Бебешката количка - цяла наука за второ висше №48

• 69 314
  • 870
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте,втори месец съм със количка cangaroo mira и искам да изкажа мнение,защото не намирах за този модел .Количката е лека,маневрена,лесно се сгъва и не заема много място,аз съм със синият вариант(той е по-лек от другите цветове )Притесненията ми :
-Багажника е много висок и кошът пречи да се слагат и взимат неща,предполагам ,че с летният няма да е така.
-За хора над 1.90 количката идва ниска.(аз съм 1.67 и ми е добре)
-Усеща се друсането при по -неравен път.

# 331
Здравейте,втори месец съм със количка cangaroo mira и искам да изкажа мнение,защото не намирах за този модел .Количката е лека,маневрена,лесно се сгъва и не заема много място,аз съм със синият вариант(той е по-лек от другите цветове )Притесненията ми :
-Багажника е много висок и кошът пречи да се слагат и взимат неща,предполагам ,че с летният няма да е така.
-За хора над 1.90 количката идва ниска.(аз съм 1.67 и ми е добре)
-Усеща се друсането при по -неравен път.

Супер, благодаря ти! Това с друсането мисля, че всяка количка, освен с надуваеми гуми го прави!

# 332
Здравейте.  В търсене на лятна количка съм. Бюджет 600 лева. Оглеждам се за макларън, но не знам дали е добър вариант.  Благодаря 🌼

# 333
Здравейте.  В търсене на лятна количка съм. Бюджет 600 лева. Оглеждам се за макларън, но не знам дали е добър вариант.  Благодаря 🌼

Аз отново ще предложа моята любима количка на bene comfort постоянно има намаления и сега пак е намалена на 500 и нещо, а постоянната цена беше около 700.  Макларън не ми изглеждат хубави. Не знам само на мен ли са ми проблем тези малки гумички. Не знам как ще се издържа цялата тежест на детето и самата количка, а няма да има проблем? Изглеждат ми, че на всяка бабунка или каквото и да е ще тракат. Другите които разглеждам и ми хванаха окото бяха на Мима, макси кози и някои други, но около 900лв.

# 334
Муцка са си Макларън. Изключително здрави колички са.

# 335
Maclaren  са хубави колички, наистина колелата са дребни, само на павета е много зле. Simple Smile На мойта платовете и бяха много качествени, с ултравиолетов филтър, не ми избеляха на слънце. Покривалото за дъжд също беше мн добре скроено. При сгъване - компактна. Зимата не съм я карала, че имах други, с по-големи колела, нямам опит да кажа върви ли в сняг.

# 336
И аз нямам опит със снега - в нашата страна сняг не вали. Но в общи линии е ясно колко и на какъв сняг може да върви.

Аз хич не съм доволна от покривалото за дъжд. Нещо не го бяха изчислили и адски опъваше на закопчаването от едната страна и детето в общи линии с два ритника му видя сметката. Ама аз си взех един ужасно грозен за 10 евро, който ми свърши идеална работа.

Иначе здрава количка и потвърждавам, че цветовете не избеляват. Нашият беше дънков и още си е в много приличен вид - при положение че количката се използва вече девета година от четвърто дете.

# 337
Да кажа и аз една добра дума за Макларън, ами много си я харесвах и ми беше много удобна и здрава. Съжалявам, че я продадох след първото дете. Колко пъти съм я носила на гърба с каишката като спре асансьора. Не виждам разлика с другите летни колички, които съм имала (общо 3) в комфорта на возене.

# 338
Ние бяхме с Jane Muum. Много лека и маневрена. Лесно се сгъва и влиза лесно в багажника на малката ни кола. За много високи майки няма да е окей. Предполагам е най-удобна за около 166-170см. Дръжката е гумирана и удобна. Тресе по неравности. Но за град с хубави тротоари както беше при нас не е имало проблем. Единствен минус са лагерите на колелата. То сигурно на всички са така. Веднага купихме качествени и гумите запяха. Веднъж месечно смазка и беше песен. Няма скърцане и тракане. Стабилна. Не ползвахме кошницата изобщо. Една тясна е е бебето няма много място вътре. Аз по принцип не ги харесвам кошниците, но беше част от комплекта. Като я продавахме беше неразличима от нова. Взехме и 750лв. Продаде се за един ден.

