Бебешката количка - цяла наука за второ висше №48

• 69 153
  • 870
  •   1
Отговори
# 675
Привет бъдещи мами ❤ Дойде ред и на избор за количка/до момента успешно сме закупили 8 пакета мокри кърпички и 2 пакета памперси 1-чка/ та, разглеждам, чета и нещо не мога да избера количката. Търсим нещо мнооого бюджетно, около 700-800 лв, 3 в 1 е да бъде е препоръчително. Тези скъпите въобще не ги гледам, надявам се в този диапазон да намерим нещо прилично. Хареса ми модел на Jane, но е без гаранция и модел на Бебето, но тя е и по-скъпа. Какво бихте ме писъветвали и бихте ли дали идеи за други бюджетни и комбинирани колички?
Аз отново бих препоръчала нашата. Много здрава ( приятелки си изгледаха децата в такива). Изключително маневрена, подходяща за високи родители. В момента е на промоционална цена в Рая тойс

# 676
Кофтито на Хаука е, че седналият кош няма опцията да се обръща към родителя. Аз също препоръчвам нашата Lorelli Rimini. Цитирам се:
Лично аз няколко пъти в тази и предната тема съм хвалила Lorelli Rimini. Цената е около 550-600 лева за кош за новородено и седнал кош, понякога има и намаления. Много удобна, върви леко и гладко, добри амортисьори. Недостатък е малкото отделение за багаж, повечето кг, ако ще трябва да се разнася по стълби и чантата към количката е малко смотана, та си купих раница за количка. Това, което най-много харесвам в нея е, че минава през всякакви препятствия безпроблемно, а тежестта ѝ + тази на бебето не се усещат на бутане и повдигане на задни гуми за бордюри. Като цяло много удобна за изровени бг пътища и не стръсква бебето.

# 677
Само един съвет. Като човек който има две скъпи колички, препоръчвам да си купите нещо евтино, което след това можете да подарите, или изхвърлите. Simple Smile

# 678
Щом бюджета е ограничен, Аз Ви съветвам да си купите по-евтина количка 2в1, но кошницата/стола за кола да са качествени и минали краш тестове!

# 679
Здравейте, писала съм и преди, налага се да сменим количката и търся нещо подходящо, което ще ни изкара до края.. обмисляме да вземем количка втора употреба, но все още ми е трудно да се ориентирам какво точно да взема. Спрели сме се на два варианта - Jane muum само с летен кош или cybex eezy s+2. Може ли ползвалите тези колички да дадат мнение. Кое би било по-удобно (за бебе на 7+ месеца) както за лятото, така и за следващата зима? Теглото на количката не ми е от особено значение, тъй като не се налага да я нося.

# 680
  • до най-прекрасния мъж
Аз търся лека, лятна, компактна за от това лято, когато бебка ще е на 6+. Имаме комбинирана, но е с анатомична седалка и цялата пада назад, тежка е, не се сгъва със шасито и ми заема целия багажник. Но да става и за зимата, когато ще е на годинка вече. Тоест голям сенник, закътана, с напълно легнало положение и да се върти в двете посоки, да има покривало за крачета или поне възможност за чувал. Има ли такова животно?

# 681
Аз търся лека, лятна, компактна за от това лято, когато бебка ще е на 6+. Имаме комбинирана, но е с анатомична седалка и цялата пада назад, тежка е, не се сгъва със шасито и ми заема целия багажник. Но да става и за зимата, когато ще е на годинка вече. Тоест голям сенник, закътана, с напълно легнало положение и да се върти в двете посоки, да има покривало за крачета или поне възможност за чувал. Има ли такова животно?
Ние сме със Cybex Eezy S twist +2.
Върти се в двете посоки седалката. Втора зима я ползваме. Чувал ползвах на Сайбекс миналата зима, но ние имахме Cybex Priam преди това и чувала пасна. За тази зима вече е без чувал, защото не се събира в него.

# 682
Аз пак препоръчвам jane muum. Писала съм подробно по-назад в темата. Общо през мен са минали 5 колички (4 висок клас е една Чиполино) и muum ми е най-любимата от всички. Лека, маневрена, удобна, лесна за бутане, добре изчислен баланс и център на тежестта и много здрава. Недостатък на моделите преди 2015 г. е лошият текстил и малък сенник. Второ бебе гледам с количката (позната гледа трето) и е в единствената, която не ми е минавало през ума да махна. Аз лично си купих допълнително седалка след 2015 г. заради посочените недостатъци. Наистина е отлична. Силно я препоръчвам и на бъдещата майка, която търси бюджетен вариант, ако няма против да избира и втора употреба.

