На априлското глезанче вече трябва му юрганче

• 9 240
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
Филипа, Балонче и Фурор евала ви за смелостта да излизате в това време. Ние Люси го водим и вземаме от ясла с кола, а пък за разходки на Йонито изобщо и не мисля. Пъзла съм и това е, не мога да го преодолея. А пък и като знам, че в Русе по принцип е по-студено и ветровито, отколкото при нас....Фил, мъжко момиче си ти.
Е, Балонче, радвай се, че купува жената - и тя от любов го прави, пък има време и ти ще купуваш.Вече не й казвай, какво мислиш да купуваш-може да има ефект.

# 211
защото така стимулирам подаръкопотока  Mr. Green

Данчеее опсана си  Joy обичам те душа  Heart Eyes това ще си го напомням всеки път когато ме издразни свекито с поредната неудачна покупка. Какво ти двуличие - нали е за детето ми бе, нека купуват, нека свикват отрано...

# 212
Дея, аз го имам оригинално CD (тоест 4 cd-та) + Christmas Party Pack

Това беше подаръка на татито миналата Нова година. Ще проверя дали могат да се направят на ISO, или пък директно да ти ги пратя. Той така или иначе сега е луднал по други игри

Shocked Shocked Shocked въх казвай какво искаш ,ще черпя ,луднала съм по нея игра имах и аз оригиналните дискове,но съм ги дала на някой и преинсталирах компа и сега нищо  Sad
Ако искаш ми ги прати,аз ще си платя разходите и ще ги презапиша и ще ти ги върна  Hug
Ей голямо черпене ще черпя  Mr. Green
Можех и аз да си ги поискам за Коледа пак ,ама два пъти много ще ми стане  Blush

Леси,много ама много кураж ти пожелава,никой няма право да те съди отстрани е лесно,с две деца е трудно,не се обвинявай,сега само го наблюдавай  Hug

buble,ама хич не и казвай какво ще купуваш отиваш и купуваш  Crossing Arms ,моята пък беше отишла и на кръстниците ни на детето което тогава беше на 3 години,му купила буквар  Rolling Eyes  Mr. Green  

# 213
Леси Hug

ооох, моето свеки досега не е купило нито 1 нещо на Али Бали и ми е много мъчно Tired
не че има нужда, просто.... Confused

# 214
  • София
И аз изведох малкия за 20 минути. И аз бях единствената количка в квартала. Mr. Green
Бяхме с боди с дълъг ръкав, анцуг, чорапки, ватирана блузка, космонавт, ботушки, шал, шапка, ръкавички и го бях завила с едно като тънко одеалце. Беше му супер интересно и стоя като препариран през цялото време-само очите му се виждаха. Нямаме дъждобран на лятната количка, а бяхме с нея и се прибрахме, че вали много силно.

# 215
  • София

Бабълче, и аз се радвам на дреболийките, които купувам на малчо, просто не свързвам чуждия с моя подарък  Wink

Юле, ем 2 почивки ще ни подари  Mr. Green

Момичета, стоя и размишлявам - след 40 мин трябва излизам, а съм още по домашни одежди. Ще ходя на Кудкудяк парти в една кръчма, в която няма бира т.е. има но е малка, а аз такава необичам, та се чудя мога ли да пия винце или пък една водчица.... Не, не, няма да пия водка, аз верно като се прибера ще се цедя ама чак концентрат... Мдааа, или биричка съм салатка  Tired или винце със салатка  Tired....

# 216
  • София
Смин, поздрав за свекито ти -  #2gunfire

# 217
Данче, гледай едната почивка да е в нашия район Hug
Иначе - винцееее Laughing

# 218
buble, разбирам недоволството ти newsm10
Данче, аз за алкохол няма да те съветвам, за пъви път пих мартини на 27-я си РД преди няколко дни, прави сметка.Ама ти казвам евала за активността в кудкудяк партитата, аз откакто съм родила не съм се наканила да си оставя детето на мъжа и да изляза по женски вечер Tired

# 219
Данче веднъж си излязла поне едно винце пийни Hug
нашто свеки подарява некви дрешки дава ги по мъжо, но са ужасни и се чудя как да ги изхвърля мъжо да не разбере че се сърди #Cussing out

# 220
  • София
Филипа, мерси за линка! Джес ми е писала за някакъв друг евентуален проблем, но ще изчакам второто изследване и тогава ще мисля!
Ох, дано Аги не ми се сърди, но моите кахъри са бели в сравнение с нейните! Цял следобяд ги мисля!

# 221

ооох, моето свеки досега не е купило нито 1 нещо на Али Бали и ми е много мъчно Tired
не че има нужда, просто.... Confused

Карай пък ти  Hug ,аз какво да кажа,че моята майка и баща ми един лев не са дали,не да купят нещо,ето преди два дни купиха телефон на брат ми за 600 лв,но не че на мен ми липсва нещо подобно,напротив задоволени са всички мои капризи,но ми е мъчно понякога  Tired ,че нямам родители

# 222
Вени, ама какво е станало с Чаената? Rolling Eyes
Дея, съжалявам...

# 223
Деичка spoko

# 224
Хей нямате изчитане Hug Аз няколко дни не бях чела, че нямам никакво време с това преместване, но днес успях да поизчета какво сте писали и понеже няма да мога да се включа по всички теми ще ме извините Embarassed
Ние също днес излизахме при това с кенгуруто, за около час сигурно, но ходихме на пазар, така че голяма част от времето сме били в магазините ... търсих на малчо шапка, шал, ръкавички и такива разни зимни работи Wink

Ох, дано Аги не ми се сърди, но моите кахъри са бели в сравнение с нейните! Цял следобяд ги мисля!
Какво и е?

За подаръците - малкия получи от свеки като се роди и това беше, майка и татко му правят от време на време (те и нямат възможност много Sad), но ме питат какво да е ... но за сметка на това му осигуряват зеленчуците и месото, което не е никак малко Heart Eyes

Та Бабълче, не се ядосвай, просто не споделяй за тези неща Wink

Леси, както са ти казали и другите не се притеснявай, нали сте направили всичко и лекарите са казали, че му няма нищо.

Ох още колко исках да пиша, ама smile3537, но се надявам да се включа преди да изпишето още 5 теми Wink

Общи условия

Активация на акаунт