Образователен Говорилник - тема 20 (оптимистична)

• 23 156
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Лейче, пратих ти на лично резултатите. Благодаря Simple Smile
Рейни, тези изследвания трябва да ги повториш и след като оздравееш...
Бързо и безаварийно оздравяване.

# 406
  • София
Пули, по нареждане- след 20 дни съм на повторка Grinning Много ти благодаря за съветите Simple Smile

# 407
  • в страната на чудесата
Ама че ден...
Рейни, писах, аз бих дала антиагрегант. На пациентките ми с тромбофилия при ковид започвам фраксипарин от началото...
Преди малко се прибрах, сега телефоните Simple Smile детето ми кара на бисквити ... надявам се да свърши този ад. В последните две години всеки ден благодаря на Бога за решението си да напусна болничната/академичната медицина...

# 408
  • София
Значи от много време си търся моето място на нормалност. Grinning Извинявам се, ако ви се натрапвам тук, но спрямо ковид/политическите и тн. теми, тук ми се струва супер спокойно и полезно.

# 409
  • София
Хм, аз нищо не съм пускала като кръвни, или каквито и да е изследвания, защото се оправих на 5-6 ден и не стигнах дотам. Трябва ли да пусна, Лейка? Има ли смисъл въобще, ако съм го изкарала леко и без антибиотик?

Ох, Лейка като ЛЛ я подкарахме тук Blush, аз вчера и наживо я ползвах за детето, за което съм много благодарна Hug, че в това ковидно време се чудех къде да отидем за някакъв неясен проблем...!

# 410
  • в страната на чудесата
Ама тук е райско място. С готини хора, стимулиращи разговори и за духа и за интелекта и за тЕлото Simple Smile Simple Smile

Олив, няма нужда.
Аз мисля, че и Рейни няма нужда да пуска друго освен кр картина

# 411
  • софия
Добър вечер, Erinne Simple Smile заповядай, добре си дошла/дошъл.
Това шла/шъл ми напомни как лятото на един трейнинг трябваше наравно с предсатвянето си да заявяваме как бихме искали дa се обръщат към нас -тя/нейно или той/негово Simple Smile

Лейче, разговорите след малко, виж детето! Heart

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 20:04 от Амели

# 412
Ама Лейка ни е Правителствена болница, за богоизбрани💐

Опа, чак не видях съветите. Аз също не съм правил никакви изследвания, защото нямаше защо.

# 413
  • София
Нот, не е. Вече написах, че са карали мои приятели в Правителствена, защото там е имало места.

Вие за изследвания при болест, може би не е добре да ме следвате. Знам, че нямам тромбофилия, като резултат от един спонтанен аборт и милионите изследвания след него. Гледайте какво съм пуснала и си мислете, че това е максимума, аз съм тотално ку-ку и си го знам.

Лейче, има доставки, не е нужно само на бисквити Simple Smile Отново благодаря за отговорите на лични и успокоението.

# 414
  • в страната на чудесата
Хетеро ли си по мтфхр рейни?
Нещо не съм догледала? Няма значение де, антиагрегант за 20 дни е важен.
Имам един пациент, който е с ретроперитонеална фиброза и тромбоза преди година на единия клон на порталната вена. Та си го лекувам с колхицин и клопидогрел цяла година и всеки месец го убеждавам за ваксина. Той обаче е женен за акушерка, познайте дали се ваксинира. Не. Изкара ковид без да сменяме лекарствата. Нищо му нямаше, нищо. А малко диабет, кръвно, шкембе, мъж, почти 60...
изобщо ми е противен този вирус... никаква предсказуемост.

# 415
  • София
4G/5G съм, тогава ми обясниха, че означавало, че не усвоявам фолиевата киселина и нищо друго, но беше преди 15 години.
Точно кофтито е, че няма как да се предскаже кой ще изтегли късата клечка от вируса, защото логика липсва Sad

# 416
  • София
Женско съм Grinning ( и програмист и на времето колегите само ме бъзикаха, че такива животни като мен няма, слава богу, доста има вече) Надявам се синковецът (на 3 и половина) да си остане от мъжки пол, но каквото такова.

# 417
  • в страната на чудесата
То сал едната надежда ни остана Simple Smile

# 418
Да обърна темата в образователна насока Simple Smile
Гледах интересни видеа за зависимостта между резус фактора, кръвните групи и тежкото протичане на болестта.
Поне видяхме защо мм не го лови нищо Wink
Шегувам се да ви разсея малко от наболелите въпросителни.

# 419
  • софия
Да обърна темата в образователна насока Simple Smile
Гледах интересни видеа за зависимостта между резус фактора, кръвните групи и тежкото протичане на болестта.
Поне видяхме защо мм не го лови нищо Wink
Шегувам се да ви разсея малко от наболелите въпросителни.
Ма не ме разсеяяяявяяя. Сега мисля за резус фактора…… какво за него?

Общи условия

Активация на акаунт