💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 78 047
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 795
Изчетох ви, много различни мнения относно пищова. Не гледам, но мъж ми вчера каза, че имало камери горе на кулите. Е, ако е било позволено да се драска защо са тези камери горе?
На битката вчера ясно беше казано, че не могат да ползват драскането.

На 37:19 от видеото на Мари Димо казва :
"Неделчо, Борис, може да използвате САМО паметта си. НЕ СИ ПОМАГАЙТЕ по друг начин."
Каза го в момента, в който видя, че Борис драскаше по дъските.

# 796
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
А как си обясняват това, че Неделчо на кулата беше факир на плочките, а като ги свалиха рязко даде задна? Реално играта се обърна като ги свалиха. Неделчо горе ги обръщаше от раз.

Taка ти се струва,защото Вальо и Борис започнаха да отварят плочките една след друга без пропуск и така "изпъкнаха",все едно Неделчо е дал задна пък той си играеше както и преди това..Дори една правилна комбинация зададе на Елизабет.

Каквото и да си казваме,Борис много се изложи.Играта беше за памет и това беше многократно напомняно.
Каква памет ще е тогава,ако пишеш на дървото каква картинка има зад всяко число и цвят?

Мана откакто е в сините,милата,не смее един панаир да им направи,защото тези не са като онези,да й търпят циганиите.Точно по-ниска от тревата,а приключенците само чакат удобен момент,за да я номинират без изключение.

# 797
  • Испания
Няма  какво да ги дъвчете Боби и Елизабет. Той, че се издъни, издъни се, но играта…каква капитанска игра 🤭 Уж за капитаните, ама не съвсем. Понеже Бетито не може и две кубчета едно върху друго да сложи, удобно ще и разрешим да си вземе и Неделчо, да мисли все пак някой вместо нея. Нещо като онази специална игра за Мани, без копане, с лодчица само за нея 😉

+ гумите, през които очевадно Елизабет щеше да премине по-лесно, а на Валентин му се взе здравето. Оставиха на Елизабет физическата част, защото знаят, че на горния етаж няма много.

Не знам как Мани може да стане симпатична. Отношението ми към нея е такова, каквото беше и преди. Просто в момента акцентът не пада на нея. То Борис, то Елизабет, то Андрей, то Милена, която се върти като ветропоказател - все по-интересни от Мани нишки. Мани вече трябва да я разкарат. Не е интересна. Мина ѝ времето, а както видяхме, може и да плува, макар и да е криво-ляво. Не е като да я носи Стоян на гръб или рамене.

# 798
  • София
Изчетох ви, много различни мнения относно пищова. Не гледам, но мъж ми вчера каза, че имало камери горе на кулите. Е, ако е било позволено да се драска защо са тези камери горе?
На битката вчера ясно беше казано, че не могат да ползват драскането.

На 37:19 от видеото на Мари Димо казва :
"Неделчо, Борис, може да използвате САМО паметта си. НЕ СИ ПОМАГАЙТЕ по друг начин."
Каза го в момента, в който видя, че Борис драскаше по дъските.
Това казвам и аз. Щом има камери не е позволено.

# 799
  • London
Има ли промо за днес?

# 800
И аз мисля, че гласят жена победител.
В началото си мислех, че ще е Паулина.
Но сега вече мисля, че ще е Елизабет.

# 801
  • London
За мен само Красима отговаряше с качества на условието за жена победител. Нито Паулина, нито Елизабет.....имат нужните качества. По-скоро не съм склонна да вярвам в този сценарий. Пак ще е мъж. То още от началото на шоуто се и знаеше кой печели.....та специално за тия неща не ми се разсъждава тъй като се знаят отдавна.

Някой, ако гледа Красима в На Кафе да пише как е минало..... Или ако намери видео да го сподели моля.Blush

# 802
Ако искаха жена да е победител, миналата година щяха да направят Ваня - тя си имаше всичко необходимо. А не сега да се чудят от не толкова добрия женски каст коя да хванат, че да не е толкова трагична.
Мани не е станала по-готина, Паулина също, просто от известно време главната героиня е Елизабет и вниманието е насочено към нея. Съответно нейните лоши черти (които са много) изпъкват. Може би в един момент ще приземят девойчето. Човек може само да се надява.

# 803
  • Варна

Абсурд. Елизабет ще бъде изцедена и за*бана. Тя и Мани правят сезона, я колко хейт обират. Рейтингът и рекламите си вървят.

Мисля, че победителя ще бъде човек без съществени изцепки пред камера. Такъв чиито образ се пази.

# 804
  • София
И на мен ми минават подобни мисли... след като толкова старание положиха да разкарат Красима и дадоха на Джуката онова немислимо и нелогично предимство /предвид жалките "предимства" давани досега/. Но знаеха възможностите на Красима и за да са сигурни, че дори и тя няма да се справи и заковаха 10-те метра, за да се подсигурят. Rolling Eyes

# 805
  • London
Добре де....аз не схващам защо на победителя образа трябва да се пази? Все пак тук печелиш в битка и наистина ако човек си спечели битките и най-големия боклук да е това е положението.  Тук говоря за битки в които зрителя не се налага да подлага под съмнение тяхната честност.....с луди предимства и тем подобни извращения.

# 806
  • София
И Паулина е нехаресвана или поне беше в момемента, в който Продукцията реши да я обвини в крадене на цигари, които не е изпушила, и на пакетче 3 в 1. Въпреки че е нхаресвана, получи няколко упрекващи я коментара, по-голямата част от хората регираха по същия начин, по който и сега реагират на нравоучителните речи на водещите. Проблемът далеч не е нехаресването на Елизабет или преписването на Борис, никой не гледа риалити телевизия с цел да бъде поучаван. Смешно е.

# 807
А как си обясняват това, че Неделчо на кулата беше факир на плочките, а като ги свалиха рязко даде задна? Реално играта се обърна като ги свалиха. Неделчо горе ги обръщаше от раз.

Като те разсеят можеш да загубиш нишката .

# 808
Добре де....аз не схващам защо на победителя образа трябва да се пази? Все пак тук печелиш в битка и наистина ако човек си спечели битките и най-големия боклук да е това е положението.  Тук говоря за битки в които зрителя не се налага да подлага под съмнение тяхната честност.....с луди предимства и тем подобни извращения.
Защото сме яли попарата на ТЪпарев Simple Smile
Винаги победител е хрисим човек и "добър", "положителен" герой.

Елизабет е много далеч от тези определения, Продукцията я изгради като "лошата" през сезона. Ще я използва до последно, след което чантата,гащите,шапката и така Simple Smile

# 809
  • Испания

А това е пълен смях. Наистина ли това е доказателството? Картите са 30 с 15 пиктограми. Какво точно е записал Борис? Някой твърди, че бил записвал картите и на противниците и знаел какво ще отворят.

Сериозно???

Общи условия

Активация на акаунт