Любители на котки - Тема 166

• 24 584
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
Още идеи за елхи. Имаше и една-или котката, или елхата трябва да са увити във фолио, з ада е наред всичко.

# 571
Мая не се впечатлява от елхи.
Особено като разбра, че топките им Wink не са ядливи. Joy
Като по мъничка беше успяла да свали една топка от долните елхови клончета, потъркаля я малко и с това приключи интереса и към елхите и украсите им. Grinning

# 572
  • Бургас
Ох,прахосмукачките пазят елхата...
Може да се заместят и с пулверизатори ...
Смях голям.
JoyJoyJoy
И тази елха с нещастното клонче на върха...

Джасте,Мая е кротушка.
И Хари е направо цветенце.
Във фейсбук е пълно с клипчета на ужасно буйни котки,ако ми се беше паднало такова чудо,вероятно скафандър трябваше да си взема...

# 573
Миме, така е. Душичка ми е тя. Heart
Ето я, кротичко застанала до елхата в очакване на дядо Коледа:

# 574
Относно пулверизатор не съм сигурна дали разбират, че струята я пускаме ние че да ни се сърдят. Сигурно си "мислят", че пулверизаторът ги наказва. Аз съм супер доволна от ефекта, Мария, купи си задължително. Нищо друго досега не е имало такъв благотворен ефект. Само като го разклатя и се отказва от намеренията си.. Само че май ще ми трябват няколко за да ми е винаги под ръка.

# 575
Като сме на тема котки и елхи, малко снимки от нета:

# 576
  • Бургас
Недоволна, JoyJoyJoy
Тези увити котки са колаж предполагам,виждала съм ги във Фейсбук.

Котките са любопитни.Хари направо е до болка любопитен.Показвала съм как рови в торби,чанти,навсякъде си пъха нослето.Ако му падне елха,явно ще се почувства като в Дисниленд То блещулки за търкаляне,то клонки за разпарчетяване,гирлянди за късане, евентуално,ако има лампички и кабел за гризане бонус...

# 577
Лампички само на батерии, в никакъв случай не на 220 волта от мрежата.

# 578
  • Бургас
Лампички само на батерии, в никакъв случай не на 220 волта от мрежата.
Котаракът няма да ходи до елхата.
Преди да се сети да гризе кабели,ще я събори,сигурна съм.
За щастие не гризе кабели,освен кабела на зарядното,но предишната ми котка гризеше,докато беше бебе.Много ме беше страх,че Хари като бебе може да нагризе кабела за Интернет или да трепе рутера(при мен е) и мислех,че ще трябва пак да се пробиват стени,за да се занесе в друга стая рутера,но за щастие не се налага.

# 579
Аз искам съвет в избора на Транспортна клетка. Трябва ли да обърна внимание на нещо? Четох един коментар в Емаг за една клетка,че котката е излезнала сама защото не се заключава добре  клетката. Каква трябва да е закопчалката?
За сега 2 пъти сме водили Арчи до вет но беше малък и в една раница го държах и с колата, а вет е на 5мин. Но за кастрацията ще трябва клетка.

# 580
Снощи и малкият дивак реши да ме събуди. За първи път от както е в къщи. Към 2.30 леко и фино с лапичка, започна да ме бута по ръката. Като ме разсъни се настани в поза "Гали ме" Simple Smile Та до 3.30 не ме остави.  Дали заради пълнолунието, дали защото ме усещаше различлна и да се увери, че съм аз.  Още вечерта като се прибрах ме подуши по друг начин и поведението му беше различно.
Но днес си е същият - закачлив и див за игри.
В момента героят е уморен и събира сили

Недоволна, разсмя ме с тази Колелдна серия:) В къщи, само за мен е удоволствие да украся елха. Младаежа констатира "Много хубаво"  и толкова.  Та предстои да проверя любопитството на мъника:)

# 581
Моята е с отвор от дългата страна и е по-лесно да се вкара и изкара котката така. Може да се отваря и по диагонала (това е ако е в тежко състояние котката, внимателни да може да се извади/сложи, както и за по-лесно чистене). Вратичката се отваря и нагоре и надолу и се заключва на 4 места, няма как да я отвори. Обаче не става според мен за котки над 7 кг. Беше около 20 лв. от животинския пазар. Най си я харесвам щото е с дълга дръжка и си ги нося спокойно на рамо, нямам кола , а прасетата тежат Grinning
Скрит текст:

# 582
Нашата клетка е стандартна, най обикновена, ето тази:

Отпред се заключва на 4 места. Отваря се и отгоре, има закопчалки отстрани.
Разнасяла съм Мая с нея и с кола, и пеша. Не съм имала проблем, но трябва много да се внимава дали правилно е заключена отпред и закопчана отстрани. Трябва всички закопчалки да са щракнати и закопчани.
Пп Но май вече и идва малка. Трябва да помислим за по голяма.
Пп Норе, много ми харесва вашата. Зетьовете са добре сейфнати с нея, чини ми се. Grinning

# 583
Ама, разбира се. Когато кажеш ти ги пращам с все кутията Hug

# 584
Дадох на котаранчо сурово пилешко дробче да видя как е. Малиии нахвърли му се като невидял. И после истерично мяука.. Иска още... Дадох още едно. Утре ще пробвам варени те карантиийки и ако пак повърне значи иска сурови...

Общи условия

Активация на акаунт