Любители на котки - Тема 166

• 24 602
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Той дере врати не за да си точи ноктите а за да влезе. Ей сега ме събуди с драще е но аз го заточих в транспортната клетка и ще стои там докато се наспя. Странното е че не мяуче. Кротува си вътре.
Оле,ужас.
И теб те е събудил котарак по никое време.
Моят поизпя няколко песни,скача,игра с едно топче,хапна и пак си легна.
Сложа ли го в транспортната клетка обаче,целият блок вероятно ще го чуе, много шумно се жалва в нея.

# 556
  • Велики Преслав
От няколко дни в новия дом, от изведнъж, Илиян реши, трябва да ляга на корема ми с Д-то си към моето лице. При опит да го махна, получавам захапване. Май всички си имаме проблеми с диваците.
Илиян също мълчи в клетката. Все едно спи, но пък след като го пусна си връща, че е бил затворен с някоя бела.

# 557
  • Бургас
И на Харо му е любимо да си навре д-то в лицето ми.
И определено няма да ме остави да спя.
Лежа само около 15 минути и пак всичко наново.
На него му се играе,скача в кашона и го къса,гони си топчето,не забравя да скочи и върху мен,за да не взема да задремя случайно,въпреки шума,който вдига...
Много лошо се научи когато иска да ме събуди,да ме хапе по краката.И ако не е дошъл той да се гушка,не дава да го милвам,хапе и посяга с лапата.Иначе ако дойде да се гушка,мърка,оставя да го галя,сам се гали...Характер.

# 558
  • София
miamim, успя ли да дадеш хапчето?
Ние как процедирахме с Хари: отварям устата, гледам хапчето да го пъхна към гърлото и затварям устата. Ако хапчето е в гърлото или близо директно по преглъща. Ако започне да го мотае в устата си... изплюва го.

По едно време даже сама успявах да му давам хапчетата.

За елхите... На Аш и Оникс ще им е първата Коледа. Очаквам поражения. Нямаме стъклена украса. Елхата ще е в хола. Те само през деня се мотаят в хола, та ще са под наблюдение.
Хари нямаше афинитет към елхите. Свалял е ниско поставени играчки и то само веднъж - два пъти.
Аш обаче обича да се катери по борчета. Елхата ни е изкуствена, може и да не му хареса.

# 559
  • Бургас
По повод хапчетата.
Гледах в интернет клипче как на едно куче увиват хапчето в храна(вижда какво се случва),то взема храната.Изяжда си хапката...и изплюва хапчето...
Отстрани е смешно,вероятно на собствениците не им е забавно обаче.
А как успявате да отворите устата на котака/котката и да пъхнете хапчето?
Моят ще се бие със зъби и нокти,100% гаранция давам.

# 560
  • Бургас
Аз давам на моите котки хапчетата без храна, без нищо. Хващам им муцунките с палец и показалец, за да им се отвори устата и с другата ръка максимално навътре пускам хапчето. Примляскат, Примляскат и го глътнат почти веднага. Това с големите котки, виж с Лъки става война, нокти, дране, като от война все едно се връщам след нейната процедура

# 561
  • София
Аз на Аш ако се наложи едва ли ще мога да му дам хапче... без поражения Simple Smile
Хари обаче беше душичка. В началото го увивах в една бебешка пелена, като пашкул, само главата му се подаваше. Сменях "увивните" средства, защото само като видеше пелената и се сещаше какво следва.

Действах като Гери.

Моите хапнаха и изчезнаха. Намерихме ги в стаята на сина ни.
Та добро утро

# 562
На Франки наказателните мерки, като пръскане с воден пистолет и затваряне в транспортна кутия май добре му се отразяват. Ей го как се е кротнал.. Водният пистолет е до мен и само като го види си знае урока...

А като отида да го пусна от транспортната почва да мърка подмазвачески 😄
Не се сърди и не ми отмъщава, даже се чудя как не се съпротивлява... Ако продължава да ме буди в 4 ще го затварям там от вечерта

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 20:02 от pandorina

# 563
  • София
На Франки наказателните мерки, като пръскана с воден пистолет
Собственичката на развъдника също действа с вода, но от шише с пулверизатор. Казва "не" и им пръска им нослетата.
Струята от воден пистолет е по-силна.

# 564
И мойто е пръскалка, но ме мога да го направя на пулверизатор и действа като пистолет.

# 565
И мойто е пръскалка, но ме мога да го направя на пулверизатор и действа като пистолет.
Купи си една пръскалка за цветя.

# 566
По въпроса за котките и елхите-звездата е една
Аз имам вече по-особено усещане към дните около Коледа, освен това никога не сме в къщи, детето не припада вече по елхи.. та, със Закари не сме украсявали.Но пък в къщи има доста висящи, светещи и пушещи неща Стига да не са с пера, Зак не го вълнуват Фин е преживявал много и различни украси по всякакви поводи. Интересни са му първите дни и то май докато беше малък

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 11:18 от red soul

# 567
  • София
Още по темата... 😹

# 568
  • София
По въпроса за котките и елхите-звездата е една
Любим Simple Smile

Все още нямаме украса, но предполагам ще им е интересно. Особено лампичките.
Ще видим.
То моята дъщеря е голяма, но припада по елхи. Та ще украсяваме.
Тя има едни мини елхички, които си слага в стаята. Но си мисля, че даже на гардероба да ги качи пак няма да са спасени.

# 569
  • Бургас
Майка ми иска елха.Наистина възрастните хора се вдетиняват.Миналата година не украсявахме елха, синът вече беше на 14 и каза,че няма смисъл.Тази година ще украсим заради майка.Имаме една изкуствена,но може и да купим борче.

Аш и Оникс са много мили,гушкат детето!
❤️ ❤️ ❤️
Освен в мен,се опитва и в баща ми да се гушка моят писан,към другите не проявява интерес,но и те го гонят,особено синът,който не  позволява на Хари да влиза в стаята му.

Вероятно ще си купя и аз пулверизатор с възпитателна цел,но пък да не спре да се гушка в мен?Особен е,със сина ми отказва да играе.Не гони хвърлени от него топчета,стои на разстояние...

Общи условия

Активация на акаунт