💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 78 094
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 825
  • Испания
Какво е това ....Дава ми невалиден код? Сега се вижда...мерси. И аз ще го пропусна. Joy

Форумът ми правеше номерца, но се преборих.

# 826
Изгорете Борис на клада и да се приключва.
Продукцията ще има грижата.

# 827
Не се и съмнявам.

# 828
Всичките им "прегрешения" са така показани, че са абсолютно нелепи.
Шампионите, които знаят, че са в нарушение и трябва да се крият, вместо да се завират един по един по храсталаци да си хапнат скришом, си правят наденица-парти около огъня и се хилят за камерите.
Поли с цигарите и кафетата даже не успя да предизвикат интерес. Дори не схванах защо го показаха.
А Борис снощи седи горе и си слага ръката на очите, хихика се и поглежда надолу като преписващ студент(ама от тези, дето не умеят, та да ги хванат).
Еми явно не ги бива за актьори участниците. Догодина да се постараят повече с каста.

# 829
Красима е била при Гала.

# 830
Нещо интересно при Гала?

# 831
Не съм гледал. Предполагам Смайли ще качи линк към интервюто по-късно.

# 832
  • London
Аз чакам запис нещо ....дано качи някоя добра душа.

# 833
  • Испания
Нещо интересно при Гала?

Не го гледах. Като качат видеото, ще го постна.

# 834
  • София
На битката вчера ясно беше казано, че не могат да ползват драскането.

На 37:19 от видеото на Мари Димо казва :
"Неделчо, Борис, може да използвате САМО паметта си. НЕ СИ ПОМАГАЙТЕ по друг начин."
Каза го в момента, в който видя, че Борис драскаше по дъските.

Бенгън, вероятно си прав, но ми хрумна пример за манипулативен монтаж. Ние чуваме Димо като глас зад кадър как прави забележка, а ни показват Борис, който продължава да пише.

Какво ако забележката е в по-ранен момент, а я монтират върху тези кадри? Видяхме, че в крайна сметка Борис спря да пише по едно време. Може пък да се е съобразил със забележката, но така да е монтирано, все едно е нагъл.
Не казвам, че е така, може би не е така, но е добър пример за манипулиране на зрителското мнение.

Съдейки по предишните победители, залагам на някого, когото дават много малко. Примерно Рабухчиев. Или избелване образа на Андрей.
Морунов за съжаление ми е като един Пламен, който ще го отнесе малко преди финала и всички ще стискаме палци за по-малкото зло от останалите.

# 835
Най-смешното е, че нечестно шоу, порицава нечестен играч. Smiley Наясно сме, че е шоу, измислица, сериал с режисьор, но пак си е майтап.

В игра за памет, сядаш на стол, ръцете спокойно на масата и ти се показват символи, цифри...и след определено време ги изреждаш.
Единия пише по дъските, другия като първолак премята пръсти 2+2.
А реално долу като затвориш очи трябва да визуализираш таблото. Става дори по-сложно да си спомниш какво си писал или какво си отметнал на пръсти и какво не/виждаш на таблото.
За порицанието пред строя и малките зрители пред екрана - не постъпи честно Борис, така е! За държанието му в играта... започна да се държи изтрещяло като Стоян, знаещ съдбата си.

# 836
  • London
Как да го избелиш Андрей? Joy Много ще е трудно при все, че очевидно до финал целува крачката на Малкия Тутанкамон.

# 837
Малкия Тутанкамон хахахахаха 😂

# 838
И аз мисля, че беше адски тъпо да изчакат да мине играта и тогава да ги свалят долу.Ако го бяха направили, когато са видели драсканиците, а това е било съвсем в началото на играта, сега нямаше да има такива полемики.

# 839
Размина му се много леко на Борис, ама много.

Не бързай с изводите. Почакай докато отиде на елиминационна, където най-вероятно ще бъде прецакан я с вида на играта, я предимството за опонента.

Общи условия

Активация на акаунт