# 683
Такова животно търся и аз, но искам и прозорче на сенника… за сега стигнах до Maxi Cozy Leona и Cybex Easy S Twist (+).  И двете обаче нямат прозорче , като Cybex-а е по-тежък и обемен сгънат, но пък цветовете му са по- живи.

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 17:52 от mamaAnna

# 684
Привет бъдещи мами ❤ Дойде ред и на избор за количка/до момента успешно сме закупили 8 пакета мокри кърпички и 2 пакета памперси 1-чка/ та, разглеждам, чета и нещо не мога да избера количката. Търсим нещо мнооого бюджетно, около 700-800 лв, 3 в 1 е да бъде е препоръчително. Тези скъпите въобще не ги гледам, надявам се в този диапазон да намерим нещо прилично. Хареса ми модел на Jane, но е без гаранция и модел на Бебето, но тя е и по-скъпа. Какво бихте ме писъветвали и бихте ли дали идеи за други бюджетни и комбинирани колички?

Аз бих Ви посъветвала да изчакате, ако имате възможност, и да следите промоциите. Взех си Cybex Balios S lux 3 в 1 за 940 лв на промоция от Рая тойс, а комплектът на редовна цена е около 1600 лв. Моето мнение е, че скъпата количка си е скъпа количка и тук не става въпрос за глезотия, а за комфорт на детето преди всичко. Първоначално и аз търсих нещо по-евтино, но съм доволна, че направих този избор.

# 685
Аз пак препоръчвам jane muum. Писала съм подробно по-назад в темата. Общо през мен са минали 5 колички (4 висок клас е една Чиполино) и muum ми е най-любимата от всички. Лека, маневрена, удобна, лесна за бутане, добре изчислен баланс и център на тежестта и много здрава. Недостатък на моделите преди 2015 г. е лошият текстил и малък сенник. Второ бебе гледам с количката (позната гледа трето) и е в единствената, която не ми е минавало през ума да махна. Аз лично си купих допълнително седалка след 2015 г. заради посочените недостатъци. Наистина е отлична. Силно я препоръчвам и на бъдещата майка, която търси бюджетен вариант, ако няма против да избира и втора употреба.

Боже Господи, как не съм се сетила 😅 Имаме Jane muum от 2012-та и мислех да купувам нова сега, защото тя просто е стара, износена, а и цвета още тогава не ми харесваше. Но е здрава, седи си в гаража. Ми един кош ще си взема за новородено и после седалка. Дано не са променили нещо в сглобките и са съвместими. Благодаря за идеята 💐 Може ли да съм толкова проста...

# 686
Не са променили закрепянето изглежда. Преди спирачката беше с копче на дръжката, сега е крачна. Моето шаси е модел 2014, а седалката 2018 и са си напълно съвместими Wink.

# 687
Здравейте момичета, предполагам вече, че някои от вас, коити преди коментираха се радват на здрави бебчета и са имали възможност да посъберат първоначални впечатления след реалната употреба на количките- интересувам се конкретно от Maxi Cosi Plaza + и Easywalker Harvey 3, защото едно е в магазина, друго си е реалната употреба. И още един въпрос- в София къде сте виждали Harvey 3 на живо защото в няколко магазина, казаха, че е само с предварителна заявка.

Благодаря!

# 688
  • до най-прекрасния мъж
Благодаря, момичета. Доста над бюджета са ми предложенията ви. Бих погледнала нещо втора ръка, ако се намери запазено. Около мен мамите масово купуват 3 в 1 и след 6ти месец ги продават и си взимат леки летни. Ако трябваше да купувам, се бях насочила към 2 в 1 с трансформиращ кош, колкото да избутаме първите 6 месеца, но приятелка ми зае нейната. Комбинираните са адски тежки за градски условия и без асансьор. Сега държа шасито в колата, а аз слизам с бебето в легналия кош. Но после няма да мога да нося и бебе, и кош. А в колата не ми е опция, особено ако тръгнем на път и носим и багаж.

# 689
да, няма смисъл от 3 в едно, като махнеш легналия кош, кой ще знае, че си имала от същия цвят. Simple Smile Или имала ли си столче от същия плат?

Общи условия

Активация на акаунт