💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 78 069
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 440
  • София
А след като Елизабет няма да спечели 100 хиляди лева, тогава какво е оправданието за това невероятно представяне, което гледаме вече толкова време?

Напълно вярно. Няма да е първата жена в ИВ ,извървяла този път до подножието на финала.
Но ще е единтвената, получила толкова много негативи заради това и неспечелила.

# 1 441
Най-после се появи истински играч в Игри на волята...със стратегия, играе така, както трябва да се играе тази игра. Такива играчи съм гледала само в чуждите продукции....при нас все някакви първични, удрящи на чест  субекти.... Говоря за Елизабет. Браво момиче...който има интелект, ще те оцени...

Аз си спомням за Любо, който спечели Къртицата. Игра страхотно на игрите, а в същото време имаше брутална стратегия.
Топ играч от всички сезони на Сървайвър, двете Къртици и Игрите

# 1 442
  • София
  ПРОМОТО за утре

Линковете са без реклами
отварят се и в чужбина.

Скрит текст:
За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

# 1 443
Напълно вярно. Няма да е първата жена в ИВ ,извървяла този път до подножието на финала.
Но ще е единтвената, получила толкова много негативи заради това и неспечелила.
Трудно ми е да преценя коя отнася повече негативи - Елизабет или АнаМария. Но съм съгласен с написаното от теб.Но и не мисля, че ще и се отрази на живота в негативен план участието в ИВ3. Поне не в дългосрочен.

Редакция:
И съм почти сигурен, че ще я видим в Максимал, вероятно през 2023.

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 00:24 от Bengun

# 1 444
След Капитанската битка казах, че отново в моята лична класация има играч оцветен в червено. След епизода вчера и играчите в син цвят остават с един по-малко. Много ме подразни липсата на реална преценка и липсата на отговорност при Елизабет вчера. Изобщо ваденето и от листа с персонални симпатии е заслужено с оглед на натрупванията, които направи с поведението си. Ще продължа да я подкрепям като атлет на арената, но личното ми мнение е "да не ти е в къщата".

Много точно и адекватно мнение, харесва ми да чета твоите мнения, браво! Simple Smile

# 1 445
Най-после се появи истински играч в Игри на волята...със стратегия, играе така, както трябва да се играе тази игра. Такива играчи съм гледала само в чуждите продукции....при нас все някакви първични, удрящи на чест  субекти.... Говоря за Елизабет. Браво момиче...който има интелект, ще те оцени...

Аз си спомням за Любо, който спечели Къртицата. Игра страхотно на игрите, а в същото време имаше брутална стратегия.
Топ играч от всички сезони на Сървайвър, двете Къртици и Игрите
Любо Жечев беше абсолютен стратег, много интелигентен и мислещ играч, с отлична физическа форма. Няма кой да го надмине.

# 1 446
  • София

Игри на волята: България (11.11.2021)
Сезон 3 Епизод 51

Ето тази, Продукцията я крепи и й вдига самочувствието.
Заради нея дават постоянно силови битки, които е ясно, че няма как да спечелят Бойците и после им натякват, че Мани не им е била виновна. А с тези сигурни победи на Приключенците, я запазват от номинации.

пораснаха й КРИЛА,
 а този миличкият как й издържа крясъците, жал ми е за тази душичка.

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 07:14 от Mari_Mar

# 1 447
Все си мисля, че в това предаване най-правилната стратегия не е да играеш шумно, а да играеш умно. Пишман стратезите ги оставят дълго уж да дърпат юздите, използват ги и в крайна сметка ги разкарват. Или сами си тръгват като видят, че нямат шансове. Ето например Милена - в началото никой сигурно не е предполагал, че това момиче ще стигне далеч. А мацката като нищо и в обединеното племе ще влезе. Едва ли е влязла в предаването без стратегия, но Милена, за разлика от Елизабет, не дрънка постоянно. Никой не може да каже със сигурност какво й се върти в главата, защото тя, отново за разлика от Елизабет, има нещо в главата. Не я надценявам, но и не я подценявам. Елизабет ще излезе с много негативи от това шоу, защото устичката й не спира. Но да бяха заучени реплики само. И тръгнала момата да дирижира спектакъла. Боже, боже.

