💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 78 113
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 840
  • Испания
Продукцията пак постигна своето - взрив от коментари.

# 841
Ох, като заговорихте за Тутанкамон се сетих да поровя архивите за мумията Simple Smile
Ето ги Рибарите от миналата година JoyJoyJoy

# 842
  • София
Е добре защо изобщо викаха секунданти?Димо направи забележка и още тогава трябваше да ги смъкне.Не видяхме и поста на Неделчо.Още повече,че Боби продължи безпогрешно да диктува.а Неделчо -не.

# 843
  • Испания
Е добре защо изобщо викаха секунданти?Димо направи забележка и още тогава трябваше да ги смъкне.Не видяхме и поста на Неделчо.Още повече,че Боби продължи безпогрешно да диктува.а Неделчо -не.

Викнаха ги, защото знаят, че на Елизабет ѝ духа вятър между ушите и нищо нямаше да може да направи с картите. Тя самата каза, че е взела Неделчо, защото в писмото пишело, че ще има не само физическа сила. И тя си знае, че няма да се справи със задача, свързана с мислене и памет.

А това показва и какво мисли за Андрей, щом не го взе.

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 13:02 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 844
  • Sofia

Викнаха ги, защото знаят, че на Елизабет ѝ духа вятър между ушите и нищо нямаше да може да направи с картите. Тя самата каза, че е взела Неделчо, защото в писмото пишело, че ще има не само физическа сила. И тя си знае, че няма да се справи със задача, свързана с мислене и памет.

Неделчо много точно описа ситуацията:"Според мене,днеска има логическа част в играта.И тъй като Вальо е по-силен от Елизабет,на Елизабет и трябвам аз."
Елементарно.Mr. Green

# 845
Аз се чудя на Елизабет - след като е физически подготвена за игрите и има голямо желание за победа, защо не се е подготвила добре и за пъзели и логически задачи? Не че те са основни, но в много игри са решаващи и това се е видяло в предните сезони.

# 846
  • Испания
За да се подготвиш, трябва капацитет за тази работа.

# 847

А това е пълен смях. Наистина ли това е доказателството? Картите са 30 с 15 пиктограми. Какво точно е записал Борис? Някой твърди, че бил записвал картите и на противниците и знаел какво ще отворят.

Сериозно???
Аз бях човекът, който качи снимката и коментира, че Борис каза какво ще отвори Елизабет, по координатите на Неделчо. С това исках да кажа, че Борис е запомнил и противниковите карти, което прави драскането на дъските, абсолютно безпредметно, а е единствено и само да се изпълни сценария за "лошия" Борис. По-напред написах предположението за това, което ще се случи най-вероятно, дори може още днес.
Актьори ли са, марионетки ли са, нивото е доста под това на "Съдби на кръстопът" дори.

# 848
Така е - не става само с желание, трябва и акъл. Но пък пъзелите не са чаааак толкова трудни - ако си гледал какво дават предишни сезони и знаеш, че ще влизаш в предаването, може да ги понаучиш.

За да се подготвиш, трябва капацитет за тази работа.

# 849
  • Испания
Скрит текст:

А това е пълен смях. Наистина ли това е доказателството? Картите са 30 с 15 пиктограми. Какво точно е записал Борис? Някой твърди, че бил записвал картите и на противниците и знаел какво ще отворят.

Сериозно???
Аз бях човекът, който качи снимката и коментира, че Борис каза какво ще отвори Елизабет, по координатите на Неделчо. С това исках да кажа, че Борис е запомнил и противниковите карти, което прави драскането на дъските, абсолютно безпредметно, а е единствено и само да се изпълни сценария за "лошия" Борис. По-напред написах предположението за това, което ще се случи най-вероятно, дори може още днес.
Актьори ли са, марионетки ли са, нивото е доста под това на "Съдби на кръстопът" дори.

Значи съм те разбрала погрешно. Извинявай!

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 13:47 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 850
Туй тигърче как се гушкаше с врага... Grinning

# 851
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:

Сериозно???
Две букви виждам.....наистина е комична ситуацията.Joy
Не е комична, трагична е, защото се опитват да ни побутат това като доказателство, а хората и се хващат на въдицата. При това без да сме видели кулата на НИделчо, който си остави там пръстите.
Много се хванаха и на това, че Димо бута дракона на Стоян, че продукцията, а не вятъра събори купичките на Мартин, за да спечели Елизабет, че Мани не се е сетила сама да застане в онази поза, за да издържи по-дълго с кубчето,
други са сигурни, че Андрей е влюбен в набамбиното Бамби и страда за нея - и да няма доказателства, не пречи да сме убедени и да избълваме какво ли не, а когато ги има, но са против участника който харесваме - не ги приемаме и пак се гледа в чинията на другия.
 Сега пък, Неделчо бил издълбал с пръсти гредата, само и само, да оправдаем хитруването на Борис.
 Вярно, не е кой знае какво прегрешение, но представям си колко голямо и непростимо щеше да е, ако Боби беше с Елизабет и спечелеха играта.

Не били показали кулата на Неделчо, но аз я показах вместо тях.

Пак, за трети път слагам да се види, че той само с пръсти маркираше местата на картите.

# 852
Сега трябва да го отстранят позорно от игрите Борис.
Каквото си направиш сам никой не може да ти го направи.
Оставям настрана колко е помогнало това записване в играта. Факт е, че не игра чисто Борис в случая .

Няма тук факти, Бенгън. Има само пристрастия и желание да се хейти. Честно, нечестно, щом е от противник на Елизабет вероятно вече валят коментари как нищо кой знае какво не е направил Борис (не съм чела още след твоя коментар). Същото беше и с топ смелчагата Алекс. Ако беше Паулина или Елизабет не ми се мисли какво щеше да се изсипе в темата. Как не им писна от двойните стандарти на някои от коментиращите, не знам.
Аз харесвах Боби и исках да спечели той. Разочарована съм от поведението, което демонстрира последните няколко епизода и вече оставам поддръжник само на Морунов.

# 853
  • London
Става досадно! Аз викам всеки да си мисли и вярва в каквото реши! Нито А ще убеди Б, нито обратното. За чий е тоя диалог за тия драскулки 20 страници ....в такъв случай? Head Band

# 854
Ми то близко до акъла е, че ако реално Неделчо е чегъртал с пръсти по дъската (което звучи нелепо), а продукцията искаше да скрие този факт, нямаше да даде такъв кадър.
И понеже сигурно сега ще има хора, които ще дадат пример с кадъра на Димо и лодката на Стоян, което беше абсолютно монтажна грешка, тук съвсем с умисъл се наблегна на кадъра как Неделчо си отмята с пръсти.

Общи условия

Активация на акаунт