Модни консултации (Ноември, 2021) - 61

• 71 726
  • 913
  •   1
Отговори
# 135
Vikute,
Какво реши за “твоето” сиво палто?

G.Savova,
На първото показано палто не те ли притесняват джобовете? Единствено имам забележка към тях и цената. Има ли го на снимка в цвета, в който го искаш?

# 136
И трите чанти ми харесват,  но повече втората и третата.

Повече ми харесва първото палто. И джобовете му придават малко по друга нотка. 
Аз май за първи път ще видя Савова нещо да си купи и да ни го покаже. Blush

# 137
Някой знае ли код за About you?

# 138
Савова, според мен си твърде млада за бежовото палто - поне с 20-30 години. Вижда ми се и снобско на всичкото отгоре - от мен НЕ.
Как млада бе жена Simple Smile. Скоро ще стана на 50, а такива палта нося отдавна, но в черно или тъмно синьо.

Аня Филипова, точно джобовете не ми харесват. Предпочитам когато са вкарани в страничните шевове. Цената е ок, тъй като има 30% намаление.

# 139
Бихте ли ми дали съвет как се носи тази рокля и с какво и кога? Много я харесах. Ще ми стои чудесно, но не ми идва как да я съчетая. Имам бели кецове и бели нежни платненки том тейлър, боти велур до глезена и дънково яке... но не знам с нещо от това ще отива ли.

За пролетта ли... на боси крака ли трябва да е не зная.
Помощ.

# 140
Как млада бе жена Simple Smile. Скоро ще стана на 50, а такива палта нося отдавна, но в черно или тъмно синьо.

Какви 50 бе, Савова?

# 141
Вечния ми съвет ... няма дреха която да не може да се съчетае с нещо. Просто мериш с всичко което имаш и все ще си пасне с нещо. Нито ти знаем стила, нито знаем какво имаш в гардероба си.

# 142
По назад дамите като питат им давате съвети.. и да нямам ще си купя.. а писах че имам носта неща. предимно спортно елегантни.

# 143
Ами сядаш и мериш. Това е най- лесния вариант.

# 144
Ами не зная с кец или с боти да е това ми е питането. Вие гато питате как ви съветват.. нещо сте кисела...
Моля другите дами тук да ми помогнат това с чолапогащник ли трябва да е или не и т.н Благодаря

# 145
  • София
Бихте ли ми дали съвет как се носи тази рокля и с какво и кога? Много я харесах. Ще ми стои чудесно, но не ми идва как да я съчетая. Имам бели кецове и бели нежни платненки том тейлър, боти велур до глезена и дънково яке... но не знам с нещо от това ще отива ли.

За пролетта ли... на боси крака ли трябва да е не зная.
Помощ.

Според мен с един кец би стояла идеално. Роклята ми изглежда спортна.

# 146
Бихте ли ми дали съвет как се носи тази рокля и с какво и кога?
Не се вижда добре на снимката, но май е вълнена.
Бих я носила сега с плътен клин/чоропогащник и ботите до глезена

# 147
Имитира плетиво. Фина.
Не дебела, може би и за леко топли или хладни пролетни дни.
Благодаря. Може би кец на пролет? Имам едни много фини чисто бели много нежни точно за рокли с фина подметка. Бежова чанта изчистена.

# 148
Ами не зная с кец или с боти да е това ми е питането. Вие гато питате как ви съветват.. нещо сте кисела...
Моля другите дами тук да ми помогнат това с чолапогащник ли трябва да е или не и т.н Благодаря

Савова не е кисела, ама като хората не я познават и остават с такова впечатление.
Honeyloveee, покажи ботите, за да добием по ясна представа. И на мен роклята ми е към графа по спортно-ежедневна и затова ще й ходят и кубинки.

Ако на някой му е необходимо.

А вие дами носили ли сте някога вратовръзки?

Аз имам едни такива с цип, при които се избягват всички тези възли и техники на замятания. Имам ги вече 10 години..... и един път не съм ги сложила.

Предвид възрастта ми дали е уместно сега да ги нося?

# 149

Имаш боти и кецове и не знаеш с кое ще ти отива и питаш нас?
Ами нали това ти обяснявам бе девойче. Слагаш боти, гледаш се в огледалото, после слагаш кецовете и което ти хареса! Ако искаш да се похвалиш с роклята си, ок но има друга тема за покупките.

Общи условия

Активация на акаунт