Образователен Говорилник - тема 20 (оптимистична)

• 23 136
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Седлейди, звънях в Токуда. В Ковид зоната е без час, 10; 14; 18 , тогава дават коридори към скенер и рентген. Хубаво било по-рано да се иде, за да може лекарят на място да назначи изследванията.

# 241
В Света София е без час. Няма хора. 30 лв ренгена, резултатите в сайта на болницата след час.

# 242
  • София
Вита имат зелен коридор, със записване на час на регистратурата. Аз днес дойдох за втора снимка, преди седмица ми беше чиста, ама не се оправях. Пневмония и направо си ме оставиха, лежа си сега в болницата и кашлям.

# 243
Ееее,, бяхме те писали оздравяла, м…..а му.
Поне си под надзор и грижи, от друга страна да го погледнем.
Слагам те начело в списъка за молитви и палци!

# 244
  • софия
Вита имат зелен коридор, със записване на час на регистратурата. Аз днес дойдох за втора снимка, преди седмица ми беше чиста, ама не се оправях. Пневмония и направо си ме оставиха, лежа си сега в болницата и кашлям.
Ееееееееее, бе Бърдита!
Ясно, че всичко ще е наред ама не е приятно, че така се замота!
Оправяй се бързо, моля ти се!
Тая Вита дето е до студ. град ли?

Лейди? Да не ни погодиш и ти някакъв номер? Как си?

Рейни, Лейди, мисля, че в "София мед" (така беше със сигурност преди половин година) от 12 ч. имат зелен коридор за два часа. (сега може и да е друго)  Намират се отзад в "двора" при паркинга - директен вход има към "Образна диагностика". За 10 мин излиза диска.

Има много нова и страхотн лаборатория "Русев" в Студентска поликлиника. (аз такава чистота и тоалетни не съм виждала, включая машините за калцуни). Няма хора, понеже е ново място. Страхотна техника, като за ново място. Обадете им се, питат дали сте с ковид - сигурно има определен час/коридор, те ще ви обяснят. Много са мили и внимателни.

Ако с нещо мога да съм ви от помощ, момичета - казвайте! На драго сърце ще помагам!

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 20:25 от Амели

# 245
  • София
Бърдиии, да вземеш да се стегнеш, моля! Всичко ще е наред и тука ще ти стискаме палци и на краката. Да се похвалиш на изписване Heart

# 246
  • София
Стегнала съм се, не се оплаквам. Хубаво, че не ми трябва кислород, та имаше легло да ме оставят. Така ще ми е по-спокойно и на мен.
Много ме хвалят всички за ваксината, сега казват, бързо ще мине всичко и ще стана безсмъртна Simple Smile Сръбската ловиш вече, нали, ме пита лекаря:)
Добре съм, наистина.

# 247
  • софия
Бърдиии, да вземеш да се стегнеш, моля! Всичко ще е наред и тука ще ти стискаме палци и на краката. Да се похвалиш на изписване Heart
а, да се похвали.... тя сега тука ще живее, във форума Simple Smile Каква друга работа има по цял ден освен на воля да си браузва и лафи с нас? а? А?

# 248
  • София
Верно ли ловиш сръбска телевизия Joy? Добре, че се ваксинира - ти толкова много искаше и ето сега се отплаща Heart

Амели, ма Kissing Heart Остави я Бърди. Може сега да почете за някой изпит или да иска да си лафи с гаджето.

# 249
А, ще е заета цял ден да докладва състоянието на цялата рода и всички приятели. Обичайното занимание на каращите ковид.
Това да ти е дерта, Бърдитка💐

# 250
  • софия
Верно ли ловиш сръбска телевизия Joy? Добре, че се ваксинира - ти толкова много искаше и ето сега се отплаща Heart

Амели, ма Kissing Heart Остави я Бърди. Може сега да почете за някой изпит или да иска да си лафи с гаджето.
да бе, каква форумка е е тогава?

хубу, добре, няма да я закачам Simple Smile

# 251
  • София
Мъййй, мари Ашо, какви гаджета бълнуваш, аз съм врЪло моногамна!

# 252
  • София
Мъййй, мари Ашо, какви гаджета бълнуваш, аз съм врЪло моногамна!
Ма много знаеш ти какъв нов, тотално непредсказуем ген са ти инжектирали с тая експериментална течност. Айде да заспиваш и утре пак ще си говорим Simple Smile

Аз отивам да се мажа с наночастици и си лягам Simple Smile

# 253
  • София
Бърди, много бързо да се оправиш. Може ли да кажеш какво ти беше, че хванаха пневмонията? Кашляше или и температура?

Момичета, страхотни сте със съветите къде да идем. Хубаво е да имаме избор. Аз като че ли все пак ще се доверя на Токуда, ако не ми хареса поне ще знам къде да ми алтернативите.

# 254
  • Отвъд алеята зад шкафа
Бърди, да оздравяваш!

Мой близък е болен сега от Ковид и зазлява. Занесох му кислороден апарат, но се чудя какво да правим, ако се влоши още.

Общи условия

Активация на акаунт