# 1 448
Да ви питам нещо:
1) Сигурно ли е, че Елизабет е блокирала бивши свои съотборници, а не просто ги е ънфолоунала?
2) Потвърди ли се моето твърдение, че Борис е син на нотариуска, която я даваха в Господарите за разни имотни измами?

Симпатизирам на Борис на база физическа издръжливост. Личи си, че емоционално нещо не бива напоследък - както казахте, вероятно задкулисно нещата започват да ги дразнят ужасно много.

Понеже се спомена излизането на Александър след наденицагейт, наистина през обектива на камерата изглеждаше като типичен бай Ганьо, който говори "вие в България" (?!) , но явно е имало и още. Някой има ли, в този ред на мисли, представа дали продукцията осъди Тошко? 😆,

# 1 449
  • London
Елизабет отбеляза ли в Инстаграм РД на идола си? Чакайте да позная....не...

Ей, това е най-тъжното. Ами сега си нашумяла моме. Популяризирай спорта, който толкова уж обичаш. Отдай чест на Надя. Запознай младите келеши с нея....😐Ама нейсе...

Е....честита да бъдеш Надя. Ползват те за видеа за пред хората само.

Тепърва ще гледам запис. После ще коментирам и епизода.

# 1 450
  • София
Любо Жечев беше абсолютен стратег, много интелигентен и мислещ играч, с отлична физическа форма. Няма кой да го надмине.
И предаването, в което той участва, е на светлинни години от "Игри на волята".

# 1 451
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не помня в Къртицата да е имало толкова тежки физически игри,затова въобще не може да се сравняват участниците в Къртицата с тези в Игрите.Дори в Сървайвър(поне американския вариант) игрите ми изглеждат по-лесни от тези в ИВ.
Любо е хитър и има физическа подготовка с оглед бивш баскетболист,но доколко би се справил в ИВ не се знае.Няма смисъл да го възхваляваме без никакви факти.

Сега гугълнах за Надя Команечи.Стана ми интересно покрай видеото.Сигурно е била чудото на гимнастиката за онези времена.

# 1 452
Точно Андрей си личеше, че има реално  положително отношение към Елизабет, а не играе точно за това. А хитрушата Елизабет си го оплитала в паяжина, за да е в нейна полза и изгода. Хич не харесвам такива хора.
.

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 14:40 от Анонимен

# 1 453
Всеки ден -  ново дъно!
Тази битка беше пълна отврат и за втори път в сезона.
Помислете върху варварския замисъл - побеждава този отбор който причини по-голяма болка на противников играч.  След битката въпросният е в синини, кръвонасядания, охлузвания, натъртвания, а може би и нещо повече.
Резил, резил!!!

# 1 454
  • София
Не помня в Къртицата да е имало толкова тежки физически игри,затова въобще не може да се сравняват участниците в Къртицата с тези в Игрите.Дори в Сървайвър(поне американския вариант) игрите ми изглеждат по-лесни от тези в ИВ.
В "Къртицата" имаше много по-тежки физически игри от тези в ИВ, а игрите в "Сървайвър" по регламент са различни от тези в "Къртицата" и повече се доближават до ИВ дори. "Къртицата" е най-мащабният формат, правен в България, що се отнася до конструкции. Достатъчно е да се погледне финалът на първи сезон, който беше една от "по-леките" игри, битки, в които участниците се бореха за сума и играеха срещу къртицата, бяха изключително тежки и опасни.

Представянето на Любомир на финала (39-та минута). В отборните битки участниците не изравяха "торбички", както в ИВ, а други свои съотборници (И&А са садисти, когато става дума за изпитания), това е една от малките-големи разлики.

След скока има борба с водна струя.

Общи условия

Активация на акаунт