Кралски работи и клюки - ноември 2021

• 63 934
  • 1 241
  •   1
Отговори
# 1 170
Не ми е ясно как може да се вярва на приказките на Омид или адвокатката като доказано и собственоръчно Мегън призна пред съда, че са им варирали спомените. Естествено, чак след излизането на доказателствата си припомни истината.
Една година са твърдяли неверни неща, някак трудно ще се осланям на тяхното мнение за каквото и да е.

Летисия с разкошна рокля. Пак. Но много отслабнала и измъчена в лице. Да спрат да и` очертават така веждите и да ` просветлят малко косата, подмладява я.

# 1 171
Вярно, че и адвокатката на Съсекс участва във филма.😂😂😂

Летисия няма лош тоалет на тази визита.

# 1 172
Цирк пълен.

Виктория и София със страхотни рокли

# 1 173
И аз това се чудя, как се вярва на хора, които целенасочено са лъгали и мазали в съда. След като излязоха мейлите изведнъж ММ спомни всичко, че се и извини. И сега чисти като сълзи пак декларират своята истина. Изключително позорно и смешно е подобно поведение. Интересно ми е какво ще бъде развитието. Защото и при Опра хвърлиха бомба, но цял свят им се смя, а тя изтри интервюто от канала си.

# 1 174

Официален портрет на белгийците.
Много ми харесват.
Матилде сама като е изглежда по стара, но до него много добре му пасва.

Много хубава жена е Матилде.

Лана, сивото е много благодатен цвят, след оранжевото на Максима, вече съм убедена, че с всеки цвят ще е хубаво Simple Smile

# 1 175

Роклята на София:

# 1 176
На мен ми е по-смешно това, че Кралицата е още жива и уж тези, които ги готвят за крале вече изтърваха положението. 😀 Канал като BBC да си позволи да излъчи в национален ефир филм, че Кралското семейство е в много близки отношения с таблоидите и им диктува какво да пишат, за какво говорим. 😜 Щом от сега се дънят така, представям си какво ще е след смъртта на Бети.

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 21:29 от Lilia*

# 1 177
Виктория този път е с най-красив тоалет. Прекрасна е!

# 1 178
Дааа, дънят се, друг път😂 Нека изчакаме и ще гледаме сеир. Аз съм извадила пуканките 🤣

# 1 179
Страхотни тоалети има на последните страници, направо да ти е кеф да плакнеш очи.

# 1 180
  • Някъде там

Официален портрет на белгийците.
Много ми харесват.
Матилде сама като е изглежда по стара, но до него много добре му пасва.

Много хубава жена е Матилде.

Лана, сивото е много благодатен цвят, след оранжевото на Максима, вече съм убедена, че с всеки цвят ще е хубаво Simple Smile
И Филип не е лош. Добре се комбинирах.
Сиво и оранжево и аз комбинирам.
София пак е с ужасна рокля.
Виктория е с  един от най любимите ми тоалети  на Мери но в друг цвят.
Страхотен е.
Като цяло доста хубави тоалети имаше при тази визита.
Много хубаво че и дълги рокли и тиари виждаме  покрай  държавните визити.
Те май свършиха. Имаше ли други скоро ?
Вики отложи своята.

# 1 181
С много хубава рокля е Виктория
И на София ми допада и с бялата беше хубава.
Трябва да се нормализира, че жените след раждане изглеждат различно. Приветствам избора на всичките и рокли. Чудесна е.

Да, и Филип е симпатичен и наистина изглеждат добре един до друг с Матилде.

# 1 182
  • София
Леле, какъв грозно нещо е сложила София, то цвят, то модел, то дължина.
Яд ме хвана, иначе е толкова сладка.
По-едри снимки?
Викиният тоалет е най-хубав (сещам се за Мериния, със зелената пола, също красив).

# 1 183
  • Някъде там
С много хубава рокля е Виктория
И на София ми допада и с бялата беше хубава.
Трябва да се нормализира, че жените след раждане изглеждат различно. Приветствам избора на всичките и рокли. Чудесна е.

Да, и Филип е симпатичен и наистина изглеждат добре един до друг с Матилде.
Ули която и да я облече тази рокля няма да я харесам, дори Мери.
 За мен е грозна самата рокля.
С костюма ми хареса как изглежда.

# 1 184
  • в сърцето на един мъж...
Няма да я оставят никога на мира Даяна. Жалко, че синът й го позволява.

Е той точно синът й я вдига и слага по медиите.
Летисия и с подплънките, и без ръкавите, не изглежда добре. Не е на 15 вече и такива рокли не й стоят добре. Иначе цветовете са хубави, но моделите... И стана ясно защо я носи тая маска...
С тюркоазения тоалет е хубава и й стои сравнително добре, само подплънките малко бъркат картинката.
Много е хубава тази рокля на Виктория, много оригинална е. И София изглежда много добре.
Мирко е сладък, дано стане добър лекар. И братовчедите му са сладки Simple Smile
Много ми е любим фуксията цвят на Кейт и на нея много й отива.
Ох, елхата в Уиндзор е разкошна! Heart
О, на Вики роклята от последната снимка е много хубава! Тя е най-красива! На София най-малко ми харесва. Със сакото и панталона изглежда много добре.

Общи условия

Активация на акаунт