Пъстри, като есенни цветчета, са ЯНУАРСКИТЕ ни дами и мъжлета!

• 9 878
  • 288
  •   1
Отговори
# 240
Привет!

Писах, писах и накрая - нищо.... #Crazy Cry

Честито на празнуващите днес!!!!  bouquet

Jeni23, и Калоян не се заседява много на люлките - не го е страх, ама предпочита пързалките, пясъчниците и да гони другите деца. hahaha

Sea woman, Лисана и  liliq , честити придобивки! Да ги ползвате със здраве!

За кашата - и аз давам само един вид - зърнена.

За гърнето - почти не ака в памперса, ама за пишкането - нямам нерви толкова често да го слагам  Embarassed Embarassed Иначе ака след хранене.

Да се похваля - тая нощ Калоян спа  Laughing - за разлика от предишната, когато се буди само веднъж, но рева близо час, и то от инат  #Crazy Sick

Приятен ден на всички. Тук времето е ОК и смятам да го използваме по предназначение  Mr. Green

# 241
Здравейте майчета  Grinning,

Честит минирожден ден на Никола на Зайче!  bouquet

Ira_ic как така пишкате повече ан гърне, ти по колко пъти го слагаш ,аз само след сън ne
Ами първо го слагах преди и след сън, от скоро започнах и през деня да го слагам от време на време.Мисля да се опитам на всеки час да го слагам да видя дали ще свикне.Опитай се да забележиш какво точно прави преди да пишка, Ники все едно замръзва на място за малко и след това започва да пишка.

Имам малък проблем и искам да попитам на някой дали му се е случвало.На едното зърно, точно където започва ареолата се е получила малка раничка и като кърмя е доста неприятно и боли.
Някой ползвал ли е някаква пастичка или ако знае с какво може да се оправи.Интересното е , че не ме хапе и го кърмя в една и съща поза и от двете гърди, захапва правилно, но въпреки това от време на време му опират горните зъбки.

Това е за сега от нас, приятен ден на всички Hug

# 242
Привет мамета Grinning
Днес е може би един от последните слънчеви дни за тази късна есен,та не е лошо да се използва.Сутринта Вяра беше навън са баща и,с баба и, а аз готвих.
7of9,много мерси за пожеланията  bouquet Еххх как си го казала само - "да спи непробудно нощем",размечтах се Crazy.Жалко че снощи не останах още малко и нет-а, че да го прочета и да сънувам такива сънища Grinning А че за сънища време нЕма,то е ясно де - дъщеричката ми се грижи за това Mr. Green А за отделната стая - засега няма къде да я отделя,че много ремонти ни чакат,но наистина може би си права че и това може да окажае влияние Peace А филмчето Bumba e много сладурско и ще и го пусна като се събуди да видя реакции.При мен малко накъсва,и хич незнам дали така се гледа директно от линк-а дето си дала Embarassed,ама ще питам татито като се появи.
ira_ic,не съм имала подобен проблем,дано някой се включи с помощ по въпросчето ти и бързо да минава Peace
клео,значи Алекс и той за прическа - вярно няма как шнолки да защипеш Joy Голям палавника май ти се очертава,да ти в жив и здрав.
petenceto,ти искаше да ви запиша при няшият фризьор - дадено,нямаш грижи.Свиркай когато сте готови,нашта баба(майка ми) казва че нас като малки все тя ни е подстригвала,та сега Вяра нападна Mr. Green

Хайде весели разходки на всички Hug

# 243
Здравейте!

Отбивам се само да ви кажа, че Али е с жестока хранителна алергия!Цялото и тяло е на червени пъпки и петна! Може ли това да е от леща? И какво е Урбазон? За сега сме на Фенистил, Калциев глюконат  и Зиртек.Утре ще я водя пак на лекар да видим какво да правим по-нататък... Можело да се наложи инжекция урбазон ми казаха. Много съм притеснена, защото тя е така от петък вечерта и не се подобрява а даже напротив .... Cry Cry Cry

В петък едни дечица ни бяха на гости и едното я "почерпи" с руло 7Days. Аз веднага й до взех, измих я , изчистих я, но ако си е облизала пръстите може да е от това руло.И другото - ново в менюто й е леща - дали пък не е от нея? Незнам, ще полудея. .. Дайте съвети моля ви! Praynig

# 244
Виличка, успокой се мила. Помисли си много внимателно какво е яла, дори да е някакъв вид храна, която по принцип яде да не си сменила марката пюре и да е имало нещо ново?
за лещата, възможно е разбира се, тя колко изяде и кога?
Урбазон е силно противоалергично средство, универсално е, бие се при всякакви алергии, това което ме учудва е че не са ви го били веднага.
Аз доколкото знам то се бие веднага при алергичен шок, ама имай предвид , че все пак не съм компетентна.
Надявам се всичко да се оправи и то бързо.
А това руло какво е? Какво има в него -шоколад - нали знаеш, че е много силен алерген, яйца, мляко, мисли за нещата , които са потенциално силни алергени и не си давала досега.
съжалявам, че с друго не мога да помогна newsm78

# 245
Имам малък проблем и искам да попитам на някой дали му се е случвало.На едното зърно, точно където започва ареолата се е получила малка раничка и като кърмя е доста неприятно и боли.
Някой ползвал ли е някаква пастичка или ако знае с какво може да се оправи.Интересното е , че не ме хапе и го кърмя в една и съща поза и от двете гърди, захапва правилно, но въпреки това от време на време му опират горните зъбки.

