Термин Юли 2022

• 50 362
  • 760
  •   1
Отговори
# 555
Ранната фетална нали я правят с коремен ехограф, до 11 седмица все ме ръчкат  с вагиналния, а вече не ми е много приятно и се надявам да преминат на коремен скоро?

Последна редакция: ср, 22 дек 2021, 23:41 от mexicana___

# 556
Ранната фетална нали я правят с коремен ефограф, до 11 седмица все ме ръчкат  с вагиналния, а вече не ми е много приятно и се надявам да преминат на коремен скоро?

Незнам защо ползват този вагиналния, като коремния показва същото. Отвратително неприятно и повече се тревожа така, някои са много груби. Добре че моят е от старите опитни лекари и не ползва такова, а само коремен.

# 557
Момичета, да ви попитам, за колко време ви излиза цитонамазката. Вече 1 седмица я чакам 🤔

# 558
Момичета, да ви попитам, за колко време ви излиза цитонамазката. Вече 1 седмица я чакам 🤔

Много зависи къде е правена, имала съм случаи и за 3 и 5-6 дни. В някои клиники съм чувала и за 2-3 седмици.

Последна редакция: ср, 22 дек 2021, 16:52 от mexicana___

# 559
  • София
Мен от самото начало ме гледат с коремен - 6 седмица. Последния път ме гледаха и вагинално, заради прокървяването и беше ужасно неприятно.

# 560
  • София
Да, тя е с коремен ехограф.
Ранната фетална нали я правят с коремен ефограф, до 11 седмица все ме ръчкат  с вагиналния, а вече не ми е много приятно и се надявам да преминат на коремен скоро?

# 561
Мен също до 7ма седмица с вагинален, едва днес 12та седмица вече на скрининга с коремен. Причината поне при мен е че съм с обърната матка и преди нищо не се виждаше с коремния.

# 562
Мен също до 7ма седмица с вагинален, едва днес 12та седмица вече на скрининга с коремен. Причината поне при мен е че съм с обърната матка и преди нищо не се виждаше с коремния.

И мен ме гледаха в 6 с. и аз съм с обърната матка, но се видя идеално с коремен даже ми каза че матка ми се е поизправила. Следващия ми е на 11 януари в 12 с.

# 563
Здравейте, предпразнично се включвам след като във вторник минаха и моите ФМ и БХС. Бях при д-р Сигридов в МЦ Сигридов. Макар и да имах час си почаках доста докато вляза. Вече умирах от глад и с ужасно главоболие, но получих чудесни новини за развиващото се бебче. Докторът огледа всичко подробно и накрая заключи, че имам здраво бебе, да се успокоя и да се радвам на бременността. Heart А малкото бебче изглежда вече толкова истинско. Heart Спомних си първия такъв преглед със сина ми. Heart
Все така си върви със седмица напред. Терминът се измества за началото на юли - каза около 4- ти. За завършек ми съобщи, че 99% бебчето е момче. Blue Heart Отново! Явно съм родена да бъда мъжка майка. Няма да връзвам панделки, а отново ще имам "на мама момчето". Blue Heart
Щастлива съм!
След прегледа ми взеха кръв и чакам резултата от скрининга. Дано и там всичко е наред. Flowers Four Leaf Clover
Да ви споделя и как съобщих на мъжа ми пола. Нали не разрешават придружители...Бях подготвила една малка кутийка, в която предварително бях сложила две сърчица от хартия - розово и синьо. Когато разбрах, че е момче, оставих само синьото сърчице вътре и му я подарих. Беше много щастлив.Heart

# 564
Здравейте, предпразнично се включвам след като във вторник минаха и моите ФМ и БХС. Бях при д-р Сигридов в МЦ Сигридов. Макар и да имах час си почаках доста докато вляза. Вече умирах от глад и с ужасно главоболие, но получих чудесни новини за развиващото се бебче. Докторът огледа всичко подробно и накрая заключи, че имам здраво бебе, да се успокоя и да се радвам на бременността. Heart А малкото бебче изглежда вече толкова истинско. Heart Спомних си първия такъв преглед със сина ми. Heart
Все така си върви със седмица напред. Терминът се измества за началото на юли - каза около 4- ти. За завършек ми съобщи, че 99% бебчето е момче. Blue Heart Отново! Явно съм родена да бъда мъжка майка. Няма да връзвам панделки, а отново ще имам "на мама момчето". Blue Heart
Щастлива съм!
След прегледа ми взеха кръв и чакам резултата от скрининга. Дано и там всичко е наред. Flowers Four Leaf Clover
Да ви споделя и как съобщих на мъжа ми пола. Нали не разрешават придружители...Бях подготвила една малка кутийка, в която предварително бях сложила две сърчица от хартия - розово и синьо. Когато разбрах, че е момче, оставих само синьото сърчице вътре и му я подарих. Беше много щастлив.Heart

Честито за добрите новини 😊 Да те питам ти в коя седмица си, да знам и аз кога ще науча пола на бебо. Въпреки че го усещам каточели ще е момче.

# 565
По календар 11+3г.с., а според размерите на ехограф 12+3г.с.

# 566
Аз съм 12та седмица и ми казаха, че още неможе да се определи със сигурност. Предполагам, че при пренатеста, който ще правя до седмица вече ще се разбере.

# 567
Да и аз чакам резултата от моя и да разбера пола 🙂

# 568
Честита Коледа! Нека за всички нас да има лека бременност и раждане и всички да родим здрави деца.

# 569
Весела Коледа и весело посрещане на новата година 🌲😊 Пожелавам да ни мине леко бременноста и на лято да се радваме на здраво родените ни бебчета.

Общи условия

Активация на акаунт