На априлското глезанче вече трябва му юрганче

• 9 221
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
  • 2 етажа над тавана
Смин, в нас стоим на около 20-21, за баня 24-25 някъде я докарвам.

Ей, Мецанке,какво е това чудо, да се оправяш скоро, добре поне че малката е добре. Бързичко да ти минава.

Мислите ли днес да извеждате навън бебоците поне за малко newsm78 Аз се замислям ако продължава да грее така слънчице, въпреки минусовите температури, да излезем поне за половин час на въздух, как мислите?

За вмъкването на картинки виждам, че са ме изпреварили.

# 151
МОмичета, процедурно предложение, някой да светне мен, юлчето и енвичка как да слагаме картинки за почерпка Blush

избираш си картинката> кликваш в/у нея с десния бутон на мишката>избираш properties>копираш инициалите където пише address URL> пействаш ги в полето за отговор, маркираш ги и кликваш на прозорчето за изображение, под болд.

Ако не е ясно, пак ще обясня, май много оплетено стана  Peace

Последна редакция: пт, 03 ное 2006, 11:07 от R i n a

# 152
Здравейте Hug
Честит рожден ден Натали!!!
Честито месечковци - Иван, Иво и Йоанна!!!

Сминчо в момента при нас е 23,5, но най-често е към 22 градуса, а го къпем в банята и не я затопляме допълнително...
Хремави сме и ние - водичка тече и пръскам само със Стеримар и почиствам...ама много се стряска нощес от това...
Мама меца само вечер има по 180мл. АМ и чесно казано незнам дали е достатъчно newsm78
На мен повече ми харесва идеята за къщичката с личицата отколкото букет и елха Peace

# 153
Тя, енвичка, толкова РС-работи трябва да я светнат, че е срам да пита... Joy hahaha Embarassed

За Т в стаята - денем 22, а за къпане 24 градуса. Peace

# 154
и на мен все ми е студено но в къщи е 20градуса като го къпем малко повече

# 155

Специална пробна почертка за всички отзова ли се на молбата и специално за Смин!  bouquet  bouquet  bouquet
Йеееееееееее, успях! Hug

Е, картинките ми малко смотски, ама срещанх трудност в намирането на по-хубави ConfusedА съм виждала вие какви красоти сте слагали!

# 156
Оправих си съвета за снимките с триста зора... това което съм дала е код, пише се в началото и края на текста и трябва да е в квадратни скоби, ама като напишех коректно кода и се разчиташе като изображение а не текст и изчезваше... то имало и бутонче за тая работа, ама кой да обърне внимание  Embarassed с кода си ми е по-лесно...

мама79, това ми се вижда ужасно малко АМ! 180 мл на ден?! Да кажат мамите хранещи с АМ по колко дават, но как толкова малко мляко за толков амалко дете!! Поне впюретата слагаш ли АМ? А сутрин защо не даваш?

# 157
така, спахме 30 мин и се събуди

мерси за бързите отговори мами Hug

ааа, юлче, не ти ли е студено така newsm78 аз също май съм към зиморничавите....бях и повече де, но след бременността нещо се промени...уж към по-добре Hug

мама мАца, много бих била благодарна да чуя мнението ти за банана  bouquet

относно М. - оня ден ми дойде за 3ти път - преди бях с адски боки, а сега изобщо не усещам Laughing - да се поФаля де

влизам в един магазин вчера да търся за бебо ританки - по-дълги, и продавачката - имаме чорапогащници хубави - и аз - аз търся сега за детето, а аз не нося, благодаря, и тя - ама не за вас, за бебето при което аз  Shocked - как на момче такова нещо бе...или аз нещо не съм в час, или тя....че ме и убеждава, че то не разбирало още...повече там няма да стъпя Naughty

# 158
мецанке, има наистина специално бутонче Laughing
мама 79 и на мен ми се струва престъпно малко.Аз давам 2 пъти по 200мл, отделно слагам в пюретата и мисля, че е малко, а ти...

# 159
Честито на всички месечковци от нас!  bouquet
Ами ние сме на АМ, за деня ни се събират около 400-500 мл на ден.
Сега говорих с педито - на малката изследванията са ок. Simple Smile
Мимка, и ние имахме един такъв период в който отказвахме лъжицата, но премина за около 2-3 седмици.

# 160
ааа, филипа,тортичката си я бива, не бих отказала и едно абсолютче

# 161
  • 2 етажа над тавана
Маги заспа, дано е за повече от 15 минути Praynig
Дано успея да кача малко снимки, че скоро не съм го правила и много сме остарели в албума ни. И ако остане време - ще си сложа и линк в подписа към албума. Ох, само се надявам аз да ми се отпусне малко време, ама да видим дали ще се сбъдне мечтата ми Mr. Green

Някой беше питал къде в нета могат да се качват клипчета - и аз да питам пак, дано някой знае да каже.

# 162
Сминс, недей така бе мила да нарочваш продавачата Wink Тя се е опитвала да даде само съвет. Пък те и като разбират момченцата носят чорапогащници. Питай мъжете ходили в казарма. Много по-удобно е от ританки.

Филипка, добре че имах в хладилника едно парче тирамису Embarassed Закусих с него

# 163
Ето една пробна почерпка и от мен! Тортата:

Това е пастичката (все пак е син на програмист  Mr. Green )

Мартинито:

И кафето:

Мерси за съветите!

Смин, какво против имаш чорапогащите???  newsm78  Иво ги носи, като излизаме навън, а понякога и вътре, много са удобни за под зимните гачеризони. Имаме един бежов и един бледолилав (ми не можах да се удържа  Embarassed ) За студеното - не, не ми е студено, ходя навлечена за севения полюс, нека на  детето да му е добре... Щото иначе все подсечен ходи, т.е. - пълзи...

Е айде да спрете да пишете вече, от 10  минути се мъча да се публикувам... И все: докато пишехте, бяха публикувани 10009869876985 нови отговора...

Последна редакция: пт, 03 ное 2006, 11:31 от юл4е

# 164
Е, картинките ми малко смотски, ама срещанх трудност в намирането на по-хубави ConfusedА съм виждала вие какви красоти сте слагали!

Айде, пак ще ме черпиш  Mr. Green
Избираш гугъл, българският или националният, над полето за писане пише 'изображения', в полето задаваш какво търсиш, примерно цветя и кликваш на изображения или images, ще видиш колко картинки ще се появят, има да се чудиш коя да избереш. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт