Образователен Говорилник - тема 20 (оптимистична)

• 23 141
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Не отново, а за постоянно Sad

Еее, наистина ли? И няма как с нов профил?

Винаги това съм се чудела, защо хората с постоянен бан не си направят нов профил. Ежко, Уоруик...сигурно има някаква причина все пак...

# 466
  • Отвъд алеята зад шкафа
Вероятно постоянният бан е за IP- то.

# 467
  • София
И един VPN не може да го заобиколи? Blush

# 468
Аз не знам какво е VPN. Но Ежко е компютърен специалист, той няма начин да не знае.

# 469
Предполагам, че в един момент на човек му минава желанието да пише.
Обаче сега ако жена му реши да се регистрира или има стара регистрация, не може да пише. Не е измислено добре.

# 470
  • София
Вероятно постоянният бан е за IP- то.
То пък все едно е несменяемо Grinning

Според мен бан си е бан и дори ако влезеш с нов ник, от друга мрежа, от друго устройство - по писането може да те разпознаят. Сега да си сменям стила и възгледите заради едната бг-мама  - не си струва.

# 471
  • София
Айде сега! Изкарахте Ежко по-чист от момина сълза. Joy

А НикоТ как възкръсва многократно с различни никове? Разпознава се на мига. Ако безкрайното циклене на една тема не е достатъчно, използването на "чийто" пред дума в множествено число не оставя място за съмнение. Joy

# 472
  • София
Ежко в продължение на седмици упорито просеше бан в ковид темата. Държеше се отвратително.

# 473
  • София

А НикоТ как възкръсва многократно с различни никове? Разпознава се на мига. Ако безкрайното циклене на една тема не е достатъчно, използването на "чийто" пред дума в множествено число не оставя място за съмнение. Joy
Айде, айде - не е само НикоТ разпознаваем по този белег. Четенето в говорилника ти е изнежило представите за нивото навън  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 474
  • София
Съчетанието на недиалогично циклене с "чийто" е неповторимо. Joy

# 475
  • София
Няма как да е по IP.. сменям си доставчика примерно и ми се пада IP с бан от мамата Simple Smile По-скоро е по ник, иначе много тъпо измислено. Винаги има как да се заобиколи, най-малкото ще мине през hidemy*** и пак няма да го хванат.
Вие наистина ли си мислите, че модовете само дебнат стил на писане и веднага разпознават? Възможно е някои потребители да ги разпознаят, но едва ли всички Simple Smile

# 476
По IP и ник e. Сега не знам как е, но преди в буйните ми години доста банове отнасях и беше много смешно, защото доста колежки не можеха да влизат покрай мен. Хахахаха.

Честно казано с годините модераторстването тук падна в невъобразими низини. Преди се четеше и се триеше според съдържанието. Сега нямат време и трият от - до. И беше място за свободно изразяване. Сега не е така. Има яка, яка цензура. А и политиката на форума страшно много се промени. От полезен форум се превърна в бизнес и в машина за пари. Откакто се продадоха на Белов.
Колко лични имам разменени с Татти. Че и безобразно иронични и заядливи. Ама и той е добър спаринг в подобни диалози.

Модовете не дебнат. Но има услужливи потребители, които докладват. И модовете анализират и пак банват.

А да се занимаваш и да заобикаляш бан точно пък за Бг-маммата не си струва усилието.

# 477
Абе не ги пиши такива да не го отнесеш и ти, че тогава какво ще правим...то Ежко ни липсва, а пък теб ако те няма, трябва да закриваме темите.

# 478
  • софия

aaaaaaaaaa! eeeeeeeeeeeee това е добра новина. Жив е значи.

# 479
Абе не ги пиши такива да не го отнесеш и ти, че тогава какво ще правим...то Ежко ни липсва, а пък теб ако те няма, трябва да закриваме темите.

Мецане, точно никога не съм се съобразявала с цензурата. Предпочитам да отнеса бан, но не и да изменя на принципите си. Ако нямат топките да понесат мнението на потребителите си, значи просто не ни заслужават.
Колко смислени хора спряха да пишат по горните причини.

Общи условия

Активация на акаунт