Термин Юли 2022

• 50 261
  • 760
  •   1
Отговори
# 345
Аз записах час за 17 декември за БХС. Моята АГ ме насочи към доктор Стоилов в Пловдив.

Аз на 7.12 съм при него. Ще пусна отзив след това

# 346
Оо еспумизана (за щастие не много често) и ношпа са ми първи приятели. Всичко е заради хормоните. Па при някои и к'во пърдене падаа пхахаха. Направо не е истина колко се разминават мечтанията, и романтичната ни представа за бременността и това какво е в действителност.
То прилошаване, разтройство, запек, рев без причина, бяс, главоболие, болки в кръста, лош сън, пикаене през час, а много често и без да се усетиш направо в гащите, газове, киселини, бяло течение, разкланини зъби, висока кръвна захар, ниско кръвно, високо кръвно, подути крайници, 2 размера по-големи обувки, тежест, всичко буташ с корем или гъз щото не можеш да свикнеш с новите габарити. Не можеш да си изрежеш ноктите на краката и искаш помощ за обуване на чорапи и обувки. Ставането от леглото изглежда като спасителна операция за изхвърлен кит на брега. Не яж това не яж онова, а от любими неща ти се повръща. Коланът в колата ти стиска. Все притеснения има ли сърце, какво ще открият на БХС, ама какъв ще е полът, ама защо не го усещам, ама не може ли по рано на фетална, ама не може ли и на 3 фетални да отида за всеки случай... Пък после за раждане, багаж, какво да купя, ремонти, "гнездене", непоискани съвети, досадни роднини, сърденки заради бъдещото име, ама как ще родя, ама къде ще родя...

Ехх тия 9 месеца. Огромна промяна са. Затова през първата година обикновено партньорите се изпокарват. Просто вече нищо не е същото.

И накрая като гушнете човечето ви пада розовото перде и си казвате, че всичко си заслужава.

Fillme,   да разбирам че Еспумизан може да се ползва по време на бременност, че положението става крайно и ако е позволен, ще се възползвам?

# 347
Да mexicana___, може да се използва. И за новородени бебета има за коликите.

# 348
Здравейте прекрасни юлски мами!
Имам момиченце на 2 г и 2м и с най-голяма радост се присъединявам към тази група с термин - 19.07.2022 .
На 30.11 бях на преглед - чухме сърчице , както казват - бременност с бременност няма - първата ми беше песен , а сега де чувствам ужасяващо - постоянно ми се гади ( понякога и повръщам ), гърдите адски много ме болят и като за капак на вс. имам хрема и болки в гърлото , които гордо наследих от каката Simple Smile
Но!! Стига съм се оплаквала , лека бременност на всички вас и да гушкаме пухкави бебчета през юли 🤱🏻🥰
PS: моля някоя да сподели , ако има направена ФБ група , за да обменяме опит, мрънкане и радост 😂

# 349
DianaG13, добре дошла. Има юлска фейсбук група, но я превърнаха в продавалник. Админа си пускаше разни детски неща да продава. Явно е търговец.

# 350
Здравейте момичета! Включвам се при вас с голямо удоволствие! Аз съм в 8+3 г.с.
Термина ми е 13.07.2022. Стискам палци на всички вас,както и на себе си, всичко с бебоците да върви безпроблемно! Бъдете щастливи! Изпращам ви усмивки. ❤️

# 351
Здравейте, записвам се и аз в групата, в 8+3 дни, термин 13.07. До тук всичко е наред, чухме и сърчице на последния преглед Simple Smile И аз да питам ще има ли фейсбук група, че е много по-удобно там Simple Smile

# 352
Добре дошла eskimos4e. За фейсбук вече отговорих в предишния си пост.

# 353
Добре дошла eskimos4e. За фейсбук вече отговорих в предишния си пост.
Да, затова пак питам, понеже прочетох, че явно съществуващата група няма да я бъде. Simple Smile

# 354
Ако на някого му се занимава с администриране на група да заповяда.

# 355
Ако на някого му се занимава с администриране на група да заповяда.

Група има. Оставям линк.

https://www.facebook.com/groups/182320294087443/?ref=share

# 356
Момичета, препоръчайте марка козметика за лице, която да е подходяща за бременни.

# 357
Момичета, препоръчайте марка козметика за лице, която да е подходяща за бременни.
Кокосово масло

# 358
Здравейте, някоя от вас ползва ли лосион за тяло и на коя марка, защото знам, че не всички са подходящи.

# 359
В първия пост съм дала линк със съвети от дерматолог, кои сэставси в козметиката са вредни при бременност и трябва да се избягват. По това можете да си прецените вашата досегашна става или не.

Общи условия

Активация на акаунт