нямаше ли двама сина, крайно време е да се обединят поне в защита на майка си.

Общи условия

Активация на акаунт