Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Ноември 2021 (Тема 16)

• 73 074
  • 712
  •   1
Отговори
# 420
О, щом не се пере не ми е вариант. Няма как всяка седмица да я карам на химическо чистене, а аз обичам дрехите ми да са чисти.

# 421
Аз не понасям изкуствените губери по качулката. Поръчах от интернет естествена и замених оригиналната.
Приших си я на качулката с копчета тик-так и не я пера. Свалям когато пускам якето в пералнята. Не мирише моята чка дори да я понапръска дъжд и сняг.

# 422
Ама как без пране? Не мирише ли на цигари(не пуша), на някоя манджа от ресторант? ОКР- то ми се обажда.

# 423
Ааа ОКР-то е в ремисия Stuck Out Tongue при мен.
Ами не ходя в задимени и миришещи пространства. Ако се налага проветрявам. То реално освен миризма няма друга мърсотия по тази яка, защото нямам никакъв досег с лицето.
Сещам се, че някога съм прала естествената яка на якето на ММ Grin моята не посмях. Оцеля но падаха косми от нея така, че не е ОК редовно да се пере.
От ОЛХ я взех преди 3 години за около 20-25 лв. Мери се разстоянието на мястото за зашиване и се търси този размер яка. Лесно е за зашиване, като се има предвид, че шиенето ми е на ниво с отрицателна величина.

# 424
Дам точно за миризми ми е думата, но и като знам, че не е прана ще ми е гадно, признавам си. Постоянно ще се опитвам да надуша дали мирише на гадно.

# 425
Дам точно за миризми ми е думата, но и като знам, че не е прана ще ми е гадно, признавам си. Постоянно ще се опитвам да надуша дали мирише на гадно.
Всичко е в главата!

# 426
Ама как без пране? Не мирише ли на цигари(не пуша), на някоя манджа от ресторант? ОКР- то ми се обажда.
Гарнитури от естествен косъм /Когато носех такива. Simple Smile Изкуствени не понасям и не купувам или ги смъквам веднага и директно в кофата./ на качулки съм почиствала като ги опръсквам обилно със сух шампоан и ги оставям на терасата за една нощ. После с кърпа обирам остатъчният прах и ги изтърсвам и разресвам. Освежават се перфектно и стават като нови, а и ухаят приятно от шампоана.
Обикновено "разжалвам" всички качулки и купувам модели без пух. Joy Не се харесвам вече, а и ми идва малко ретро. Wink Иначе си ги пазя, де да знам след време на какъв акъл ще съм. Simple Smile

Честити рождениците! Flowers BouquetChampagneCocktailCakeBirthday
Да сте здрави и винаги в перфектна форма и кондиция! Весло и незабравимо изкарване на празника!

Последна редакция: вт, 23 ное 2021, 11:56 от Sysly

# 427
  • Русе
Честит рожден ден, G&B и Надя на патеричка! Бъдете здрави и щастливи!

# 428
G&B - честит ти РД! Много здраве и смях!

Hug , аз през цялото време ви чета и се въздържам от коментар, за да не скандализирам колко съм семпла.
Ни съм ходила на ол инклузив някога, ни съм пила просеко изобщо, камо ли на закуска, не съм ходила на маникюр и педикюр никога.
.... Отделно имам вътрешна съпротива към тенденцията да се налагат определени стъпки, без които жената се заклеймява като неподдържана.
И понеже повечето "стъпки" в изграждането на собствен стил ги пропускам, рядко намирам причина да се включа в разговора. Но ви чета, да си знаете.
Аз лично не деля хората на семпли и несемпли въз основа на това дали и какво пият, къде почиват и какъв цвят съм им ноктите.

А и съм се нагледала на достатъчно мърли с нокти, екстеншъни, филъри, че да отъждествявам "стъпките" с "поддържаността". За мен е предостатъчно една жена да е чистоплътна, пък дали е с мани/педи/червило/прическа/парфюм си е нейна работа, а не моя.

Вчера ходих на фризьор. Милата тя направо ахна като видя как съм си окепазила собственоръчно цвета на косата, щото, разбира се, от професионална гледна точка това не е качество, но пък аз си го харесвам достатъчно като междинен етап към това, което искам, да не говорим, че задобрявам и с тонирането и с прането на боя Simple Smile))) После ахна 2-ри път като и казах да махне поне 10-15 см Grinning Та сега съм като "ошутено ягне" както би казала баба.
Скрит текст:

# 429
Много е добре, Агент. Наистина. И цвят, и форма, и дължина. Все споменаваш тънкия си косъм, така не личи изобщо. Косата е здрава и създава впечатление за обем.

PS За мене косата никога не е достатъчно къса Sweat Smile

# 430
Агент, страхотен цвят и коса. Много, много ми харесва Simple Smile

# 431
И на мен много ми харесва, Агент! Цветът е страхотен, а и всичко.

# 432
Много овации ще приемеш с този цвят и дължина на косата ти, Агент!

G&B, честит рожден ден! Здраве и щастие!

# 433
О, Агент, много, много добре. Ако това е междинен цвят, то каква е крайната ти цел?

# 434
Надя,поздравления за добрата форма.
А за разликата между България и чужбина даже не ми се почва,но ще кажа че тази година почиваме в слънчев бряг.  Детето беше за първи път съзнателно в България и повече не иска да ходи там.

Общи условия

Активация на акаунт