💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 77 812
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 800
Андрей може да е прибрал парите и да се е взел за звезда. Много грозно.

# 1 801
  • Испания
Нали жена му обясняваше, че сега мъжът ѝ е звезда и тя събира повече последователи, с които да работи.

# 1 802
Изключително нечестно ще е Мани да напусне в тоя етап на играта след лекарска забрана.
Трябва да си иде на номинация, в нормална игра, да блесне в цялата си некадърност за да се види цялото бутане от продукцията.
Ще е наглост да си тръгне непобедена и убедена в превъзходство си над хора класи над нея.
Ще ми превръщат най нескопосания и отвратителен участник до сега в легенда.

Скрит текст:
Нали уж побеждаваше Неделчо?

# 1 803
  • London
А защо пита хората? Те откъде да знаят кой какви пари взима?

Аз Тодор във Фейсбук случайно му засякох видеото беше 2 часа някъде ....беше с адвокат. Бяха пратили писмо до Колумбия до тези които реално са продали патента на бг продуцентите. Чакаха отговор....ама какво е станало? Не знам ...то е било от февруари видеото та много време е изминало. Явно няма последствия. Иначе се оплака, че му дошла призовка да изплати 100 000 лева май....за нарушаване на договор. Той щял да ги съди заради счупена кост дето явно не са реагирали навреме....не са направили снимка и тн.   Спомена за някакви подканяния да говориш по определен начин пред камера.....както и разбира се за факта,че който искат да продължи му дават игра на която знаят, че е способен. Общо взето аз лично му вярвам, защото е доста натуралистичен образ та....не е човек дето може да излъже според мен така представено в двучасово видео без да се усетиш. Интересно как е свършило всичко?

# 1 804
Изключително нечестно ще е Мани да напусне в тоя етап на играта след лекарска забрана.
Трябва да си иде на номинация, в нормална игра, да блесне в цялата си некадърност за да се види цялото бутане от продукцията.
Ще е наглост да си тръгне непобедена и убедена в превъзходство си над хора класи над нея.

Скрит текст:
Нали уж побеждаваше Неделчо?

Скрит текст:
Аз разбрах, че идната седмица Неделчо пада от Мани на елиминационна битка, а формата го побеждава Андрей.

# 1 805
Не,не и не! Чакам Мани да ступа Бети и тогава я пускам да си тръгва!

# 1 806
  • Испания
А защо пита хората? Те откъде да знаят кой какви пари взима?

Аз Тодор във Фейсбук случайно му засякох видеото беше 2 часа някъде ....беше с адвокат. Бяха пратили писмо до
Скрит текст:
Колумбия до тези които реално са продали патента на бг продуцентите. Чакаха отговор....ама какво е станало? Не знам ...то е било от февруари видеото та много време е изминало. Явно няма последствия. Иначе се оплака, че му дошла призовка да изплати 100 000 лева май....за нарушаване на договор. Той щял да ги съди заради счупена кост дето явно не са реагирали навреме....не са направили снимка и тн.   Спомена за някакви подканяния да говориш по определен начин пред камера.....както и разбира се за факта,че който искат да продължи му дават игра на която знаят, че е способен. Общо взето аз лично му вярвам, защото е доста натуралистичен образ та....не е човек дето може да излъже според мен така представено в двучасово видео без да се усетиш. Интересно как е свършило всичко?

Защото е глупак, взел се за голям умник.

Това видео на Тодор е отпреди много месеци.

