Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Ноември 2021 (Тема 16)

• 73 066
  • 712
  •   1
Отговори
# 480
От друга страна съм била по разни места по широкия свят дето съм ги гледала със свито сърце и съм благодаряла горещо на бога дето не вярвам в него, че съм се родила в малка и бедна България Wink Буквално!

Та по-зле винаги има - и в САЩ, и в Европа, не говоря за някакви бедни държави от 3-тия свят. Това, разбира се не е и не трябва да бъде оправдание, ние можем да бъдем къде-къде по-добре от текущото състояние!

Малко мат'рял от един Карибски jewel в Британската корона?

Неизмазана им се видяла БГ на британските брат'чеди Wink Хубаво е първо да си погледнат задния двор Wink

Последна редакция: вт, 23 ное 2021, 17:14 от Agent Provocateur

# 481
Привет прекрасници. На рожденичките поздрави и най - добри пожелания със закъснение Flowers Hibiscus.
Аз съм от хората, които не биха живели в друга държава, въпреки че ми се е налагало по работни причини да съм командирована по за няколко месеца в други държави. Общо взето навсякъде се чувствам добре стига да зная че е за малко Simple Smile. За емигрант не ставам (като във вица за "туристите" и "грешниците" в ада съм).
Трябва да си намаля косата, макар че винаги съм искала дълга. И без това трябва да се оформи вече.
 Напоследък започнах да плувам сравнително често и ми е голяма мъка изсушаването.
Колебая се дали да не се спретна с една "черта" до раменете?

Последна редакция: вт, 23 ное 2021, 20:17 от pep_si

# 482
Режи смело. Коса е и расте.

# 483
В моменти като този когато ми липсва Лондон сякаш забравям обстановката там в петък и събота, но общо взето там обувките си почти не трябваше да ги чистя, освен да се полират и дотам.

Пепси, много хубава коса, не бих в скъсявала ако няма нужда.

Всеки ден гледаме документални сериали за страните по света и всеки ден се благодаря, че съм се родила в България, а не в 80% от страните по света.

# 484
  • пустинята Гоби
Ей това с обувките е най-голямото предимство на чужбина, голяма мизерия е в това отношения България. А някои от нас помнят времето, когато всяка сутрин се миеха централните улици, а не като сега два пъти годишно и целия свят разбира.

И аз съм за рязане на косата, обичам разнообразието.

# 485
Ей това с обувките е най-голямото предимство на чужбина, голяма мизерия е в това отношения България. А някои от нас помнят времето, когато всяка сутрин се миеха централните улици, а не като сега два пъти годишно и целия свят разбира.

И аз съм за рязане на косата, обичам разнообразието.
И аз помня като миеха улиците, сега защо не го правят не знам. Дори и при нас в Бургас не се мият макар, че сме заобиколени от вода...имаме 4 езера и един язовир. Чистотата на европейските столици се дължи и на това, не на хората им. Специално англичаните според моите наблюдения са едни от най големите писюри.

# 486
Пепси, така и така си искала дълга коса. Оформи я само и я пусни още малко, че да ти мине мерака. За плуването- шапка и готово.

# 487
Според мен пък ще е супер на черта Пепси, с тази права коса.

# 488
Да, и според мен, но тя сподели, че е искала дълга коса. Защо сега, когато почти е изпълнила мечтата си да я скъси и да продължи само да мечтае, като целта е съвсем близо.

# 489
Никой не говори за тотално скъсяване, а просто малко оформяне.

# 490
А, да, оформяне е нужно.

# 491
Агент,
То това направо колоритно от последните снимки!!!
И съм съгласна с теб - днес прическа - утре ежедневие… с този Тимс все си мисля че изглеждам ужасно като се видя на екрана…

Последна редакция: вт, 23 ное 2021, 19:20 от MarietaYo

# 492
Благодаря за мненията дами.  При всички положения трябва да ходя на фризьор. Преди пандемията на около 2 м. ходех за подрязване на връхчета и общо взето, колкото пораснеше, толкова отрязвах. Последната година доста разредих посещенията и косата израстна. Ще го мисля още известно време и ако предприема някакви по - драстични промени, ще покажа разбира се Simple Smile.

# 493
Pepsi, ако има басейн в картинката аз бих скъсила категорично - голяма мъка е през зимата 1 час да плуваш и 1 час да сушиш коса преди да излезеш от басейна. Много красива коса имаш, ще изглежда добре и на дълъг лоб и на средна дължина според мен. Нещо ето такова си представям:

# 494
Pepsi я изтървах, но и на мен ми харесва втората снимка на MarietaYo.

Общи условия

Активация на акаунт