На каква температура се гледат МОМЧЕТА!

• 7 023
  • 90
  •   1
Отговори
# 60
На същата температура като момичетата - стайна  Peace

# 61
Най-честият отговор е "стайна" температура,а това е много общо обяснение.
Някой от нас живеят на 17 други на 30 градуса и това е все "стайна" температура...
За едно бебе не е препоръчително да бъде на повече от 22 градуса максимум,а оптимално добра температура се смятат 19 градуса.

# 62
Това, което си чула, са глупости.

# 63
Какво става тука  newsm78 Вие хептен ми объркахте понятията  ooooh!
А колко пъти трябва да се сресва косата на момичетата  Thinking

# 64
няма да престана да се учудвам... Whistling
Я помисли дали има логика във въпроса ти. Или смяташ, че трябва да си монтираме климатроници в спалните.

newsm65 newsm65 newsm65 smile3532

Момичета, спрете , моля ви !!! Joy
Ще ми текнат водите от смях ! Joy
И аз взех даже да се притеснявам, че като се пръкне "младежа", няма да сме в синхрон - аз си обичам топличко....
Знам ли, освен да го изнасям периодично на терасата  за охлаждане ???!!!
Дайте ми съвет ? hahaha

# 65
То всеки човек е различен. Аз при 25 градуса съм с дебел пуловер и пантофи и ми е студено на краката, а сина ми кара по тениска при същата температура, защото му е топло.
От бабите съм чувала подобно нещо, но не че трябва да се гледат при по-ниска температура скъпите ни момчета Grinning, а че предпочитат да са на по-хладно, съответно предпочитат по-хладка вода.
Само дето това не е така, т.като познавам и момичета с такива предпочитания Grinning
Индивидуално е Peace

Монда, това хлапе е велик-изобретател, кой възрастен би се сетил да направи подобно нещо?! Grinning

# 66
Много ви благодаря аз ви попитах сериозно а вие го взех те на майтап и ме вземате за мезе!
има и такива които са ми отговорили за което благодаря!
Но другите просто са си чесали езиците и са се подиагравали!

# 67
  • София
Много ви благодаря аз ви попитах сериозно а вие го взех те на майтап и ме вземате за мезе!

Хич не си го слагай на душата! Всяка от нас е задавала понякога странен въпрос, чула от някъде! Пък и тези, които си чешат езиците не го правят с лошо чувство, забавляват се! Приеми го така! Аз в тинейджърските си години бях питала в магазина имат ли уиски "12 гайди"....  така се смяха, само дето не се въргаляха по пода!
Както и да е!
За температурата сигурно на мъжете им е по-топло, но специално за малките деца смятам, че 18-22 е подходяща температура и за двата пола. За жалост у нас с тази камина трудно докарвам 18 градуса, та май децата се гледат на колкото вдига печката! Wink

# 68
Ето как се решава въпроса за майките, които имат момиче и момче - момчето го курдисвайте да спи и играе на пода, а момата да спи на втория етаж на двойното легло, където въздухът е по-топъл, а като слиза долу, да си намята вълнено елече  Laughing Joy

# 69
Ето как се решава въпроса за майките, които имат момиче и момче - момчето го курдисвайте да спи и играе на пода, а момата да спи на втория етаж на двойното легло, където въздухът е по-топъл, а като слиза долу, да си намята вълнено елече  Laughing Joy
rotfImao rotfImbo

# 70
# 71
Няма разлика в температурата за момиче или за момче.Моят син спи на 18-20 градуса.

# 72
Големия син го гледах на 18-20 градуса,а този мушмурок го гледаме на 22 и ми се струва малко височка,но таткото все претендира,че е студено и не можем да достигнем консенсус...

# 73
Всъщност, вероятно става дума за това, че не е добре тестисите да се претоплят (а за яйчниците - обратно), т.е. за момиче вълнените гащи са ок, а за момче - хич Simple Smile

# 74
20-22 градуса,не знам да има различна оптимална температура за момиченца и съответно за момченца Thinking

Общи условия

Активация на акаунт