# 1 807
  • London
Ясно де ...., но все пак има ли развръзка?

# 1 808
  • Испания
Не зная. Вече не следвам никого от първи и втори сезон.

# 1 809
  • Sofia
Копирано от ФБ. Simple Smile
В понеделник:
Играта е в разгара си, двата отбора се трудят усърдно на терена. Внезапно Мани се хвърля за дузпа, вие на вълк. Димо отегчено: "Мани, добре ли си?". Мани ръмжи: "Доктор ми трябва бе, Димо, бръже!" Медицински екип се сформира веднага, но за да стигнат до пациентката трябва да минат първо през всички възможни препятствия. По трасето тръгват личен лекар, хирург, ревматолог, ортопед и паразитолог. Двама лаборанта носят портативен позитронно-емисионен томограф, плуват бътърфлай. Ревматолога го изгубват още на Шабла, никой не забелязва, продължават нататък. Стигат навреме, пациентката е жива, кръвно в норма, пулс, сатурация, Бабински, рентген, тест за глисти - отрицателен. Свиват рамене и гледат безпомощно. Мани свирепо показва счупен нокът, Неделчо се смее истерично, Симеон тича като луд с картечница.
Развръзката тепърва предстои.

# 1 810
  • London
Питах в профила му. Може пък да отговори ще видим. Видях, че Александър от този сезон му е харесал някакви по-скорошни снимки. Сигурно са обсъдили въпроса с неустойката като потърпевши....Joy Но защо ли си мисля, че продукцията в крайна сметка все още не си е прибрала парите. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 811
Радвам се, че не съм сбъркала с представата си за Кремена отначало! Спомняте ли си, че малко малко я снимаха в първите ѝ дни? Като я мервах някъда на заден план, питах ММ коя е аджеба тази чернокосата, дето се има с Мани? Е, почна ли да се показва по-често, много я харесах. Неподправена и без маска, както я гледахме в Игрите, така и в Събуди се.
Да са живи и здрави с дъщеря ѝ!

Аз пък не смятам, че е толкова наивна. Понякога - да, но всеки греши. Малко ме втрещи като каза, че Елизабет заслужава да победи, защото Миленка също се доказа. Може би Кремена, понеже по тъжно стечение на обстоятелствата е трябвало да бъде и майка, и баща, е търсила себеподобна: силна жена. Само че от нея до Елизабет има огромно разстояние.

Според мен Кремена умее да е наблюдателна и рано или късно достига до истинското лице на хората. Просто липсата на агресия и ярост у нея се тълкува като пасивност/наивност, но за мен по-скоро е мъдрост. Тя е силна жена, с мускули, гордост, но отвътре е мека като памук.

Наистина човек се променя много с една такава внезапна загуба. Тя е носила добротата в себе си винаги. Колко ударно и точно употреби думата "откраднат" (от живота). Абе сърцата жена! Харесвам я.

По отношение на Тошко - много съжалявам, че не сме станали свидетели на развръзка. Ако Тошко бе осъден за пари от продукцията, щеше да ореве орталъка. А както съм писала и миналата година, този адвокат е една луда глава със съмнителни политически наклонности и меко казано странно минало, където се преплитат не едно или две ъндърграунд имена. Но той (Перата) по-скоро е такъв чисто идеологично, досега в ексцентризма си е последователен. Няма да се учудя да са спретнали чудно писмо на колумбийците, щото Перата е завършил езикова гимназия. 😅🤷

# 1 812
  • София
Преди няколко седмици писах, че Мани ще отпадне от контузия, а не в битка. В понеделник ще видим дали съм била права.
Прекрасно се вързва с образа ѝ това, за да може да каже сега, че никой не я е победил и че ако не беше контузията, щеше да стигне до обединеното племе и дори до финала (в което аз не се съмнявам, щяха да я оставят от Продукцията, може би ѝ е омръзнало).

# 1 813
То това че продукцията дава игрите, според това кой да отпадне не е въпрос за 100 000 лв., даже и за 10 не е Grinning, след като е очевидно.
Във всички победи на Мани, а и сега, ако искаха да задържат Кремена щяха да дадат игра тип с кануто...

# 1 814
Да, продукцията дава такива елиминационни игри, за да са удобни на единия състезател, а на другия да са му трудни.
За Кремена всички знаем, че има проблем с баланса, неведнъж го е казвала и показала. И хоп: игра с баланс, за не може Кремена да победи. Още като е видяла каква ще е играта, Кремена е казала честито на Милена.

Общи условия

Активация на акаунт