Фирмени Банкети - мнения,ситуации ?

• 7 823
  • 214
  •   1
Отговори
# 135
Впрочем откъде знаете дали на конкретното събитие са поканени половинките или не?
Информация от съпруга/та? Ако е дезинформация? Още нещо за проверка. Joy

# 136
Ако е казусът на авторката, имало снимки.

# 137
Десет страници и още никой не е предложил частен детектив?
Излагате се, драги съфорумци, излагате се! Къде ви останаха въображението и креативността?
А аз се надявах вече до легена да сте стигнали... Sad

# 138
  • Пловдив
О. легена! Забравила съм за тази вселенска форумна мъдрост. Велик съвет!

# 139
Ех, тия фейсбуци... всичко се знае. Rolling Eyes
Е в кадър няма ли го субекта, да огледа и анализира поведението му и разположението спрямо други лица (например метнал ръка около нечии рамене или кръст?).
А на парфюм също дали мирише, нечий чужд? По ризата червило, фон дьо тен? Nerd
Какъв леген? Flushed

# 140
Десет страници и още никой не е предложил частен детектив?
Излагате се, драги съфорумци, излагате се! Къде ви останаха въображението и креативността?
А аз се надявах вече до легена да сте стигнали... Sad
Криза е, финансите са ограничени.

Значи, добре, че разкарах фейсбука. Аз и мъжа разкарах, де, ама фейсбукът е по-проблемен.

# 141
Общо по темата отговарям. Ние винаги сме ходили отделно на служебни банкети, ученически събирания. Само веднъж мъжа ми ме извика на негов, защото му било скучно пък трябваше да седи поне до 12ч Joy Веднъж и ми се е обаждал, когато аз съм ходила, ама станал сутринта за работа и ме нямало и се притеснил човека... Нямаме никакъв проблем с ходенето по отделно, нямаме час за прибиране, ревности и други глупости. В здравата връзка доверието и честността са основни характеристики.

# 142

Е, как какъв? Най-сигурното средство за проверка дали мъжът кръшка.

Скрит текст:
Като се прибере от банкета, го посрещаш с леген, пълен с вода. И го караш да си потопи топките. Ако изплуват... Ясна е работата. Тиган по главата или развод, каквото там те влече.

# 143
Някоя твърдяла ли е, че е провела експеримента лично? JoyJoyJoy

Мерси, как'Сийке, не го знаех този форумен съвет. Велика мисъл, да! (Особено ако потърпевшият вземе легена и й го излее на главата. Wink)

А как се проверява жена, има ли аналогичен метод? JoyJoyJoy

# 144
  • София
Хайде и аз да дам гледна точка по темата.
Мъжът на авторката може да си има свалка/любовница - колежка в (новата) работа. Изобщо не става въпрос "да го правят" точно на банкета, а става въпрос за това, че нещата си личат, и ако съпругата е там, може нещо да "надуши". Освен това, някой от другите колеги може да ѝ подшушне или намекне нещо (на банкета) за заварката на мъжа ѝ. И той се пази, като не я кани/взима с него. На предишното работно място явно не е имал подобни отношения, но сега - вероятно - да. Това обяснява и внезапния му отказ да я води вече на фирмените партита.

# 145

А как се проверява жена, има ли аналогичен метод? JoyJoyJoy
Споделяла ми е някогашна приятелка, че е била проверявана от мъжа си и се радваше на всичкото отгоре. А как, можете и сами да се сетите. Аз бях в ступор.

# 146
Аз не се сещам Confused

Обаче това за легена подозрително прилича на методата за проверка на застояли кокоши яйца.

# 147
  • София
С два пръста, как.

Да чакаш банкета да слухтариш милото….. ше да е тъжен живот тоя.

# 148
И не само с два пръста става проверката, една моя позната ми е казвала, че нейния я е проверявал като я чакал на вратата и направо й го вкарвал, с извинение, за да види дали е разширена 😀😀😀

# 149
  • Пловдив
И не само с два пръста става проверката, една моя позната ми е казвала, че нейния я е проверявал като я чакал на вратата и направо й го вкарвал, с извинение, за да види дали е разширена 😀😀😀
Вие сериозно ли? Само при опит за подобно отношение - тигана по главата и да хваща пътя.

Общи условия

Активация на акаунт