Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Ноември 2021 (Тема 16)

• 73 092
  • 712
  •   1
Отговори
# 345
Мариета, имам същия несесер. Вече се бели на няколко места, но не искам да го сменям. Подарък ми е от мама и много си го обичам.

# 346
  • София
Савова има мега дълга нокътна плочка, за която завидях...

# 347
И тясна! Перфектна просто!

# 348
Агент, зверчето не проявява никакъв интерес към телевизора, освен ако няма чук в ръката Joy . Очертава се да е доста палав у за това за сега се ограничавам в ходенето на гости, козметици и други места където тря ва да го вардя да не направи някоя беля.

Ох Тарти, завиждам благородно. И много точно казано, че там те обзема едно безвремие и не ти е до нищо, освен банските и слънчевите очила. Единствения недостатък е, че се връщаш с 5 кила отгоре.

Някой по назад питаше за боти. Днес влязох в Кларкс и имаха доста прилични модели.

# 349
  • На острова
Това е Catalonia Bavaro, нали 🌴? Приятно изкарване, много е приятно там!

С никакви 5 кила не се връщаш отгоре, аз дори си издържах коледните пости без прегрешение докато бяхме там 😁 - смутита, плодове, риба.. за който има воля, де.

Надя, честит рожден ден! Страхотна форма 😍

Kativita, хареса ми и полата и худи-то, не знам какво показваш иначе 😁

Клеми, много хубави картини, наистина?

Педикюр правя и зимата да, никога не ми се е изтърквал педикюра. Но да не намеря 1 минута с едно памуче да избърша обелен лак, няма как да се случи..

Някаква вълна ме в обхванала да нося oversized hoody-та. Първо беше на ММ, после на синът ми, накрая си купих две от H&M - черно и оранжево. Купих си и кожена пола, беше ми леко тясна и я върнах, поръчах следващия размер - беше ми много голяма и я върнах също. Ще карам със старата.

# 350
  • Mediterraneo
Миа, да, тук сме.
Аз воля нямам, а и веднъж на високосна си позволявам такава почивка, та се раздавам на макс. Не ям толкова, колкото пия, всъщност, и това ще окаже влияние със сигурност. По цял ден жуля коктейли. И разнообразявам с текили.

# 351
  • Sofia
Няма нужда от воля на празник и почивка,  а в останалите 340 дни от годината. Grinning

# 352
  • София
Няма значение какво ядеш и пиеш между Коледа и Нова година, важно е какво ядеш и пиеш между Нова година и Коледа.
Това важи и за отпуските.

Лак на ноктите на краката имам само през лятото. При мен се изтъква след един час със затворени обувки. И гел лак се изтърква по краищата след първото обуване на затворена обувка.

Освен това предпочитам да се занимавам с щанги пред лакове.

Надя, жива и здрава да си!

# 353
По цял ден жуля коктейли. И разнообразявам с текили.
Тарталетски, наслаждавай се, но да, съгласна съм - от захарта в тези коктейли няма как да избягаш  Нееднократно съм се клела сама себе си, защото по такива места аз почвам с кайпирините и мохитотата в духа на купона някъде около 9 сутринта та до полунощ и след 3 дни бухвам като тесто. Та последните години практикувам следното - на закуска просеко/шампанско, но само 1 чаша със сьомгата (и яйчените ми белтъци) и зеленото смути; цял ден на плажа цитрусова водка с диетичен тоник и лайм (по-нискокалорично и нискозахарно от това няма! искаш го с много лед!); вечер половин бутилка хубаво вино съобразно с вечерята - бяло/червено/просеко. За приспиване - 20-30 гр от най-качествения алкохол в ризорта.  В такъв режим хем си пия с кеф, хем не си тръгвам вееща телеса на бриза Simple Smile

Но определено твърдението...
Няма нужда от воля на празник и почивка,  а в останалите 340 дни от годината. Grinning
... е много, много вярно!

Разбира се, можеш да прескочиш непоисканите ми съвети и да се наслаждаваш на питието си без задръжки. Малко жени дебелеят със скоростта, с която го правя аз (комбинация от водна задръжка и мас!), та винаги съм готова да споделя горчивия си челен опит Simple Smile

Агент, зверчето не проявява никакъв интерес към телевизора, освен ако няма чук в ръката Joy . Очертава се да е доста палав у за това за сега се ограничавам в ходенето на гости, козметици и други места където тря ва да го вардя да не направи някоя беля.
Палавостта е признак на интелект Simple Smile)) а минахте ли вече през катераческата фаза?!? Аз още се изприщвам като се сетя как намерих моя върху хладилника на 2 год. Да го нагушиш и намачкаш много, много, сега са най-прекрасни, натам стават леле-мале Simple Smile

Лакът е OPI I'm not really a waitress, нали?
Скрит текст:
Любимият ти Simple Smile
Прекрасни нокти! Хубав ген!

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 15:45 от Agent Provocateur

# 354
Агент, катерим се и още как!
За лака не знам кой е, но сервитьорката го нямам със сигурност.

Като каза просеко, първия път се шокирах че сервират просеко на закуска, но после и на мен ми се услади. Също така им харесах кафето. На почивка ли съм калории не броя, пък и съм много лакома Simple Smile. Ох как обичам да ям!

Това с ножиците е направо кошмарно! Вече съм скрила всичките в едно чекмедже и съм ги заключила. Чука също Joy .

# 355
Е, тука ме биете, шапка свалям. Вино или шампанско на закуска не съм пробвала Grinning Това по ваша инициатива или влиза в предложенията на хотела?

# 356
Влиза в закуската на някои хотели.

# 357
Да  и аз видях немците да пият шампанско на закуска в Гърция и аз се присъединих! Wink Хората го предлагаха и на никой не беше чудно! Blush

# 358
Аз избирам такъв ол инклузив, за който знам, че има шампанизирано вино за закуска. Започвам от сутринта с ядене и пиене. Като се прибера и се ограничавам малко, след 1 седмица съм на нормалното ми тегло.

# 359
Да  и аз видях немците да пият шампанско на закуска в Гърция и аз се присъединих! Wink
А немецът сигурно даже пие просеко с капучино за закуска. Joy

Общи условия

Активация на акаунт