Съвет - като тествате количка правете повдигане с дръжката така че да вдигнете предните колела за качване на тротоар. Не всички са удобни за това. Нашата муум се вдигаше най леко от всички налични колички. А качването по тротоари ще е много.

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 11:05 от wallaby8

# 339
Здравейте, мили дами!
Тъй като съм нова във форума и все още се ориентирам, търсейки количка попаднах на тази тема Simple Smile
Имам нужда от личен съвет относно конкретни марки/модели колички, ако някоя от вас случайно използва такава.
Харесала съм си следните:
Tutek Grander Play 3 в 1 https://visvitalisbg.com/product/tutek-bebeshka-kolichka-grander … -v-1-yellow-black
Buba forester 3 в 1 https://visvitalisbg.com/product/buba-kombinirana-bebeshka-kolic … kafyava-new022280
Cam Taski 3 в 1
https://visvitalisbg.com/product/cam-bebeshka-kolichka-3-v-1-tas … 0-siv-camts020870
Quali Apollo 3 в 1
https://visvitalisbg.com/product/quali-kombinirana-kolichka-3-v- … amno-bejova-col16
Това, което търся като количка е 3 в1, в ценовия диапазон до 1000-1200лв.

Живея в квартал с павирани улици и мисля, че е редно да вози меко (затова ни харесаха полските модели които имат по 4-6 амортисьора и наистина се усеща плавния натиск)..от друга страна обаче сме на втори етаж без асансьор,и когато мъжът ми е на работа ще трябва да качвам сама количката, а тези модели специално са с 2-3кг по-тежки - такава разлика в тежестта много ли е осезаема в ежедневието т.к. в магазина за няколко минути няма как да се прецени.

Винаги важи максимата че по-скъпото е по-хубаво, но в какво конкретно би се изразила разликата с някой по-скъп модел на cybeх mutsy и пр. За да си направим сметката дали си струва по-голямата инвестиция.

прикачам най общата информация за моделите на които се спряхме за момента.

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 19:57 от Galina_A

# 340
CAM е италианска, вземи нея, полските не взимай, тежки са, още повече ще се качваш по стълби. Разгледай и Chicco (италианска). 

# 341
CAM е италианска, вземи нея, полските не взимай, тежки са, още повече ще се качваш по стълби. Разгледай и Chicco (италианска). 

Знам че са италиански и наистина е осезаемо по-лека, но пък изглежда вози по-твърдо, няма амортисьори...не е ли важно за бебето при обикаляне на счупени терени да не се тресе много. Сиреч саможертвата че на мен ще ми е по-тежко за да е по-комфортно на бебето, не си ли струва 2-3кг разлика.

# 342
  • на брега на морето
Аз мога да си препоръчам моята стара количка. Мутси 4 райдър.
https://strollberry.com/strollers/mutsy-4rider-single-spoke/
Моята е тюркоазен цвят- коша, седалката, с чанта, с дъждобран, чувалчета- зимно с пух и 5 дупки, става и за столче в кола, и лятно чувалче. Всичко това общо го давам за 500 лв. Количката е в Бг. Запазена. Колелетата са гумени- супер лека и маневрена, катери бордюри, смъквах я с бебето вътре по стъпала нагоре- надолу, по чакъл не друска, върви в преспи, навсякъде. Бе скъпа количка, навремето дадох 2300 лв без доставката в чужбина. Ако някой се интересува- да пише на лични.

# 343

Знам че са италиански и наистина е осезаемо по-лека, но пък изглежда вози по-твърдо, няма амортисьори...не е ли важно за бебето при обикаляне на счупени терени да не се тресе много. Сиреч саможертвата че на мен ще ми е по-тежко за да е по-комфортно на бебето, не си ли струва 2-3кг разлика.
Бебетата толкова са се клатушкали в утробата, та някакви амортисьори сега?  Simple Smile Според мен не им е лошо, по-лесно заспиват.

# 344
Здравейте!
Имате ли идея дали столче за кола Атон би могло да се ползва с рамката на количка Мутси?
Останало ни е столчето от баткото и е много запазено, количка нямаме вече. Бих искала да разбера дали само колички Сайбекс да гледам в този случай или чрез адаптори може да се прикачи и към друга рамка.

Общи условия

Активация на акаунт