Любители на котки - Тема 166

• 24 945
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
  • Някъде там
Налата плюшена играчка мяучи само като е гладен или няма никой около него и ни издирва. Иначе денонощно спи.
Няма проблем с колата спи си и в нея.
Не сме го местили от една къща в друга , само като го водим на ветеринар сме го качвали в колата. Спи си и пет пари не дава.

# 121
Привет. Отдавна не съм ви го показвала Шагун.

Шагииии! Heart Eyes Hug Шаги и Шони са ми фаворити!

# 122
  • Велико Търново
Вчера водихме Беки на преглед. Взеха и секрет от очето и го гледаха под микроскоп. Оказа се някаква бактериална инфекция, дадоха ни кремче. След 10 дни искат да я видят пак. Дано се повлияе душичката🤗

# 123
Хм, интересно... А, казаха ли каква бактерия са изолирали? С какво лекувате сега?

Барби, не смея да попитам, но къде е Барби, само тя липсва на снимката...?

# 124
  • Стара Загора
На 13 октомври Барби ни напусна.

# 125
  • Бургас
Ох БарбиД,съболезнования!
CryCryCry

# 126
О, Барби, съболезнования.
Барби името на кученцето ли е?!
Милото. Cry

# 127
  • Стара Загора
Барби завинаги ще остане жива в спомените ми. За съжаление само толкова време ни беше дадено заедно. Приключвам темата, тъй като е изключително тежка за мен.

# 128
Съжалявам. Няма да питам повече. Hug

# 129
# 130
  • София
Да тича безгрижно по безкрайните ловни полета.

# 131
Барби, не знам какво да напиша... Губила съм любимци, знам колко боли. Но за съжаление те живеят много по-малко от нас. Барби винаги ще живее в сърцето ти, понякога ще плачеш за него.

# 132
  • Бургас
Аз винаги ще помня едно от първите папагалчета,които имах.Живя около 7-8 години,голяма любов беше!
Беше бял,с малко синичко.
И с Хари е голяма любов,бял е.
Имала съм много животинки,но честно си казвам,че това папагалче и Хари са ми най-голямата любов.
Мечтаех за мъркаща,гушлива и месеща котка,направо се молех за такава.
Хари е такъв,много обичлив.
И едното ми морско свинче беше много миличко и се гушкаше в мен.
Няма да забравя и едно куцо папагалче...Прибирах такива пиленца,за да не ги убиват.То не можеше да се качва по пръчките на клетката и стоеше на пода.С другото обаче се обичаха и то слизаше при него и го подпираше,за да на пада.Толкова бяха прекрасни,прегърнати...
Животните дават чиста,искрена любов.
❤️ ❤️ ❤️

# 133
Барби Heart
Аз скоро си мислех,че и Пухчо и Демон скоро не са се показвали.Пухчо и Шаги са набори на моя дрисьо.
И двете котки се местят и пътуват без проблем.Обаче,Мария,ако говориш за ден-два някъде,просто няма смисъл да го разхождаш,заедно с все толетни и легла и храни..Ако имаш предвид да живееш там е по-резонно.Аз не бих ограничавала личния си живот,заради котката.Но и не бих натрисала на хора мое животно,без да съм сигурна,че нямат нищо против/това,във връзка с"и още мебели за драскане"/
И Фин и Зак говореха.Зак като бебе говореше,дори,когато се хранеше и беше мн смешен.Той беше и изкл гласовит в началото,дори дразнещ.Сег асамо понякога,когато пускам голямат апрахосмукачва вие,доста противно.През останалото вреем е издава изкл.нежни звуци.Той е и единствената котка,която съм чувала с "мау",не казва друго.

# 134
  • Бургас
Ами...Хари ми е подарък от приятеля ми.
Той го иска даже да го отмъкне,защото е гальовен и мъркащ.
А майка му няма нищо против.Тъкмо ще я занимава и ще я разсейва малко...Много е уплашена след инсулта,ако няма никой от нас двамата при нея,вдига кръвното...

Общи условия

Активация на акаунт