💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 78 260
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 360
Червеното червило стой много готино на много жени, когато открият точния нюанс за своята боя. Проблемът е, че много прекаляват или с много ярко, или с много тъмно.

# 361
  • София
Значи, аз започнах да гледам по стечение на обстоятелствата - не съм гледала други сезони и принципно нищо подобно не гледам, но бяхме на почивка, нямаше нашите си канали и какво, какво, започнахме да гледаме ИВ. И така тръгна, но гледам внимателно само игрите. Е, не спирам телевизора между игрите, та подочувам едно друго, но не ми е интересно да гледам тенденциозните напъни за стратегии. И все пак си създавам някакво впечатление за хората, като и тук важи принципът "по външността посрещат, по показаното изпращат". Признавам си, че и Красима, и Мани, и Кремена ми тръгнаха с негативен рейтинг - видя ли джуки, силикони и прочее това подсъзнателно сваля човека в очите ми. Обаче Мани затвърди мнението, Кремена ми е общо взето безразлична, но Красима ми се издигна в очите. Да, изглежда доста закръглена в дупето и бедрата, но се раздава докрай в игрите, не сплетничи и е умерена и обрана в поведението си. Последните епизоди даже малко и станах фенка, без да се паля обаче, защото така и не и приемам типажа Simple Smile.

Прави ми впечатление обаче как с течение на времето пишещите тук се радикализират и в желанието си да наддумат опонентите си често минават добрия тон и раздават не до там обективни и обосновани присъди. Поспрете се малко, бе хора, това е едно режисирано реалити, в което ви показват каквото искат да видите и затова не съдете по видяното, защото така се принизявате до пионки на продуцентите, до водени за носа добитъци. Освен това даже и най-злобните и дребни душици не могат да стъпят по подлост и гадост даже и на малкия ръст на продуцентите. Та ако ще ругаете и обиждате някого, ругайте тях, не потърпевшите от формата.
Не разбирам защо се оправдаваш, няма нищо срамно в това Simple Smile  Всички започваме да гледаме някакво риалити по стечение на обстоятелствата.

По стечение на обстоятелствата също започнах да чета тук преди ден два. Ха ха, мислех се за почти уникална в мнението и погледа ми върху участниците Simple Smile Е, оказа се, че повечето девойки тук мислят като мен. Не само това - повечето от тях са претърпели същите метаморфози в мнението си каквито и аз .

Какво да кажа...крайни или не - и ти, и всички, които го гледаме докато го гледаме сме пионки в ръцете на продуцентите.

# 362
Страхотна игра от бойците, страхотно навигиране от Елизабет, беше много добра, както и Кремена и Милена. Жените се справиха  отлично.
Морунов на "сляпа баба" е просто цар, а и няма как да не е. Аз съм минавал пожарникарски тренировки и това, през което минава Морунов почти всеки ден на служба, просто адски му помага в такъв вид игра. Уникален, браво!

За Бойците съм, но ми се искаше да отидат малко в Стопанството,надявам се да има още интересни игри в сряда и четвъртък.

Сега ми е интересно с какво е сгазила лула Елизабет 😂 Утре ще я накажат сурово. Хаха

# 363
  • София
От промото май се видя, че не е пъзел, а като че ли игра за запомняне.
Какъв пищов може да имаш на такава игра?
Ако пък е пъзел и единият преписва от другия и му правят забележка, ще е за първи път.
От една страна, не ми се струва вероятно Валентин да преписва, но с тия суперлативи всеки епизод за Елизабет, много ще се изненадам сега да я мъмрят.

По скоро той е направил нещо, което в последствие се е оказало срещу някое правило, измислено в движение. И така, хем той логично бие на игра за редене/запомняне, хем всъщност любимката на продукцията печели капитанската. Всичко очаквам от тях.

# 364
Аз червеното червило не го възприех като грим и демонстрация, а като бойна краска. Иначе размяната на реплики е характерна при противникови отбори, така че не им се вслушвам в дамските закачки Grinning
Между другото смятам, че в този сезон са най-красивите жени, в Кремена и Мани също откривам приятни черти след като ужасните им устни поспаднаха. Мъжете в първи сезон намирам за най-привлекателни(в този само Морунов ми импонира на естетиката Blush)
Отначалото подкрепям Приключенците и в частност Милена и Вальо, като често отскачам и при Морунката. Безхарактерността на Милена приемах и се колебаех винаги между това, че е стратегия и че просто си е такава. Сега обаче много ме разочарова и се отказвам от нея. И преди съм казвала, че верността и принадлежността са силна част от мен и се вбесявам като гледам фурнаджийски лопати. Уж беше много близка с Бамбито,  искаха да стигнат заедно в обединяването и в следващия момент точно Елизабет и' става сестричка, човекът - виновен за отпадането на близък твой човек. Големи хора сме, това е игра и е нормално, не очаквам детински изблици, сръдни и правене на физиономияи от страна на Милена към Елизабет, но явна демонстрация на близост е неуместна. Иначе горните описания за детински изблици точно характеризират отношението на Елизабет и Габриела към Красима, когато втората искаше да си изяснят отношения очи в очи.

