Бебешката количка - цяла наука за второ висше №48

• 70 465
  • 870
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте, момичета 🌷
Доста изчетох от темата и се убедих, че това наистина си е цяла наука 😂
Бях се спряла на cybex balios S, тъй като само плюсове прочетох за нея. Днес ходихме да я видим и ми се стори леко тежка..
може ли да ми препоръчате и вие от опит някоя хубава количка, която да е 3в1?
Много ще съм благодарна

# 376
  • Седмото небе
Аз пак да си похваля мойта любимка-на същата марка е Cybex Eezy s twist + 2. Съвместима с Cot S (зимния/0+) на Балиос, както и посредством адаптери с всички столчета на марката.
Иначе в последните страници се обсъждаха доста колички-и комбинирани, и леки, и летни. Към повечето могат и столчета, и кошове да се монтират. Даже Рошко ме посъветва за няколко.
Но пак много зависи и от бюджета с който разполагате Hands V

# 377
И аз сравнявах на живо Balios S с Eezy s twist + 2 и се спрях на втората.

# 378
Здравейте, очаквам първо бебче Май месец ии това с избирането на количка наистина излезе най-сложното нещо… 😂
 Моля за помощ, мнение за тези колички поне малко да ми се наклонят везните 😁

https://baby.galix.bg/anex-bebeshka-kolichka-2v1-e-type-soul-31556   тази се намира в някои сайтове и по-евтино

https://baby.galix.bg/bexa-bebeshka-kolichka-2v1-air-cvyat-pink-12659

https://bebino-bg.com/product/20054/bebeshka-kolichka-tutis-uno- … v1-143-menta.html

https://bebino-bg.com/product/3994/bebetto-luca-pro-eko-kozha-c- … lichka-2-v-1.html

Благодаря предварително 🤗

# 379
Здравей Ася! Избрала си много хубави колички, нямам опит с нито една от тях, но гледайки характеристиките мисля, че успях да си направя някакво мнение.

Първата количка най-малко ми хареса. Има хубави куми, приятна е, но багажника е много малък и неудобен.

Втората количка изглеждаше супер. Багажника е по-хубав има хубави гуми доколкото разбрах с някакъв гел.

Третата количка е моя фаворит. Беше много добре показана и лесно я видях. Летния кош може до толкова да легне, че направо може да стане кош за новородено. Може да регулиращ гърба, крачетата, покривалото. Не знам какво търсиш, но тази количка изгледжа много здрава и лека, за всички майки които търсят количка за по етажите тази ми изглежда супер. Минаваше 11кг с кош за новородено и 11,5 с летния кош. За мен количката е супер. Ако можеш да отидеш да я видиш и ти хареса направо я купувай!

# 380
Еко кожата не е най-добрият вариант за количка, колкото и да е красиво, защото спарва, пука се и се лющи.

# 381
Еко кожата не е най-добрият вариант за количка, колкото и да е красиво, защото спарва, пука се и се лющи.

Не съм много сигурна, но мисля, че имаше някакви гелчета с които се мажеше за да не се напука, а иначе лесно се чисти.

# 382
Аз съм с количка Бекса. Меко вози, удобна е на детето, минавам всякакви терени, които сайбекс никога няма да мине. Доволна съм.

# 383
Моля за помощ, мнение за тези колички поне малко да ми се наклонят везните 😁

https://bebino-bg.com/product/20054/bebeshka-kolichka-tutis-uno- … v1-143-menta.html

От изброените тази ми харесва най-много като функции, а и цвета не е за пренебрегване. Grinning

# 384
Благодаря много за всички отговори ❤ Честно каза о и аз най-много се колежая между Bexa и Tutis uno 3+. Май там ще е дилемата сериозна 😁 ще ги видя и на живо и се надявам да ме грабне една от раз, понеже съм много колеблива , когато съм харесала няколко различни, никога не мога да избера 😂

# 385
Днес, с код за намаление от 10% от babymarkt.de може да се вземе Bugaboo Chameleon 3  с два коша, чанта, стойка за чаша, дъждобрани и чувал за 666 евро. С няколко евро разлика има същия сет, без чувал, но с летния им сенник. Има и други интересни неща. За щастие малко от марките са извадени от кампанията.

# 386
Момичета,

Някой би ли могъл да препоръча лека, маневрена количка подходящи за високи родители аз съм 1,80, а ММ 1,90? В допълнение сме с малък асансьор, та става съвсем интересен изборът.

# 387
  • София
Момичета,

Някой би ли могъл да препоръча лека, маневрена количка подходящи за високи родители аз съм 1,80, а ММ 1,90? В допълнение сме с малък асансьор, та става съвсем интересен изборът.

И ние с мъжа ми сме високи почти колкото вас и исках само да е висока и да не е полска. Спряхме се на Maxi cosi Plaza Plus.
Тегло: 10.93кг (шаси с лятна седалка); 12,57 кг (шаси с кош за новородено).
https://babylifemalechko.com/Maxi-Cosi-Pushchair-Plaza-Plus-2in1 … 2RHxoCvLgQAvD_BwE

И в нашия асансьор не се събира, но като я сравних с други колички, разликата беше по 1-2-3см и нямаше смисъл, защото нищо няма да влезе. Реших да я взема и просто при возене в асансьора да махам коша от шасито. Да си държа коша и да сгъна шасито, за да може да влезна и аз, а не само количката. 😂 Да, неудобно е, но понякога човек няма избор, а и аз се влюбих в зеления цвят. Има и доста клипчета да придобиете представа докъде стига на родителите.

Преди да излезне новия модел Plaza Plus, се бяхме спряли на Maxi cosi Lila CP, която също не е лоша. Новата е с подобрения - има по-големи гуми и по-хубави амортисьори. Ето размерите и на CP, защото ги сравнявах и аз се колебаех, защото Плазата на живо ми се видя огромна, но се снимах до нея да преценя как изглеждам и видях, че ми отива. 😁

# 388
Струва ми се доста добра тази оферта
Mamas & Papas Flip XT2 - 539 паунда
Зимен и летен кош, шаси, зимно чувалче, поставка за чаша, чанта за количка и адаптори за столче.

Има и някакви 3 в 1 варианти, но не им познавам кошниците за кола.

Има 5% отстъпка с код, за да се активира, трябва да се купи и нещо ненамалено.

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 10:01 от Макарон

# 389
Струва ми се доста добра тази оферта
Mamas & Papas Flip XT2 - 539 паунда
Зимен и летен кош, шаси, зимно чувалче, поставка за чаша, чанта за количка и адаптори за столче.

Има и някакви 3 в 1 варианти, но не им познавам кошниците за кола.

Има 5% отстъпка с код, за да се активира, трябва да се купи и нещо ненамалено.

Имате ли представа каква такса се дължи от Велокобритания до България за по-скъпите стоки?Някъде бях чела,че има мито за поръчки над 150 паунда.Интересувам се и аз от бебешките колички и наистина в чуждестранните сайтове имат много хубави намаления.

Общи условия

Активация на акаунт