Това е за сега от нас, приятен ден на всички Hug
за гърдата използай крем на Авент за зърна или Лансинох, и двете са без отмиване Peace

# 246
Kleo, единственото ново е лещата.Беше яла в четвъртък и в петък. Иначе - АМ, каша и нишесте с бисквити - все неща, които ги е яла много пъти.А в това руло имаше карамел, но за яйца и шоколад нищо не пишеше... Ох незнам, но ако е така и не се подобрява ще искам да й бият този Урбазон.  Rolling Eyes

# 247
  • Варна
Vili4ka, много неприятно! Защо няма подобрение вече  2 дни? Да предпишат друго и да се оправя бързо детето!!! Кураж!!! Много  Hug на Али!!!  Confused Пиши, когато имаш време, как сте!

Наш Александър още спи следобеден сън, след близо час приспиване (сам) съпроводено с доста сълзи и инатливи изпълнения. Знам, че така трябва, ама докато мине и този период... Crossing Arms Използвахме хубавото време  се разходихме и днес. Дано и утре е такова.

Поздрави на всички!!!  Wink

# 248
Vili4ka,много неприятно,мила CryНе се притеснявай,щом веднага не са сложили Урбаэон,може би не е било нужно.Урбаэон се слага при алергичен шок.Преди 3год.мъжът ми го ужили стършел,веднага го пратиха в Пирогов,диагноэата беше предалергичен шок,веднага Урбаэон и не една,а няколко системи до вечерта.Щом няма подобрение да сменят лекарствата.

ira ic,аэ съм се маэала с GARMASTAN,но преди кърмене трябва да се иэмиваш.

Днес Бети беше на раэходка до обяд с баща си(което рядко се случва),ама то било супер някой да те отмени эа 1час.

Да се похваля купих си нови ботуши,блуэка и яке.Малко и аэ се поднових.

По-късно пак ще се включа.

# 249
Виличка, стискам палци скоро да се оправи Али  Praynig Ако е хранително - не трябва ли да се появи веднага след като го е яла (2-3 часа). Аз поне така знам, а ти пишеш, че е яла леща в четвъртък и петък  newsm78

sea woman, Клаоян беше така предната вечер - ама в 3.00 през нощта  #Crazy

ira_ic, аз в такива случай съм ползвала чист Ланолин (има в аптеките дето приготвят лекарства), но и двата крема препоръчани ти от Клео_80 са на тази основа. По-скъпи са и не се отмиват, а и се размазват по-лесно.

Дес, мерси!   bouquet Ще се обадя като се сдобием с достатъчно коса  Joy

liliq, честити придобивки! Аз се поднових миналата седмица - сега остава само да се издокараме и тръгваме "на живот"  hahaha

# 250
  • София
Vili4ka  много неприятно нещо дано бързо се оправи малката принцеса fingerscrossed newsm17

# 251
petenceto,това эа живота ми хареса,само да видим кой ще гледа дребосъците.Току що получих покана от приятели эа една кръчмичка не мисля да откаэвам.

Bon Toni,как е малкият приятел?

# 252
  • София
 liliq  ние сме добре Благодаря ти,че попита HugВаньо не ме оставя и за секунда сама,а в малкото време през което спи се опитвам да свърша нещо.Сега на преден план е постоянно да стой прав и където се хване да има упора се изправя въпреки гипса.Направил го е на нищо затова утре отиваме да го сменим,че трябва да стоим още 2 седмици,а той сега е мек ..
Мами нека Ви питам вашите съкровища страхуват ли се от непознати?Ваньо като види някой непознат който дойде в къщи и започва да плаче.Иначе навън бърбори и се смее на всички.
В момента ни е сме на "тата " аз му казвам " мама ",а той "тата" и така постоянно.
Честито прически на Вяра и Алекс newsm51 smile3525
Е аз приключвам,че малкия иска клавиатурата и ако я докопа май ще ми трябва нова Thinking
Приятна вечер Heart Eyes

# 253
здравейте мами  Hug ,ние сме добре,но нямам много време за форума,утре ще съм по-обстойна  Peace
Честито на всички именници и мини празнуващи,които съм пропуснала   bouquet !
Честити придобивки и на всички,които са се сдобили с такива  Mr. Green
Днес със Стаси си купихме по едни обувки,нейните ги качих в албума,а и сме с нова прическа и ние,там ще я видите .
Честити прически на гъбката Вяра и на хубавелкото Алекс !
На всички болни да оздравяват,а поименно утре,че ще лягам ,защото съм  Crazy

# 254
Здравейте мами Simple Smile,
благодаря ви за бързите отговори!Утре ще отида да си потърся в аптеката някое от нещата. Hug

Vili4ka, много неприятна случка.Стискам палци бързо да се оправяте!  bouquet

Честити прически на Вяра и Алекс Hug

Утре ще пиша повече, че сега нямам време.
Лека нощ на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт