Различни мнения относно отношенията с родители

• 11 187
  • 251
  •   1
Отговори
# 195
  • Mediterraneo
А хубавият секс е шумен.

Малки са ти децата на тебе. Ще се научиш все повече и повече да затваряш устата, гарантирам ти. И аз мислех, че добрият секс е шумен, ама неволята учи.

# 196
  • France
О, моля те, не ме плаши така Tired Face

# 197
  • Mediterraneo
Така, както не би било удобно тийновете да правят секс в съседната стая, неудобно е и мама и тате да правят секс, а тийновете да са в сщата тази съседна стая. Не може все да дебнеш кога ще са навън или заспали, с тийнове е невъзможно.

# 198
  • France
Затова толкова двойки се развеждат... а други едвам чакат да видят гърба на отрочетата. Изясни ми се.

# 199
Така де, щом едно нещо ни е в главата..Само то е!
Най-важно е, че секс е възможен ако тийнове останат насаме в детска стая в наше присъствие.
Иначе какво се случва, щом не присъстваме - не носим отговорност.

# 200
  • France
При секс на тийнове към 17 години каква отговорност могат да носят родителите Thinking Това си е почти сюжет за дисертация.

# 201
Филомена, на 17-18, не е секс основното. Но в тази тема, това вади очите!

# 202
  • France
От 2-3 страници говорим почти изключително за секс и има ли го или не в детската стая при присъствие на родителското тяло в непосредствена близост. Пеперудите, премрежените погледите и държането за ръка с наведени клепки се подразбират и никой не си и помисля да се опълчва на повика на хормоните. Все пак сме средно интелигентни мами.

# 203
Тарталета го е написала много ясно,
С тийнове нещата са коренно различни и определено нито  родителите, нито тийновете трябва да стават достояние на интимния си живот.

# 204
А темата е за отгледани деца:)
И там е отговора ни като родители..Как сме се справили.

Контеса, това е твое мнение. Познавам родители, които не смятат секса за нещо тайно и срамно..Напротив, възпитавали са децата си, че е нещо нормално и не са крили, че са случва между тях! Затворят ли се през деня в спалнята, никой не вика и безпокои.

Децата им са вече големи, със свои семейства и деца.
Травми не знам дали има, но са си много близки , къщата им винаги е пълна с внуци и децата им!

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 23:21 от Рози и Бодли

# 205
  • Paris, France
Невена, ние сме им осигурили място, където да пребивават,докато са в България, защото са големи хора.
Иначе са излезли от дома ни след гимназията, живеят в чужбина и си имат техен живот. На почти на по 23 и 22 са вече.
Не бих желала да си представям млада жена на тази възраст, която да чака на родителите да й осигурят терен.
Навремето и моите родители ни отстъпиха свободно семейно жилище, където да сме независими, но това не означава, че са ни осигурили удобство да си посрещаме гости.
Аз лично виждам огромна разлика между това да приютявам секс партньорите на 16-годишно мое дете и да осигуря място за пребиваване на 23-годишно такова и годеника й, когато ни гостуват, без да се налага да бебеправим в съседни стаи, образно казано.

За млад мъж ми е дори още по-неприятно да му осигурявам подобен опит. След гимназията да се хване в ръце и да си осигури терен, когато му е толкова ценен. Моят младеж още е на 6, но се надявам да не е толкова смотан, че отчаяно да разчита ние да му осигуряваме секса. И дано девойките не са с него, заради нашите възможности, пък и се надявам да го възпитаме, че готовите да се отъркалят в чаршафите с него млади жени, докато ние сме в другата стая, защото сме гостоприемни, не са точно най-подходящите за него (или поне е добре да внимава да не го изненадат я с бебе, я с болест).

Както и да въртим и сучем, родителите ви са ви осигурили апартамент още на млади години, което вие, на свой ред сте осигурили на децата ви. Дали сте чакали от родители или не няма значение. За половия живот на младо момче, наличието на привлекателна външност, терен и средства е важно. Не всеки младеж на 18 и 20 или даже 25 години може да си плаща самостоятелна квартира в Софето, да работи и учи качествено и да има възможност да излиза с момичета. Момчето с осигурен от родителите апартамент е светлинни години пред връстниците от по-скромни или строги семейства. Факт. За момиче всичко това няма никакво значение.

