Любители на котки - Тема 166

• 25 011
  • 750
  •   1
Отговори
# 255
Благодаря!

# 256
  • Бургас
Broadline Е и за вътрешно и за външно обезпаразитяване, не уж, Мария.
Стронгхолд също.
Ама намерих жив глист няколко дни след третирането.
И да,котьо беше като упоен.
Това последното,което нашият вет му капа,не му подейства така зле.Ама не го помня,имам го в паспорта.

gabidi,дано се оправи котаната!
Колко струва скенер за котка?
Дано не се налага,но все пак да знам.

Моят котак "хрипти" само когато ме гледа и иска да ми привлече вниманието.
Иначе нагушен в мен не го прави и докато спи рядко.

# 257
Мария, аз плащах и други изследвания, но само  скенерът мисля че беше 450-460 лв.

# 258
Заведете животното на лекар, болно е. Обезпаразитяването няма нищо общо.

# 259
  • Бургас
Дано не се налага.
Май скенер за човек също е толкова.
И дано твоята котчица се оправи.

Онзи малък тигър,за който се тревожех,се е сприятелил с хората от бързото хранене,но вероятно няма как  да го гледат вътре,има някакви хигиенни разпоредби.
Обаче вчера виреше лапи и се търкаляше пред бързото хранене,както Хари се търкаля на моето легло.Много сладко котраче е.Дано някой от хората се влюби в него и го прибере.
Ако прибера и малкото,няма да ни изтърпят дълго...
Не знам защо хората виждат котките като натрапници,които цапат,аз в животните виждам приятелство,обич,вярност...
Е,да,правят бели,но и малките деца правят.Животните са като дечица.Със същото умно и доволно изражение правят бели.Представете си Харо,изправен на задни лапи,свил ушите,дере тапетите...Явно разбира,че не е много редно,но продължава...

# 260
От там ни казаха за такава реакция от лекарството , как се е разболяло ? Вкъщи е , преди лекарството беше много игриво

# 261
  • София
Празител. Исках да си купя хапчета от БГ за по-евтино. Жената от вет аптеката, която е и вет лекар, каза че това е боклук.
Не бих го причинила втори път. Особено с това лекарство. Може би дозировката е трудна за спазване. Забраних на дъщеря ми да ходи при този лекар.

На Аш му слагам капки, но само като излиза. Като застудее не мисля, че ще му е до разходки.
На него сложих Стролгхолд, а на Оникс - Вектра. Вектра е само за външно, за вътрешно ще поизчака.

Дъщеря ми е луднала да купува дрехи на котараците Simple Smile Размер "s" на Аш му стига до средата на гърба Joy
Щяла да ги облича с пуловерчета през зимата Simple Smile

# 262
И ние имаме дрехи. Сладки са в тях, ама не. е удобно за котки. Ближат се, чешат се с нокти, влизат в тоалетната с тях. Само събирам котешки дрехи и аз. Фин имаше доста, след като се загуби, ги държах няколко месеца и ги махнах. За Зак знаех, че. еглупаво да взимаме дрехи и издържах 4 м. с това решение. Пак има по-малко от Фин, а мин зима детето му правеше пуловерчета от ръкавите на нейн пуловер. С тях Зак походи доста в къщи. Мм харесвам двете му тениски с надписи-"все още живея в дома на родителите си" и "сладък, ама психо". Последната е много за него 😊
Размер С отдавна е малък и за Зак. Това е за мн малки животни.

# 263
  • Бургас
Съвсем здрав е,ако става въпрос за моя писан.Беше болен в началото,не при един,при трима доктори го водих.
Може да тича поне час,без да се задъха,скача,играе...

Ако се опитам да му сложа дрешка,ще ям бой.Поне така си мисля.
Чувала бях,че котараците уважават много отоплителните уреди,моят също особено много харесва радиатора на майка ми.Явно се има за малко коте още...

# 264
Вие сега ме вкарахте в размисли моя котак хърка като спи откакто е при нас вече 5 месеца. Той основно спи по гръб с разчекнати крачета 😆 та си мисля че е от позата.

Човешкия скенер е по-евтин та даже и ЯМР-то.

# 265
  • София

Ето че у нас трайно се възцари мир и любов! Всеки спи със всеки, всеки облизва Бейбо. Ето че вече и Лолита почна да го облизва, тя, дето доскоро му хъмкаше и деликатно го пердашеше. Като казвам всички облизват Бейбо, те направо на смени го облизват. Тъкмо един стане, друг сяда и го почва. Ще вземат да му изтъркат козинката, и без това му е много късичка, половин см. Като с копринена пижамка е.
Изглежда е много сладък тоз фъстък. Чак ми идва и аз да опитам да го близна.

# 266
Съвсем здрав е,ако става въпрос за моя писан.

Не, има преместена друга тема в тази тема и всичко се е разбъркало с вашите коментари.

# 267
  • София
Не, има преместена друга тема в тази тема и всичко се е разбъркало с вашите коментари.
Да, и аз се "оплетох" докато схвана какво става. Joy Въпросът на Sun_ladyyy беше се вмъкнал някъде сред прочетените от мен отговори. Joy

По въпроса на Sun_ladyyy - много вероятно е да е станало от препарата срещу паразити. Дори на последните страници в темата се обсъждаха точно такива проблеми. Но това не означава, че ще се оправи само. Трябва лекар и то спешно!

А колкото за препаратите, които са капки за вътрешно и външно обезпаразитяване, само за нас е по-лесно. За котките също не е толкова стресиращо. Но за организма е толкова натоварващо, колкото и хапчето.

# 268
  • Крайбрежен район
Котешки мами, това знаехте ли го? Scream
Внимавайте с подправките, цветята и етеричните масла!!!

https://sega.news7.eu/444627?fbclid=IwAR2B1kxr60eMepQsuxXK6IOp33 … NwCOBIRotmhTqqEug

# 269
  • София
Котешки мами, това знаехте ли го? Scream
Внимавайте с подправките, цветята и етеричните масла!!!

https://sega.news7.eu/444627?fbclid=IwAR2B1kxr60eMepQsuxXK6IOp33 … NwCOBIRotmhTqqEug
В първи пост има статия за токсичните етерични масла, но точно лавандулата не са я споменали. Ще включа статията в следващата тема.

Общи условия

Активация на акаунт