Едва успявам да изчета изписаното!
Честито на мини рожденичетата,
на проходилите бебчета, както и на новите прически (Дес, много е сладка гъбката ти
)!Петенцето, здрасти
и добре дошла отново!Телма, стискам палци всичко да мине бързо и леко!
Лика, бързо да си оправиш комп-а!
Росита, за вигантола - аз си давам по 2 капки, защото още се кърмим.
За зъбките - ние сме си още с двата долни.
За телефона - една от любимите ни играчки, наред с дистанционното, ГСМ-а, шише от кока-кола 0,5л и копчетата на клавиатурата.
Мисля да пробвам и аз чайче от маточина и каквото там беше, защото още си имаме едно будене на нощ.
Иначе режимът ни е приблизително 6:30 - 7:00 кърмене, 9:00-9:30 закуска (попара сухар, сирене и настъргана ябълка или плодово пюре с извара/сметана), 12:30-13:00 обяд месно пюре (2 пъти 7 - чно зеленчуково) или от моите манджи, 15:30-16:00 закуска плодово пюре или прясно пасиран плод, 18:00 малко плод или бисквитка, 20:00 супа или пюре зеленчуково малко и малко плод пасиран, 10:00 кърма и сън (ако сме на кеф, ако не сме - играем докато ни се доспи). Добре, че прочетох колко папкат мишленцата, че да се успокоя малко - бях се притеснила, че много папаме. Само кашите и АМ (вкл. и в манджа) ги нямаме за нищо ... Кисело мляко още не съм давала, ама мисля вече да се престраша!
Спането през деня - веднъж до обяд и 1-2 пъти след обяд, общо около 2 часа.
За пиенето от сламка - ще пробвам и ще докладвам.
Чао от мен и приятни сънища
. Ние все още сме свободни

) имаме голям мерак да крачим. Много сме злояди направо се чуся как да я лъжа че да яде. Кашата няма проблем, но пюрета и супи просто не върви, като види че е с различен цвят от кашата, и започва едно дърпане, скимтене, циврене само докато опита че не е отрова и става за ядене.
на всички и спокойна нощ на малките съкровища
Той само гризе биберона и не сму4е, ами то му излиза отстрани. А пробвах различни биберони. Водата и сока си пие само от стъклена 4аша, аз наливам 2-3 глътки, той изпива, аз пак наливам и така. Първите опити направихме с доза за една глътка. Навън водата я нося с магическата чаша на Авент и от нея що годе се понаучи да смуче, но по-скоро си играе. То не че е водоман голям.
Става за около 30 сек. (ползвам такъв на Бебе Конфор).

Друг път удържам фронта

.Ние с татито така-
.

.Защо искаш да им спреш АМ,не е ли рано?Кажи какво е казал педито по въпроса.