Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Ноември 2021 (Тема 16)

• 72 531
  • 712
  •   1
Отговори
# 495
И аз изтървах Пепси Sad
Къде живея ми е абсолютно без значение, ужасно бързо се приспособявам. Докато завърша основното си образование смених седем училища - заради местоживеене, да не помислите друго 😂. Невроятна житейска школа беше за мен. Сега отивам в гората, забивам гвоздей в някое дърво, закачам си дрехата и го превръщам в дом.
Мръсни хора има навсякъде. Държавност за съжаление, не.

# 496
# 497
  • София
Идва ми и аз да се направя на черта боб, лоб. Много харесвам и ми отива. Още малко като си поиграя с русите нюанси, хоммейд и я изтоща на макс, ще стане даже наложително.
Днес съм с нов цвят на ноктите, потресаващ! Мега ярко розово, нищо общо с това на палитрата, явно беше много избелял там. Ще си го нося до 15.12-ти, няма къде да ходя.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 10:47 от Klemy

# 498
  • София
Ей ги моите гелиш нокти на 30 дни! Да ви скандализирам малко Nerd:

Сууууппперрр съм доволна от както нося гелиш! От 2015г. до днес  с леки прекъсвания не съм спирала да нося гелиш! Никога ноктите ми не са били в по-добра форма! Смених от квадратна на бадемовидна форма и няма да спра скоро! Кожичките, мисля също се виждат добре на тази снимка! Без забележки!
На 21.10. последно бях на маникюр. Утре имам час са смяна. Blush
Тук в деня на поставянето на този цвят:

# 499
  • София
Харесвам къси и квадратни нокти като на Клеми, тези заострените ми изглеждат като хищнически.

Аз днес сложих трета доза ваксина срещу Ковид и ще мързелувам цял ден.

# 500
  • София
Ох, искам пак лоб! Кога ли ще ми порасне косата....

# 501
Вие сега нарочно ли пуснахте тези снимки? На дългите лобове. Щото и аз се чудя, че да ме затрудните още повече. Но пък аз няма да кога да я направя никога така като на снимката на Агент, първата. От което следва, че е по добре да си трая. Естествено всички снимки изпуснах. Ама така е като се заяждах в една друга тема.

# 502
  • София
Аз имам цяла подстраница в Пинтерест с дълги лобове....😜

# 503
  • София
Сори Копче, но са ужасни.

# 504
Аз имам цяла подстраница в Пинтерест с дълги лобове....😜
Я покажи Рокси какво наричате дълъг лоб? Hug Щото аз не зная какво е!

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 15:08 от mimi.7299

# 505
И аз нося моите с дължината и формата на Klemy. От 2000та съм с акрилик, а сега с гел и с Шилак, но заострени, дълги и остри никога не съм правила и харесвала, въпреки модата им в последните години.

Показаната от Агент с русите кичури е моята прическа от пролетта, но вече израсна и трябва подстрижка.

# 506
  • София
Само отгоре има 4-5 къси, надолу всичко е Long bob.
https://www.pinterest.com/dilianavk/long-bob/

Пускам ви и Мода есен-зима 20-21, която аз съм си събирала
https://www.pinterest.com/dilianavk/fall-and-rise-202021/

# 507
Дълги, остри нокти и аз не нося, пречат ми на клавиатурата, а и някак на моята възраст вече смятам, че не подхождат и не стоят изискано. Нося гел лак, но както писах само едноцветен, без картинки и рисунки. Също не са за мен лакове в синьо, зелено, жълто, сиво, кафяво, черно...не ми харесват и не са моето. През лятото съм с корал или класическо червено, зимата - бордо. Скучна работа...! Blush
Мерси Рокси! Hug

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 15:16 от mimi.7299

# 508
Предпочитам скучна работа, пред разните му русунки и цветни изгъзици. Няма нищо по- хубаво от един червен лак.

# 509
Моята коса е подстригана така
Скрит текст:
но няма абсолютно никакъв шанс да изглежда така повече от два часа Wink Обръща се навън и е леко "лаленце", т.е. ей така
Скрит текст:

Извинете за кьопавите снимки, но снимането отзад сама не ми се отдава Wink
За скъсяване е (по план след 2-3 седмици), но пак ще е в този вид, дори с 10см по-късо.

Предпочитам скучна работа, пред разните му русунки и цветни изгъзици. Няма нищо по- хубаво от един червен лак.
Heart
Най-много зимата една снежинчица да си лепна на лявото безименно пръстче Wink

Общи условия

Активация на акаунт