В темата се говори за отъркалване с жени на 16 и 18 годишни момченца, все едно някоя би умряла за едно е***е в храстите с недорасъл девственик. Жените ценим удобство, чистота, приятна обстановка и понеже кандидати, способни да ни я осигурят не липсват, не сме навити да се въргаляме с момчетии.

Така, както не би било удобно тийновете да правят секс в съседната стая, неудобно е и мама и тате да правят секс, а тийновете да са в сщата тази съседна стая. Не може все да дебнеш кога ще са навън или заспали, с тийнове е невъзможно.

Много точно казано. И аз мислех да питам недопускащите гаджета дали самите те се въздържат от секс като са у дома тийновете.

# 206
  • София
На този етап синът ми е на 6 и нищо не сме му осигурили. Ако ще прави секс преди да се изнесе от дома ни, има пълната свобода да го прави, стига да не очаква, че ние ще му посрещаме, изпращаме и постиламе, за да му е удобно и да го ценят. Аз съм си вкъщи през деня, та ще му трябва повече изобретателност, но това не е мой проблем.
Нямам проблем да идват други деца, да учат заедно, да общуват. Говоря конкретно за оставането с преспиване на непълнолетни гаджета, защото не разбирам и другите родители как ги пускат с лека ръка.
Когато се изнесе след гимназията (не него може и да няма къде да му осигурим терен, защото няма как да знам за след 12-13 г. какво ще можем да си позволим или не), може да си води всяка вечер различни. Има пълната свобода. Дали ще си плаща квартира в Софето или в Танганайка, да намери начин, както сестрите му сега си плащат квартира в Милано (въпросният осигурен апартамент си стои празен, когато не ни гостуват по време на ваканция или локдаун). Мисля, че не успяваш да разбереш какво точно се опитвам да кажа и това няма общо с осигуряването или не на жилище, а с факта, че моето разбиране е децата до завършване на гимназия да се съобразяват с родителите си, а след тази възраст да се оправят сами (ако имат рамо, още по-добре). Полът няма значение, нито това дали си осигурен или не от родителите си - хващаш се в ръце и действаш.

За втория въпрос. У дома има правило, че затвори ли се врата на спалня, не се влиза. Независимо спалнята ни или някоя от детските стаи. Убедена съм, че децата ни са наясно, че сме интимни. Сексът не ни е тема табу, но и не крещим все едно ни дерат котки.
Има огромна разлика между това родителите да правят секс в собствения си дом и децата да очакват, че може да им бъдат осигурявани удобства за забавление. Да не говорим пък за по-големи хора, набутващи съпрузите си в детската стая.
И сексът е най-малката брънка от веригата. Аз поне разграничавам дома на родителите от този на пълнолетните им деца. Не мога да приема хора след гимназиална възраст да живеят с родителите си.

# 207
  • Mediterraneo
Чакайте, у нас също има правило за затворената врата. Винаги се чука преди да се влезе, дори и да чуват, че си говорим, смеем или гледаме филм, винаги! Аз говоря за това, че и тихият секс може да е добър секс( по Филомена). И не, сексът не е табу в нашата къща, просто има съобразяване.

# 208
Чакайте, у нас също има правило за затворената врата. Винаги се чука преди да се влезе, дори и да чуват, че си говорим, смеем или гледаме филм, винаги! Аз говоря за това, че и тихият секс може да е добър секс( по Филомена). И не, сексът не е табу в нашата къща, просто има съобразяване.
+1
От 3-4 годишна знае за затворената врата, но има няколко забравяния и изпълнения като малка.
Сега само стои пред вратата и говори ако иска нещо Simple Smile

# 209
Кажете го това на 5-6 годишно дете, което нахълтва в спалнята при мама и тате, след като е сънувало кошмар.... Още го има този проблем при нас, даже и по малките часове не е сигурно уединението.

Общи условия

Активация на акаунт