Образователен Говорилник - тема 20 (оптимистична)

• 23 147
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
  • софия
Laughing явно много ми личи, че съм изтрещяла ....

Не съм пила кафе днес, тока дойде в 16,17 (цели 13 мин. по-рано) обаче аз не можах да му се радвам защото трябваше да излизам, та ..... Нищо де, Хепи сготвиха тая вечер Simple Smile Хепи съм, плямпам си с вас на дивана

Аш къде изчезна? Или умората от присъствено е по-сериозна и вече се е паркирала в леглото?

# 436
  • София
Аз раничко се паркирам по принцип Simple Smile

Спорих с Андариел в другите теми за ковид тестовете в училище и лесно заспах от отегчение. Фенси пое фланга в темата за ЧУ Joy. След безкрайното вайкане за твърдата обреченост на провал на тестването и когато днес медиите показваха, че то пък си върви съвсем успешно и се приема позитивно, мантрата се обърна, че всичко добре, ама резултатите не са реални Rolling Eyes. Една подгласничка гръмко заяви, че си прави тестовете у дома, защото училищните са фалшификати Dizzy Face. ОКей, всеки да прави квото иска, ама както каза Лейка в темата за ЧУ, стават досадни, когато започнат да си офсетват избора публично (щото това върви с една кофа хейт по избора на останалите - сакън някой да не остане объркан защо нейното избор е по-по-най)..

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 04:09 от Аш

# 437
  • В офиса
Гадамер, мисля те. Подобрение има ли близкия ти?

# 438
  • София
Аш, мен за тестовете единствено ме е страх, че другата седмица ще свършат и за малките и дотам ще сме. Дано успеят да урегулират доставките и да няма спирачка, да вкарат и големите..

Гадамер да каже, да, другите болни също. Аз вече се чувствам много добре.

# 439
  • софия
Гадамер, мисля те. Подобрение има ли близкия ти?

тъкмо това да питам ...
Гад? дай знак

Останалите, Бърди, Лейди, Рейни?
То малко като визитация стана, ама, да не ви изтърваме от поглед...Ако трябва да помагаме.

Аш, аз направо забравих, че има други теми Simple Smile ще ги навестя по някое време...

какво слънце се е облещило, хайде да е хубав денят на всички!

# 440
  • Отвъд алеята зад шкафа
Вчера го чух по телефон, звучеше много зле, но беше вдигнал сатурацията. Обаче нито вчера, нито днес имам информация от доктор. Не знам нито какво му дават, нищо...Сега не вдига телефона.

Свеки сложи 3 доза. Малкатата е отрицателна от тестването в училище. Не съм ви споделяла за голямата - миналата седмица я изписахме от болница, оперираха й коляното. Сега са драми и ревове вкъщи, че много я боли. Изобщо този ноември е един много гаден месец.

# 441
  • София
Аш, мен за тестовете единствено ме е страх, че другата седмица ще свършат и за малките и дотам ще сме. Дано успеят да урегулират доставките и да няма спирачка, да вкарат и големите..

Гадамер да каже, да, другите болни също. Аз вече се чувствам много добре.
Бърди, пу-пу, трай там и почивай и дано наистина скоро се оправиш качествено.

Аз честно казано се чудя, ако кажат, че парите за тестовете свършиха, дали в нашето училище да не си ги и плащаме (на някаква доставна цена), но ПО да си върви. Това разбира се никой няма да го позволи и са само фантазии, но нямам нерви да си държа първокласника вкъщи и да го гледам как му върви домашния назадък.

Мери (Гад), гледай си детето - то да е добре. Другите ще се оправят някак Flowers Hibiscus.

# 442
  • софия
Ооо Гадамер, наистина си в голям екшън! Дано бързо и размине на девойката и да отшумява болката... милото дете! Бързичко да се оправя!

А за болницата, няма ли регистратура нещо да попиташ какъв е реда  и как може да се информирате за положението? То точно сега вървят визитации, опитай към 11 да му звъннеш.

# 443
  • София
... Не съм ви споделяла за голямата - миналата седмица я изписахме от болница, оперираха й коляното. Сега са драми и ревове вкъщи, че много я боли. Изобщо този ноември е един много гаден месец.
Ама че гадно! Обезболяващи не даваш ли?

# 444
  • Отвъд алеята зад шкафа
Даваме, но явно са недостатъчни. Иначе й слагаме всеки ден инжекция в корема за разреждане на кръвта. В болницата беше със системи обезболяващи, също мускулно й слагаха нещо. Днес сме на преглед и ще питам как да действаме. Отделно започна раздвижване на крака и само реве и се самосъжалява.

Иначе за Пирогов - звъни се на един звънец и слиза една сестра, взима каквото се носи на болния и си тръгва. Информация никаква. Сестра ми ще ходи днес и ще се пробва да научи нещо.

# 445
Гадамер, сега ми светна че бяхме в една отчетна  (ноември 2006). Бързо оправяне на детето и роднината!

# 446
  • София
Те и на нас информация не дават, хора. Нито знам какво пия, нито какви са ми резултатите от кръвните изследвания. Днес за сефте на визитация казаха, че вървя добре, че ПСРа от приемането ми е отрицателен и че може за понеделник да мислим за изписване. Толкоз.

# 447
  • Отвъд алеята зад шкафа
Гадамер, сега ми светна че бяхме в една отчетна  (ноември 2006). Бързо оправяне на детето и роднината!

Да не си сменила ника?

Бърди, браво!

# 448
Гад, да не би да я е страх? Аз съм с големи операции, хем доста по-голяма, така се бях панирала, че не исках да ставам от леглото и бях убедена, че имам ужасни болки.

# 449
  • София
При Василка ли се раздвижвате?

Общи условия

Активация на акаунт