Кралски работи и клюки - ноември 2021

• 63 918
  • 1 241
  •   1
Отговори
# 1 185
Харесват ми като кройка сакото и панталонът на София, но като цвят и материя са ми много ретро. Някаква друга снимка бях видяла, гримът също е кофти.

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 23:00 от Tiramisu29

# 1 186
  • Някъде там
За  първи  път чувам че кралете си слагат филъри, ботокс и си правят пластични операции.
Много мила снимка.

# 1 187
Софка само в бялата рокля я харесах. В нея беше принцеса и половина.😀 Безформената флорална, лъскавото сакенце, съчетано със странен панталон и последния и никакъв тоалет в кафяво не ми допадат грам.

# 1 188
Софка на последните снимки е като от махалата.

# 1 189
Софка рядко я харесвам. Хубавка е, но ми простее. А кафявата рокля нито е за височината ѝ, нито за повода. Поне се надявам да е имала по-дълга подплата, отколкото на манекена. На манекена рокля стои добре, но се виждат глезени. Докато Виктория не е хубава, но компенсира липсата на хубаво лице със стил и прекрасна царствена стойка. Роклята ѝ на цветя е прелестна! На Вики и пеньоарите нах-добре ѝ седяха.

# 1 190
  • Някъде там
София ми е симпатична в лицето, но в повечето случаи не ми харесва как се облича.
Вики този път даже ме провокира да си намеря такъв тоалет като нейния.
. Нейната пола повече ми харесва като десен от тази на Мери.

# 1 191
  • Sydney
Не съм чела почти нищо…

Йорките - ставаха.
Кейт с цикламеното - да.
София с роклята да, с панталона също, без гадната кройка.
Шарлот Казираги с Шанел е мн добре.
После още…

# 1 192
София с последното кафяво недоразумение - категорично НЕ! Едно, че не й стои никак добре, второ - въобще не хармонира с повода и стила на останалите дами.
Иначе с панталона и сакото ми допада.

# 1 193
  • Русе, у дома
Нова, официална снимка от датския кралски двор, във връзка с 50-год юбилей на кралицата, на престола.

# 1 194
  • София
Виктория и Даниел в Малмьо днес да видят как се справят с пандемията

http://images.gtresnews.com/es/feature/1271354/la-princesa-victo … N/ACTUALITY_TODOS
Полата и ботущите много ми харесват.

Значи догодина златен юбилей на Маргрете и платинен на Елизабет - живи и здрави да са!
Програмата за юбилея на Маргерете
Скрит текст:
понеделник, 10 януари

Кралицата провежда пресконференция в Амалиенборг.

четвъртък, 13 януари

Кралицата открива изложбата "Кутията за бижута на кралицата" в Кралската колекция - музей Амалиенборг.

петък, 14 януари

Кралицата и престолонаследникът започват деня със среща на министри в замъка Кристиансборг.
Кралицата участва заедно с двойката престолонаследник и принц Йоахим и принцеса Мари в честването на годишнината на Фолкетинг.
По-късно същия ден ще има церемония по полагане на венци на Фредерик IX и гроба на кралица Ингрид в катедралата Роскилде по повод 50-годишнината от смъртта на Фредерик IX.

събота, 15 януари

Кралицата и кралското семейство се появяват на балкона на двореца на Кристиан IX в Амалиенборг във връзка със смяната на караула в 12.00 часа
Кралицата се вози в каретата до кметството на Копенхаген, където ще има тържество и официален обяд и където кралицата ще се появи на балкона на кметството.
Годишнината се отбелязва вечер с парти представление на Старата сцена в Кралския театър. Кралицата пристига за празничната вечер с каретата от Амалиенборг с ескорт на конния отряд на полка Гардехус. (..)

неделя, 16 януари

Празнична служба в църквата Дева Мария в Копенхаген.
Вечерта кралицата прави гала вечеря в замъка Кристиансборг, където участват кралското семейство, чуждестранни гости и представители на официална Дания.

Мари и Йоаким са открили коледния базар в датската църква в Париж
http://images.gtresnews.com/es/feature/1271346/la-rincesa-marie- … N/ACTUALITY_TODOS

# 1 195
Много ми харесаха ботушите и полата. Ама ми е странно съчетанието им с пуловер с КЪС ръкав.

# 1 196
  • София
На мен не за късия ръкав, даже ми е симпатично пуловерчето, но примерно с дънки, така не ми харесва. Можеше едно поло да сложи, плътно, да не създава пухкавост в горната част, полата е достатъчна.

# 1 197
На мен пък ботушите са ми много грозни, иначе ми харесва Викито.

# 1 198
Ама толкова ли е топло в Швеция?

# 1 199
  • София
Колкото тук е като градуси, но там е някак по-меко май

Общи условия

Активация на акаунт