Различни мнения относно отношенията с родители

• 11 176
  • 251
  •   1
Отговори
# 240
  • пустинята Гоби
Това от опит ли? Моят не е такъв.

# 241
  • София
След определена възраст, това се препоръчва, по много причини. Иначе всеки има строго индивидуален опит, на когото влияят много фактори. Но нямайки опит с обратното, понякога му е трудно да излезе от собствената си перспектива и си мисли, че неговото е алфата и омегата.

# 242
Да се включа и аз ,авторката . Тази тема беше за отношенията с родителите,а премина през заучване на децата сами да спят,през това как на някои хора им пречат децата,за да правят секс и се стигна до кърмене и интимните ви разбирания за шумно или безшумно . Моля администратор да заключи темата!

# 243
  • пустинята Гоби
За бебета говоря аз, деца до 2-3 години. Иначе е ясно, че след определена възраст става неудобно в много отношения.

И какъв е проблема, че темата продължава? Администраторите не четат всички безумици във форума, че да ги молите тук да Ви заключат темата.

# 244
  • France
На 2-3 години си е вече голямо човече.
И аз смятам, че темата се изчерпи

# 245
  • Paris, France
След определена възраст, това се препоръчва, по много причини. Иначе всеки има строго индивидуален опит, на когото влияят много фактори. Но нямайки опит с обратното, понякога му е трудно да излезе от собствената си перспектива и си мисли, че неговото е алфата и омегата.

Децата се отделят, често от раждането само в някои развити общества. В повечето човешки групи детето започва да спи само в стая чак като иде да учи в друг град.

Нашите деца сами поискаха да се отделят и всичко се случи без драми. В пубертета, пак сами, решиха да живеят в отделни стаи. Дотогава искаха да спят с нас или двамата.

Даже и животинските бебета спят с майките си. Бебетата трудно поддържат телесна температура и имат по-висок шанс от оцеляване и наддаване ако спят гушнат с майката.

# 246
За бебета говоря аз, деца до 2-3 години. Иначе е ясно, че след определена възраст става неудобно в много отношения.

И какъв е проблема, че темата продължава? Администраторите не четат всички безумици във форума, че да ги молите тук да Ви заключат темата.

Ами създайте си тема ,озаглавена "Децата ни пречат да правим секс " и си обсъждайте на воля . Моята тема е свързана за съвсем различен етап от живота и развитието на един човек и съответно не ме интересува на хората 40+ ,кой вид интимни отношения им доставя повече удоволствие ,кога кърмите или не , детето ви кога се е отделило и т.н . А
да не говорим,че утре ако детето ви попадне във форума и ви разпознае ,тъй като повечето описвате живота си до основи , как ще почувства след като разбере ,че едва ли не е пречка на секса на родителите му? Това за мен не е ок.

# 247
  • пустинята Гоби
Бъркате потребителите. А на Вашите въпроси беше отговорено, като не Ви се чете повече, не го правете.

# 248
  • София
Вие, авторката, с какво допринесохте за темата си?

# 249
  • София
Да се включа и аз ,авторката . Тази тема беше за отношенията с родителите,а премина през заучване на децата сами да спят,през това как на някои хора им пречат децата,за да правят секс и се стигна до кърмене и интимните ви разбирания за шумно или безшумно . Моля администратор да заключи темата!

Ти какво искаш?

# 250
Здравейте , не съм чела другите коментари , но ще ти кажа как беше при мен .
Живях при нашите до 25 години ! Докато бях ученичка не съм помагала финансово на семейството ни , но помагах в домакинството и моята стая и нужди си бяха мои ангажимент . Когато започнах да работя се включваха с финанси за всичко в къщи . Когато решихме да заживеем с ММ самостоятелно се изнесох от вкъщи .

# 251
Това много зависи от различни фактори най-вече финансови. Ако един човек е на 20 и живее при родителите си има голяма вероятност да учи, да е студент и да има нужда от помоща им. Някой специалности не са съвместими с работа и няма как да изпратя сина си или дъщеря си някъде другаде като дома ни има достатъчно стаи за всички. Колкото до самостоятелност с баща им сме се опитали да ги възпитаваме да се включват в семейните задължения до колкото им се простират възможностите, за да се научат на отговорност. Някой ден ако решат да се изнесат - добре!

Общи условия

Активация на акаунт