На каква температура се гледат МОМЧЕТА!

• 7 030
  • 90
  •   1
Отговори
# 30
  • Wonderland
Ама не е като да няма логика...какво ще ми ги глезите тези момчета с топло през зимата примерно...студ и туй то, кви мъже ще са утре ако тракат зъби при -20 градуса... Mr. Green
Joy

Joy Joy Joy

# 31
Аз съм една безотговорна майка! Тц, тц... чета и цъкам, само това ми остава, като хич никога не се сетих да си задам този въпрос. Тези крехки цветя, мъжете...ми то си имало упътване за  отглеждане ooooh! Моля, дайте линк!!!! Посочете литература!!! Взимам си бележка и започвам отглеждането отначало. Embarassed

# 32
Моето го гледам на стайна температура.
 Mr. Green

Joy Joy Joy Не мога да спра да се смея!

По темата: за пръв път чувам за някакви разлика в градусите  newsm78
=======================================================================
На такава,на каквато се гледат и момиченцата.Нали и те са деца. Joy Joy Joy

# 33
  • Откъм Варната
Пу  ooooh!добре че видях темичката рано рано, че можеше да сбъркам нещо в температурата  Illи да си увредя детето и после  smile3538
 rotfImao

# 34
  • Варна
В тоя подфорум поне една тема на ден гарантира як хилеж!  Grinning
То не беше галено на Александър с 9 страници отговори, бебето ще се задуши ли под дъждобрана и куп други бисери  ooooh!

# 35
на каквато оцелявам и аз, като се купем се топлим допълнително(за всеки случай smile3532). Ох-ох!-доста забавна се е получила тази темичка Laughing

# 36
Takaaaaa...

За по-дълъг атрибут - на 18 градуса
За по-голям коефициент на интелигентност - на 19 градуса

Аххх, значи съм отгледала един интелигентен момък с дълъг атрибут, сюперб Blush

Тези крехки цветя, мъжете...ми то си имало упътване за  отглеждане ooooh!

И после защо мъжете били такива и онакива... Thinking

# 37
# 38
  • Варна
Дали не трябва психолозите сериозно да изследват връзката между температурата на отглеждане и хомосексуализма?  Thinking

# 39
Значи, аз винаги гледам температурата да е еднаква. т.е. да е една и съща с тази на вън.
Лятото на 32-35С, а зимата на -10С - 20 в редки случаи. Детето ми не е боледувало, а и сме завидно богати, защото сме спестили яко пачки от тец и парно.

# 40
  • София
Сигурно се гледат на по-топличко... като съдя по зиморничавия си съпруг Simple Smile При новосформирано фемили се прави ново разпределение на стаите, топли, умерени, студени, секи да си знае гьола... нема са смесваме я Simple Smile

# 41
Значи, аз винаги гледам температурата да е еднаква. т.е. да е една и съща с тази на вън.
Лятото на 32-35С, а зимата на -10С - 20 в редки случаи. Детето ми не е боледувало, а и сме завидно богати, защото сме спестили яко пачки от тец и парно.

hahahaХа ха ще взема пример , а аз се чудя, защо все не ни стигат парите. Joy Joy Joy

# 42
  • София
Заради Мартин се прежалвам да мръзна на температура от 20 до 22 градуса  Mr. Green (не ми се смейте моля, за мен температура под 26 градуса си е люта зима, 'щото съм много зиморничава  Blush).

# 43
На мен все ми е студено , но поддържах температура до 22 градуса . Валери не понасяше да му е жега!

# 44
  • София
Абе вие се бъзикате, ама и аз съм го чела това: момчета при 18  cold, момичета при 20  Laughing Не си спомням, обаче, къде. Не ме питайте и каква е логиката, щото и аз се чудех доста newsm78 Мисълта ми беше, че се срещат  и такива съвети  newsm62

Общи условия

Активация на акаунт