Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Ноември 2021 (Тема 16)

• 73 090
  • 712
  •   1
Отговори
# 360
  • Виена
Шампанско за закуска е разпространено и в  градските и бизнес хотелите в Германия и Австрия. В Гранд хотел Загреб, петзвезден хотел, където съм пребивавала много пъти в командировка, сутрин сервираха и ракия. Колегите хървати я наричаха мирогойчик, който е бил в Загреб знае за какво иде реч Simple Smile

# 361
Да  и аз видях немците да пият шампанско на закуска в Гърция и аз се присъединих! Wink Хората го предлагаха и на никой не беше чудно! Blush
A ako случайно сте махмурлии от твърде сладки коктейли вечерта е добра идея да се присъедините към рускоговоряща компания, която жули водка на закуска Grinning Със шампанизирани вина махмурлукът става двойно по-неприятен! Рече авторитетно и тежко един бивш руски възпитаник, който не пие бира и не яде шкембе! Blush Blush Blush

Вярно е, че в немски хотел съм яла най, ама най-феноменалната закуска! Удари в земята и Карибите и Мексико! 30+ вида сирена, 40+ вида пълнозърнести и всякакви хлебчета, просеко, чудесни плодове, великолепни пресни местни череши, етц, етц, етц. И ето тази гледка.... Цугшпице!

PS Но по-ръбато и досадно чувство за хумор от немското нЕма...

... абе има, моето! Grinning

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 22:44 от Agent Provocateur

# 362
Да ви питам. Зимата правите ли си педикюр? Аз понеже си го правя с обикновен лак, като започне да се търка и ме дразни и зимата карам без.
От тази година реших, че ще си правя педикюр и зимата. С гел лак е моя. Преди това си ходих зимата натюрел Grinning

# 363
Да ви питам. Зимата правите ли си педикюр? Аз понеже си го правя с обикновен лак, като започне да се търка и ме дразни и зимата карам без.
Да, през месец го правя в салон с Шилак лак.

Бях писала в темата преди време и се присетих, че отдавна не е писано в нея, а аз явно съм се отписала по незнайно кой начин.

# 364
Толкова съм свикнала да имам лак на ръцете и краката, че ако нямам за момент и ми се струва, че съм гола 😀 На ръцете съм с гел лак, а на краката с обикновен. На педикюр ходя по веднъж в началото на лятото и накрая, а през другото време сама се лакирам.

# 365
Аз пък си ходя "гола" и зиме, и лете. Simple Smile
Най-много с безцветен лак, а за по-официални случаи нещо нюд или френски маникюр. Лятото на краката за със сандали само безцветен лак.
И сега ще ви скандализирам. Никога не съм ходила на маникюр и педикюр. Правя си го сама, нямам нужда от някаква по-специална намеса, стъпалата са ми като на бебе и не изискват постоянни грижи, разкрасявам само ноктите. Simple Smile

# 366
Hug , аз през цялото време ви чета и се въздържам от коментар, за да не скандализирам колко съм семпла.
Ни съм ходила на ол инклузив някога, ни съм пила просеко изобщо, камо ли на закуска, не съм ходила на маникюр и педикюр никога.
Лак слагам лятото на краката и нямам търпение да дойде есента, за да го махна. Разбирам усещането да се чувстваш гол без лак. При мен е противоположно усещане, сякаш съм нацапана и нямам търпение да се почистят. Отделно имам вътрешна съпротива към тенденцията да се налагат определени стъпки, без които жената се заклеймява като неподдържана.
И понеже повечето "стъпки" в изграждането на собствен стил ги пропускам, рядко намирам причина да се включа в разговора. Но ви чета, да си знаете.

# 367
Отделно имам вътрешна съпротива към тенденцията да се налагат определени стъпки, без които жената се заклеймява като неподдържана.

Ако знаеш колко съм съгласна с теб Hug

# 368
Аз също не съм посещавала маникюрист, защото ме е гнус от ползването на общи пили и други такива. Нищо, че се дезинфекцират.

# 369
  • София
И аз не обичам да ме пипат. Гел лака ми разваля ноктите. Така че си правя всичко сама. Само на подстригване ходя.

# 370
За мен поддържаните нокти не означават непременно лак или гел лак. Изрязани нокти с безцветен лак е в пъти по-добре, отколкото гел лак на 30 дни. Като видя на маникюристката снимките на гел лак израстнал до средата на нокътя и ми става лошо. Тя си рекламира качеството на работа, но се чудя коя си мисли, че е много поддържана с такъв маникюр.
На почивка и аз не се ограничавам, нищо че бухвам за 4 дни зловещо. На плажа пия едно фрапе и минавам на бира, Аперол или Мохито. Агентчето е открила начин, но аз водка не обичам.

# 371
Сисли, мен няма да ме скандализираш, защото съм същата. Гел лак няма да отида никога да ми сложат, защото имам хубави нокти и не искам да ги развалям. Маникюр дълъг не мога да поддържам, защото у дома шетам много. Пък и честно казано, като ги видя тези дългите, заострените, ми става лошо (извинявам се, ако има тук фенки на такъв маникюр). Педикюр? Някой да ми стърже ноктите на краката? Няма шанс. Но пък, разбира се, който го кефи, то си е едно малко удоволствие, предполагам.

А, и като видя онези с потопени крака в аквариумите.... 😩😵

# 372
На почивка пия кафе, вода и сокчета Simple Smile
Червено вино и хубаво уиски си позволявам броени пъти в годината.

С гел лака приключих отдавна, но аз слагам само червен или тъмен цвят по ноктите си и когато реша да се лакирам, го правя сама.

# 373
  • Sofia
Не ходя на маникюр и басейни,  защото ме е гнус от общо ползване.  Отделно на третия ден ми е втръснал цвета на лака и искам да го сменям.
Най-дълги нокти имах през двата месеца,   които изкарах на легло със система за задържане на последния ми син. С толкова домочадие и животни дълги нокти не мога да имам, чупят се.

# 374
.

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 05:22 от Sysly

Общи условия

Активация на акаунт