В предишните сезони във визитките им обявяваха зодиите, не че съм разбирач, но ми е интересно кои характерни черти ще открия в дадения човек.
Търсих, търсих, но не открих инфо, коментирали ли сте ги преди?

Според мен Елизабет се е провинила, но пък се чудя с какво галеницата е разгневила продукцията, чак не ми се вярва. Вальо пък и твърде уверен в себе си и не ми прилича на "преписвач"... Сигурно пак раздухват нещо незначително.

# 365
  • София

Игри на волята: България (08.11.2021)
           Сезон 3 Епизод 48

Линковете са без реклами
отварят се и в чужбина.

Скрит текст:

За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

# 366
Не е преписване според мен, доказали са, че това не е против правилата досега. Елизабет е направила някоя мизерия със сигурност.

Друг също по-възможен вариант е... говорят за стара игра, а не за капитанската битка между Елизабет и Вальо. Все пак, за да хванат някого в измама, ще им отнемв повечко време, докато прегледат записи, а ще е по-трудно 20-30 минути след края на играта.
Интересно е, ще видим хаха този сезон само филми 😁

# 367
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Играта се играе по този начин - един е навигатор и управлява на другите стъпките.
Елизабет беше навигатора и като такъв командири и повиши тон многократно.Можеше и да бъде по-спокойна,но тя си е такава темпераментна и писклива.

За утре нямам идея кой е "преписвача".Ако Неделчо е дал съвети на Елизабет как да подрежда плочките,то какво преписване е това? По-скоро е съвет.

# 368
Здравейте на всички, от доста време ви чета но така и не ми се занимаваше да се регистрирам

Скрит текст:
Относно утрешната битка смятам че Валю е победил защото ми се видя че има нещо което виси от лявата страна (негово дясно) на промото.

Съдейки по израженията на другите нищо чудно и той да се е сдобил с всичките грошове на Елизабет.

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 10:41 от mbivanov

# 369
Много са ми смешни с облеклата на водещите понякога,а днес и Елизабет с тези чорапи. Хич не са в час, в тая жега ту с ботуши ,ту с чорапи само шубите им липсват за да завършват подобаващо тоалетите си.

# 370
  • SF
Елизабет е светла, руса със сини очи. Кой я е излъгал, че този нюанс на ярко червеното й отива? И то за дневен грим!

Мерилин Монро.

Момичетата не са си правили дневен грим, а са си сложили червено червило и червени кърпи като панделки на главите заради червените екипи. Ако бяха със сини екипи, можеше и синьо червило да си сложат. Чудите се за какво да ги ядете. Представиха се добре в битката, вие ги намразете заради червилото.
Мани не си е изправяла косата за битката, а предния ден.
И защо пък в крайна сметка, ако са на резиденцията, и имат всичкия си багаж и удобства, да не си изправят косите и да не се бръснат, подстригват, гримират, да си оправят миглите, веждите, маникюрите... Направо не ви разбирам.

Morkovel99, чорапите в момента са хит - последен писък на модата в ърбън стайла и спортния аутфит. Няма човек, който е в час с тренда и да се смее на чорапите. Всички до един ги носят.
Неделчо не се издокарва с чорапи, но той като цяло е малко скаран с тези неща.

# 371
Елизабет е светла, руса със сини очи. Кой я е излъгал, че този нюанс на ярко червеното й отива? И то за дневен грим!

Мерилин Монро.

Момичетата не са си правили дневен грим, а са си сложили червено червило и червени кърпи като панделки на главите заради червените екипи. Ако бяха със сини екипи, можеше и синьо червило да си сложат. Чудите се за какво да ги ядете. Представиха се добре в битката, вие ги намразете заради червилото.

С тая разлика, че на Мерилин й подбират точните цветове според грима и й стой хубаво.

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 11:02 от Анонимен

# 372
  • London
От промото сякаш Вальо е сгафилия ....поне така изглежда. А, не ми се вярва.

От епизода какво да кажа. Прочетох, че Борис се е издънил, но аз не видях такова нещо. Казаното от Елизабет си беше неуважение към Шампионите и то да визира пародията им на състав в момента като най-доброто досега от арената е трагикомично. И аз не бих пляскала.....

Сега малко реакции....покрай отпадането на Красима.

АНДРЕЙ докато чакат да видят кой е отпаднал.

После.....

И Симеон блуждае в неизвестност

# 373
Ама и аз ще взема да си помисля, че Андрей си харесва Красима 😃
В анкетата гласувах за Валентин (естествено). Финалът на играта ми се струва като нещо, което не е по силите на Елизабет - за запомняне ли е, логическа задача ли е, но момата не я бива в такива неща.

# 374
В промото Борис казва, че има секундант. Дали Неделчо ще стане секундант на Елизабет и ще й направи пищов? Неделчо е по схемите, а Елизабет е готова на всичко за да победи в двубой.
Валентин не е правил до този момент опити да играе нечесто. Към това добавям и факта, че учи в Англия. Там преписване, пищови, плагиатство не се толелират и се наказват строго. Не мисля, че Валентин ще си послужи с пищов (нито му е необходим ).

Общи условия

Активация на акаунт