Образователен Говорилник - тема 20 (оптимистична)

• 23 151
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Да обърна темата в образователна насока Simple Smile
Гледах интересни видеа за зависимостта между резус фактора, кръвните групи и тежкото протичане на болестта.
Поне видяхме защо мм не го лови нищо Wink
Шегувам се да ви разсея малко от наболелите въпросителни.
Ма не ме разсеяяяявяяя. Сега мисля за резус фактора…… какво за него?
С две думи ако си нулева отрицателна боледуваш леко, а с A+ си най- уязвим.

# 421
  • София
Айде, сега! Аз съм с А+. Frowning1 Но да чукна на дърво, почти не боледувам. Здрава съм като бик.

# 422
Айде, сега! Аз съм с А+. Frowning1 Но да чукна на дърво, почти не боледувам.
Те това са некви studies с по хиляда човека мостри, заболели с новия вирус само. Смяхме се с мм, че него явно го подминава заради това.

# 423
То наистина ще се окаже образователно, отивам да чета за В+

# 424
  • София
E, сега вече мен ме разсмяхте. Връзката кръвна група - тежест на протичане на Ковид се “дъвчеше” април 2020, а изследванията се базираха на по няколко стотин хиляди заразени от всяка група.

За протокола: аз съм 0-Rh, като една истинска Ешкенази еврейка.

# 425
То наистина ще се окаже образователно, отивам да чета за В+
Оттам пък какъв интересен разговор се заформи, търсеха се статии за кръвните групи по проценти по света и къде  се срешат Еди кои си кръвни групи и въобще - стана си чуден дебат, разнообразие от лекциите и работа само.
Теми да има само, другото навън е прозаично и не толкова лицеприятно..

# 426
  • в страната на чудесата
АМИ какво за него, Амели... добър повод да се разходим до Гибралтар.
Харесвам скалата много. Преди години много ми се работеше там, но не ми се получи за съжаление

# 427
Шарки, тъй де, то и мм е 0- пък нищо еврейско няма.

Смехът е здраве, смеем се на каквото можем.

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 17:02 от Анонимен

# 428
  • софия
Аз съм ЗА. Кога тръгваме Simple Smile (маймуните там много нахално ти ровят в торбичките/раниците/чантите)
На мен преди сто години един лекар , за да си извини/заобиколи грешката за резус фатора ми, ми обясни как имало един нов вид резус фактор дето си се сменял по някакви причини, ама никой не можел да разбере защо... Та и той не можел да ми обясни, ама явно нещо такова е станало с мен. Да бе да. Добре, че ме бяха научили нашите да си отварям устата и да не търпя да ме баламосват.

# 429
  • София
ММ няма никакъв шанс да разбере дали децата са от него само по кръвната група - по 25% шанс има за всяка. 😂 ДНК трябва да прави.

# 430
Аха, после новите млади нам кви били😀
Верно, че са неприятни, ама, гледайки тъдява, има от кого да се учат.

# 431
ММ няма никакъв шанс да разбере дали децата са от него само по кръвната група - по 25% шанс има за всяка. 😂 ДНК трябва да прави.
Haha, явно сте А и Б Simple Smile
При нас вариантите за дете са само два.

Но за друго мислехме групите ние, а то какво излезе Wink

# 432
  • София

Те затова има майки дето са против да вземат ДНК на детето им. Ще вземе да излезе всичко наяве Joy

# 433
  • софия
Аха, после новите млади нам кви били😀
Верно, че са неприятни, ама, гледайки тъдява, има от кого да се учат.
Новите млади са начуени да четат закона, к'во знайш ти. И имат право на личен избор. Дори създават анкети като ти показват какъв е верният отговор.
И са родолюбци, повече от всичко искащи децата им да са на училище, но не с цената на всичко. Освен това те са решени да срат световната несправедливост на богатеене на големите (фарма компании) и са отвъд "наклонена глава сабя не я грози" и са способни да бъдат сами но отствояващи си правото. Само дето насред целия екшън само аз бях скочила а те си целуваха задниците....

ИзобщЕ, къде отиваш ти..... Laughing

# 434
  • в страната на чудесата
Амели, имаш ли ток вече?
Пи ли кафе Душко днес 😇

Общи условия

Активация на акаунт