💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 78 322
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 120
  • Испания
На различни хора "стоят" едни и същи килограми. Едни са с тънък кокал, други - с едър.

# 121
О Краси определено не е била 50 кила в игрите. И 55 не е била...

# 122
При излизането от ИВ е минимум 8-10кг повече от сегашните 55.

# 123
  • Испания
Мноооооооого са важни килограмите! Важен е умственият багаж. Но хора разни.

# 124
о, при този ръст абсурд да е била 50 кила, щеше да изглежда много слаба.

# 125
Не са толкова важни килограмите.
Но за тях е излъгала в интервюто си. А това вече е друго. И може да постави въпрос за какво друго е излъгала в него. Не забравяйте, че тя самата също говори зад гърба на съотборник, и думите които използва бяха ...

# 126
Ама пишете така, че все едно са се клели да говорят истината. Кои публични личности говорят "истината"? Говори се това, което очакват хората да чуят.  Колко килограма била- ако ще и 40 кг да е ще съм против само това, че може да е внушение към младите момичета да гладуват, а Красима има право да си тежи колкото иска. Нека не се изживяваме като полиция по морала...

# 127
Нямаше смисъл Красима така да се настройва срещу Андрей в началото, тогава много ме подразни. Думите й за Андрей в разговора със Симеон също бяха излишни. Но всичко това е буквално нищо в сравнение с приказките и поведението на Е и А. Абсолютно по никакъв начин не мога да оправдая Е и А.

# 128
Ето затова не е харесвано това фалшиво и комплексирано създание - красима!

Влязла 60 кг, излязла малко над 50?!?
Чуваш ли се въобще какво говориш... нямам думи!
 Тя в Игрите от нон-стоп плюскане качи поне 5 килограма, но твърди, че е излязла 50кг.. Моята приятелка е 53 кг.  и е с телосложение на Миленка, а е по ниска от 175те сантиметра на красима, само 167см.
И красима, която излезе с това тежкотоварно ремарке зад нея, ще твърди, че е била 50?!?

Тежки комплекси батенце! Освен фалшивост и злоба, явно много тежки комплекси те мъчат.... жалко за младо момиче, което въпреки, че ми е адски нелицеприятна заради злобата и фалша, не може да се каже, че е грозна... НЕ е!

# 129
  • London
За какво да лъже точно за кила? Най-лесно, ако не иска да отговаря ще каже " За такова нещо не се пита жена ". Аз така отговарям.Joy Тя реално беше подпухнала, както разбрахме от лекарствата, които е пила и понеже аз изпих доста болкоуспокояващи покрай ваденето на мъдреците ми наскоро....ще кажа,че бях станала като алкохолик, който пие по 5 бутилки ракия на ден. И не беше от килограми....Stuck Out Tongue Winking Eye Та аз лично не търся в тези отговори под вола теле.....

Портър, интересно ми е.....какво кара един мъж да обсъжда по такъв грозен начин жена? Честно? Аз лично, ако мъжа ми заседне по форуми да лее такива бисери....сериозно ще се притесня. Не е мъжко просто! Приеми го като градивна критика.Blush

# 130
Не са толкова важни килограмите.
Но за тях е излъгала в интервюто си. А това вече е друго. И може да постави въпрос за какво друго е излъгала в него. Не забравяйте, че тя самата също говори зад гърба на съотборник, и думите които използва бяха ...

Кога и кого имаш предвид? Със Симеон когато обсъждаха Андрей и Елизабет пред оператор с включена камера и знаеща, че може да се излъчи. В същото време, ако монтажа е бил верен, то двамата обсъждани бяха в хола делящ ги отворен прозорез и пак нея нареждаха. Smile

И "борсук" е много точно определение за Андрей, честно казано.

Но ето, аз се радвам, че и ти в темата имаш шанс да злорадстваш.Smiley

А тук килограмите за нищо ги нямате. Тая била 70, другата 75 кг...
Че тя Елизабет с тежестта изглеждаше като набито борче 80 килограмово, но реално с Милена са 47-48 кг. Различна структура, костна система.

Благодаря за темата, смайли! Flowers Hibiscus Глас за Сините да поплуват в басейна.

# 131
Като всичко у Чворумо се палим, когато някой ни дразни и се кефим, когато някой ни харесва. Благодаря за градивната критика Simple Smile

П.С. и да, така е... не всичко са килограмите, явно е била с около 3-4 килограма над Миленка, но пък също е изглеждала 3-4 ПЪТИ колкото Миленка Simple Smile

# 132
Само отбелязвам, че за същата тема с формата и теглото Поли беше изядена,  сдъвкана и изплюта на страниците тук. Доста солени определения и подигравки отнесе. За Поли е нормално, но за Красима е търсене под вола теле Simple Smile Все едно, всеки може да погледне корицата на темата, много думи не са необходими. Аз приключвам с темата от моя страна.

# 133
Офф, вярно, че на Поли докато бягаше "й се клатеха сланинките"... 😂 Ама пък красима е наддала и изгкежда като Симеон, само заради лекарствата.... Хахаха

# 134
  • London
Лично аз не съм коментирала килограмите на Поли. Даже оцених като много грозно поведението и коментарите на водещия за телесата й. Така че е хубаво да не се ползват мои думи .....в тази връзка. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт