💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 78 151
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 855
Аз не оправдавам Борис, но пък явно и Неделчо си е помагал, в случая не с драскане, а с пръсти. А нали уж били казали да разчитат само на паметта. Това е все едно да си смяташ на пръсти в час, пак си е един вид нарушаване на правилата. Според мен те и затова нищо не предприеха вчера, че много заплетен беше казусът Grinning

# 856
  • Испания
Красима: Аз съм Боец с шампионско сърце

# 857
Аз много харесвам Боби. Снощната случка едва ли ще ме превърне в негов хейтър, но не беше правилно от негова страна. Не е нито най-хитрия, нито най-добрия, че да се мъчи да лъже продукцията и да цака другото племе. Елизабет не мога да я дишам от епизод на епизод, но не беше честно и това е.

# 858
Аз за Мани започвам да си променям мнението. Mr. Green
Определено не ме дразни толкова последните епизоди.
Много ми беше забавна днес,как жертвоготовно предлагаше да отиде тя с Вальо,вместо Боби. Предпочитала тя да отиде при бойците и да е близо до Елизабет,отколкото да изпратят Елизабет при тях. Smile И си мисля,че беше искрена.
Мани,според мен,въпреки всичките ѝ кусури,ако види добро отношение към себе си,наистина е способна на жертви.
А накрая истински ме забавлява как заплашваше Вальо,като се върна:"Лъжеш ли,бе?ШтА скопя,казвам ти!"
Голям работа е Мани. Wink

Не е чак толкова жертвоготовна  Мани.Много добре си направи сметката.В новото племе е никой.Първа за номинации.А в старото има си Кремена, може да се сдуши с другите жени, а и Милена е бушон, така че там шанса и е много по-голям.

# 859
  • Козлодуй
Моя фаворит се изложи.
Отначало се зарадвах че Вальо взима за съюзник Борис защото го смятам за много умен освен силен но не очаквах че ще прави пищови.
Ох добре че не признаха победата защото наистина май наградата щеше да включва и пленяване на участник - просто чист късмет че Борис постъпи нечестно Simple Smile
Браво на Неделчо - много умело ги помнеше и не се разсейваше да гледа как се справят противниците Simple Smile По едно време се улових че и аз ги запомням къде бяха - като каже - знам къде е рака и аз казвам и аз знам Simple Smile Щом ги свалиха се разсеях и не помня вече картинките така че слизането от кулите бая ги разсея Simple Smile
Пак казвам добре че не зачетоха битката че сега щяхте да гледате Елизабет при Приключенци или недай боже Неделчо - е тогава вече няма какво да ги спре да затрият Бойците Simple Smile

# 860
Стига с тия двойни стандарти. Ние зрителите няма как да бъдем обективни при толкова манипулирани ситуации. И не говоря за драсканиците на Борис, а цялостно за шоуто. Самата Продукция не иска ние да сме обективни, защото това не е спортно предаване, а шоу в което един го въздигат, друг потъпкват само с показване на жест или дума. Търсят реакции, нагнетяване на мнения до крайност (във фейса е нещо страшно) и рейтинг.

# 861
  • София
Скрит текст:
Така е - не става само с желание, трябва и акъл. Но пък пъзелите не са чаааак толкова трудни - ако си гледал какво дават предишни сезони и знаеш, че ще влизаш в предаването, може да ги понаучиш.

За да се подготвиш, трябва капацитет за тази работа.
Само Елизабет ли, не се е подготвила и е най-тъпата!?
Освен Валентин и Неделчо, кой друг реди пъзели за секунди. не говоря за думички и изречения.

# 862
Чудно ми е как се гледа отстрани това човече, след като всяка втора дума му е обида за съперници или съотборници... Изпитва ли срам от начина, по който плю по всичко де що мърдаше в тоя формат (без Анди, за него сърца и течен шоколад от обща лъжичка)... Само за Морунов май засега нищо лошо не е казала.. А като визитка ми беше фаворит в началото...

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 14:57 от Stаrk

# 863
Ами аз не съм видяла да отмъщава на някого. Как отмъщава? Какво им прави? Не съм я видяла да злобее. Но това са субективни усещания и всеки тълкува злобата по различен начин. Виждам в нея хъс, което може да се бърка със злоба.
Колкото до бившите й съотборници - това са Симеон и Борис, които всячески показват, че си заслужават подигравките. Симеон заради това, че я номинира, докато бяха Жълти по този начин спаси Красима, а прати Елизабет и Елизабет не се завърна в племето.
Борис също показва, че си е за подигравки. Вчера прави някакви демонстрации с неприемането на чуждата победа, днес мами...
Как точно спаси Красима? Отидоха и двете. Тя сама се спаси, защото малкото зло не успя да се справи.
Боби призна победата, не призна думите на мишлето относно шампионите.

# 864
Красима наистина ли е отслабнала или е фотошоп?

# 865
Най-тъпата е, да. И други не са се подготвяли - и на тях се чудя.
Елизабет не само не ги реди бързо, а не ги реди изобщо. Дори едни Кремена и Симеон са показали по-добро представяне там.

Скрит текст:
Така е - не става само с желание, трябва и акъл. Но пък пъзелите не са чаааак толкова трудни - ако си гледал какво дават предишни сезони и знаеш, че ще влизаш в предаването, може да ги понаучиш.

За да се подготвиш, трябва капацитет за тази работа.
Само Елизабет ли, не се е подготвила и е най-тъпата!?
Освен Валентин и Неделчо, кой друг реди пъзели за секунди. не говоря за думички и изречения.

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 15:10 от FireWithin666

# 866
  • Испания
Красима наистина ли е отслабнала или е фотошоп?

Кликни на интервюто и ще я видиш.

# 867
  • London
Отслабнала е много вижда се в студиото при Гала. Явно е намерила много свестно момче, дано съхранят отношенията си. По отношение на играта мисли точно като мен ....питаха я за Борис, за Елизабет ( там се оказа, че тя доста е била изненадана и все пак вътре са имали уж привидно нормални отношения ), за Андрей беше ясно. Гала определено я харесва и май недолюбва и дуо мишки.Joy Интересно как ще се черви Елизабет като й дойде ред на дивана......Joy Щото нея ще я питат за интригите основно.Disappointed Relieved

# 868

А, да и още нещо. Следя темите от първи сезон и ми прави впечатление, че повечето си менят мнението покрай другите. В първи сезон в началото яко се хейтеше Юлиан, в един момент повечето, които го хейтеха му станаха върли фенове. Мда, а на някой дами даже им стана и секси и почнаха еротични мисли да им идват...

Мнението се сменя с проявите на участниците. И аз съм от "променените" и заслугата е изцяло на сценаристите.

п.п. Еротични помисли никой от участниците не може да ми сътвори...

# 869
  • Козлодуй
Аз лично не си меня мнението в този сезон съм твърдо за Борис дори и след като се изложи Simple Smile
В предишния бях за Ивайло, а в първи сезон от началото съм била за Добрин като ни дадоха възможност да гласуваме и гласувах физически за него Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт