Любители на котки - Тема 166

• 24 987
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
И Хари ми отваря вратите на шкафовете,в които обича да рови.
защо обаче яде от пакетите,при положение,че излизайки,му оставям пълна купичка с гранули+малко пауч...
А защо рови в шкафовете и какво е оставил,не може да ви каже.
Схванал е механизма за отваряне на транспортната клетка,или тя е видяла много зор,но беше махнал вратичката.

red soul,падат ти се големи котараци.
Хари не знам дали е дребен,но около блока има по-едри котараци.

# 211
За вратите - ключ. Или пиронче на касата и ластик/въженце от дръжката до него.
Нашата котка в детството ми скачаше и си отваряше вратите. И то като за слон да мине. Слагахме един стол зад вратата, поне да се спора в него вратата. Че зимата си беше ужас.

# 212
  • Бургас
Гардеробчетата нямат ключ.
И ако монтирам райбер,ще повредя секцията.Мини раклата вече е със счупен механизъм,заради един бял прЕятел.
Тази ушата и опашата любима гад,ми направи на нищо стаята.
Ама много си го обичам.

Вашите играят ли с топче от смачкана хартия?С голямо желание си играе, но за около час.После ляга и спи.За толкова ли пада батерията и на вашите?

# 213
Цял час? Laughing
Котките бързо се уморяват и губят интерес, 1 час си е постижение. Очаквай намаляване на периода на игри с времето и увеличаване на периода в спане.

# 214
  • Бургас
Аз затова питам,преди играеше повече.И по два-три часа беше активен.
Сега много спи.И спи много дълбоко.
Разбира се,когато заспивам,е зает да ме закача иззад рамката на леглото или обикаля по рамката над главата ми,докато не се изтърси върху мен.
Напада ми и краката,бях заспала преди две-три вечери и се събудих от забит в големия пръст на единия крак нокът...

# 215
  • By the sea
Грейси за щастие не се е научила как да си отваря вратите, само шкафа за обувки, ама не влиза вътре, само изважда по някоя обувка и толкоз. Иначе пък все дебне някой да отвори гардероб и да се намърда вътре. Не знам кога ще е денят, когато няма да я усетим и ще си остане там затворена.

# 216
В къщата вратите имат ключове от вътрешната страна.Поръчах тези неща,но не им разчитам много.

# 217
  • Бургас
Нищо лошо няма да се случи на Грейси,няма да остане вътре.Ще се размяука и ще драска...А ако скочи,ще отвори гардероба,няма страшно.Всяка котка е изключително силна за размера си.
Вече пералнята е опасна,ако обича да стои вътре,трябва да се гледа добре,когато се пуска пране.
Хари харесва нашата пералня,но почти няма достъп до нея.И все пак съм предупредила майка ми да внимава.Друг,освен нас двете ,не знае как се пуска пералнята.Баща ми и синът не са пускали никога ппералнята.
Моят котарак мяука,драска и скача по вратата на банята,ако аз или баща ми сме вътре.
При майка ми,баща ми и мен влиза в тоалетната изключително нахално...
Засега не отваря врата от дръжката

# 218
  • София
Малко пози...

Скрит текст:

В събота и неделя Блеко обича като закуси да се отъркаля при мен и спи цял ден така... e, няма такъв кеф 😻
... затова в неделя сутринта хванах пълзящ кърлеж на крака си... бррр.

И Чари- на мама глезлата 😻 (тя няма достъп до леглото)

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 12:16 от AnyHr

# 219
  • Бургас
Много са хубави и двамата.
И моят се глези,като по-малък е сниман тук:

# 220
  • София

Опънал се е между облегалката на дивана и мен, и кърти с кеф. Напоследък най го обичам, когато спи. Когато е буден, е средно сладък. Носи се из стаята като обладан от бесове, в комбинация с хайманите изпочупиха, нагризаха, изпонадраскаха и изпокъсаха всичко, до което проклетите им ноктенца могат да се докопат. Не мога да им ги режа в никакъв случай, защото излизат на двора, а там понякога пускат едно чау-чау, и ноктенцата им са им нужни, за да се спасяват и защитават.

# 221
  • Бургас
Бейбо
❤️ ❤️ ❤️
Това куче няма ли собственици,как го оставят да гони и тормози котките?
Едрите породи освен на каишка,трябва да са и с намордник,ако нападат.
Неведнъж съм водила спорове със собственици на едри кучета.
Лаят,ръмжат,аз се плаша,на тях не им пука...
Последно се карах с една дама,която е позволила на кучето си да се навре в мен дотолкова,че скочи върху мен,направо в гръб ме нападна,искало да ме подуши и ми изкара акъла.Ако аз скоча върху нея,тя ще извика полиция.
Пак аз го отнесох,не тя имаше астматичен пристъп.
Обичам кучета,с познати кучета се гушкам и си играя,но съм хапана и гонена от кучета и съм доста наплашена.
Аз не навирам Харо в никого,дори не го пускам(пък и той стои под леглото),ако има някой у нас на гости.

Ами,котките дерат.
Папагалите също свалят тапети,с кеф ги късат,явно съм го приела за нещо нормално и не се разстройвам.Засега освен в моята стая и коридора,няма поражения в другите стаи.

Никой тапет няма да ме гушка като на по-горната снимка,но това е безобразие:

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 00:50 от mariqivanova799

# 222
  • Велико Търново
Лято, как е Мади?

amy_nka, питала си по- горе за кремчето за очите - Офтоциклин. Снощи видях Беки и има доста голяма разлика в състоянието и това само за 2 3 дни

# 223
  • Light of Zartha
Здравейте! Отдавна не съм писала, нещо ви изгубих из темите. Дали бихте могли да споделите впечатления ако имате за клиника бг вет (Гео Милев)? Имам ваучер за кастрация на бездомно коте и искам да помогна, но ме е страх къде да го заведа. Намерих различни мнения за много клиники и се притеснявам да няма по-различно отношение понеже е улично. Искам максимално добре да се чувства котето и това да е начало на един по-добър живот за него.

# 224
За Булвет - в края на Черковна, почти до Ситняково, съм сигурна, че имат като кауза да помагат на бездомни животни. Даже осъществяват благотворителност под надслов "заедно помагаме". През лятото ми съдействаха за едно куче, а сега с любов обгрижиха и котьо. Продават календари със снимки на осиновени животинки и средствата са за храна.

Общи условия

Активация на акаунт