Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Ноември 2021 (Тема 16)

• 72 134
  • 712
  •   1
Отговори
# 555
  • Виена
Една чанта закачка от мен, днес пристигна, много й се радвам.

# 556
Много е хубаво чантлето, и се връзва перфектно с червеното палто!

# 557
  • София
Ето ме с ново маникюрчеееее! Yum

Скрит текст:

# 558
Много нежен, Копче!

# 559
Извинявайте дами, че създадох напрежение в темата с твърде директния си и нецензуриран изказ Simple Smile

Извинявай, Копче, че си позволих с твоите камъни по твоята глава Simple Smile
Формата на ноктите ти е в синхрон с формата на пръстите ти, а цветът абсолютно синхронизира с цвета на кожата ти. Много успешен маникюр!
А относно речника ми си абсолютно права - филологията не мори, а мъчи...

На мен маникюристка, която е много добра и работеща с OPI, ми беше споменавала, че са премахнали някаква съставка от лаковете, която е била вредна и оттам се е намалила предишната им  всеизвестна трайност.
Точно така е! Тези лакове пълни с формалдехиди и подобни съставки все още могат да се намерят из колекциите на разни хора и до ден днешен са в прекрасно състояние - 15 години след изтеглянето им от пазара. Разпознават се по черните си етикети на дъното (новите са със зелени, т.е. зелено мастило)
Дори аз имам 1-2.

Бомболино, освен класическата форма и съчетание на цветове на мен ми направи впечатление и класическия десен на чантата, който поне аз не мисля, че е много често срещан за чанти - на англ. се нарича "houndstooth pattern", а на български, срам, ама не знам... но много графичен и ефектен! Със здраве да си я носиш!

Скрит текст:

A, и чанти имало, просто не съм им обръщала внимание.

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 19:58 от Agent Provocateur

# 560
  • София
Агент, пепит се нарича на български.
И на мен чантата много ми харесва.

# 561
  • София
Благодаря!
Маникюрът е един и същ, но просто правя винаги различни вариации на тази тема:
Скрит текст:

# 562

Скрит текст:
Бомболино, освен класическата форма и съчетание на цветове
на мен ми направи впечатление и класическия десен
Скрит текст:
на чантата, който поне аз не мисля, че е много често срещан за чанти
- на англ. се нарича "houndstooth pattern", а на български, срам, ама не знам... но много графичен и ефектен! Със здраве да си я носиш!

Подсказвам - пепит или пипит се нарича Smirk

Копче, цвета е супер (на твоя цвят на кожата), но определено формата на последната снимка, а и на предпоследната всъчщност, мнооооого по-нежно и приятно изглежда и си мисля, че с нежно розовия цвят би стояло по-добре Hands V

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 17:00 от peneva_a

# 563
Винаги съм мислила, че пепитът са простите малки черно-бели квадратчета! Век живи, век учись! Мерси!

# 564
  • Русе
peneva_a, бъди здрава и щастлива!
Различни цветове лак съм използвала, включително и много червени нюанси. Два-три пъти само съм била с гел лак. От няколко години сама си правя ноктите.

# 565
Да ви попитам какви уреди за масаж на лицето използвате?
Иска ми се да засиля грижата за лицето. Какво ще препоръчате против отпускане, бръчки.
Това загледах, дали някой има опит?

# 566
Ситните квадратчета, не само черно-бели, са виши.
Брижит Бардо ги лансира 50-те години.

# 567
Агент, петльов крак се нарича десенът

# 568
Бомболино, чантичката е супер сладурска...браво.

# 569
Е, и аз днес порастнах!
Торта със свещички не бях имала сигурно от 18тия  РД:)
Уважиха ме момчетата ми, с цветя и подаръци, а аз им приготвих вкусна вечеря, с торта, шампанско и т.н:)

Общи условия

Активация на акаунт