💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 78 332
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 105
Кой нарича всеки гримиран кифла?
Говорех за киборгите с мистриите с нездрав култ към външния вид.
Ще се радвам да ме запознаеш с някой ядрен физик, който изглежда като Красима или по-добре някоя от златките. Иначе няма пречки, да. Те и физичките искат да имат цици, кво.

# 106
За мен момичета, без Мани и Кремена, са млади, хубави и модерни. Разликата е в характера и поведението обаче.

# 107
И аз не разбирам какво има Андрей да дели с Красима. Че чак и блокира тези, дръзнали да не са съгласни с него. Разбирам някой да го е обидил и затова да е изял бан, но това...Странен човек е Андрей. Затвърждава ми се мнението, че не е читав човек.

# 108
  • SF
Аз намирам Мани за хубава. Може би бих оформила малко косите на Мани, Паулина и Милена, защото така са просто оставени дълги да растат. Кремена доста се е обезобразила с корекциите, Соня също не изглеждаше добре.

# 109
Аз намирам Мани за хубава. Може би бих оформила малко косите на Мани, Паулина и Милена, защото така са просто оставени дълги да растат. Кремена доста се е обезобразила с корекциите, Соня също не изглеждаше добре.
Мани просто ми е далече от момиче. Обаче изглежда по-добре май сега, отколкото в началото.

# 110
  • London
Той е изтрил към 1500 човека заради Красима....тия дни. Видях някакъв пост в който го изплеска.Joy Явно всеки дръзнал да го обвини, че не се е държал Ок.

А моите любими Красини снимки са тези.

Тази е от бала й.

Тази ми е много арт....обичам такива снимки.

От жените ми допадаше визуално и Семира, Поли също е симпатична.

# 111
  • earth
Мани има тяло на застаряваща жена - отъняли, не-мускулести крака и понълняла в талията. В крайна сметка, след време, се получава телосложение тип изправен бръмбар.

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 04:34 от morisay

# 112
  • София
Ама, моля ви, сериозно ли сте изписали 7 от 8 страници с коментари за външния вид на девойките от сезон 3?!? 😕 {ще откача...}
Добре, де, да се включа и аз. В този сезон на вид от мъжките екземпляри ми харесваха Стоян и Морунов. Последният още ми харесва. А от женските такива - Милена и Красима. Макар че Милена ми иде леко гърчава, но е с прекрасно оформено тяло и симпатична в лице. Освен това не си губи гащите на път за арената.
Тази седмица и аз не знам кое племе искам да отиде в резиденцията. И на мен ми е жал за гладното кученце, но пък полимолидоли са си тамън на мястото. И съм раздвоена... хъм...

# 113
  • София
Кой нарича всеки гримиран кифла?
Говорех за киборгите с мистриите с нездрав култ към външния вид.
Ще се радвам да ме запознаеш с някой ядрен физик, който изглежда като Красима или по-добре някоя от златките. Иначе няма пречки, да. Те и физичките искат да имат цици, кво.
"Омазана" го интерпретирах по този начин, но добре, че поясни, че си имала предвид, че Красима просто прилича на киборг. Не ми е минало през ума, защото аз никой не бих оприличила на киборг, най-малко нея в случая. Думите имат значение.

Пример за киборг:

Това, че аз не познавам ядрен физик, с когото да те запозная, не означава, че не съществува. Светът е много по-широк от моите познания или кръг с познати.

"Нездрав култ към външен вид" предполагам има различна дефиниция за всеки човек. Дори само думата "нездрав" може да означава различни неща за всеки.

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 02:57 от La Vikinga

# 114
  • София
La Vikinga, за брекетите
Скрит текст:
Дълбока май е обратното на обратна захапка. Горната ми челюст беше твърде напред и твърде ниско над долната. Мислех, че брекетите само подреждат зъбите, но не е така. Зъбите ми станаха и по-дълги (задните) и така се увеличи разстоянието между двете челюсти. Вероятно е да поправят и обратна захапка някак.

Представете си колко са доскучали игрите, щом коментираме грим, силикон и хиалурон. 🙄

# 115
Ее, нормално, събота и неделя са за по-клюкарски теми. Grinning Ще видим довечера какво са ни приготвили.

# 116
С моят приятел още на визитките, (защото още не ги познавахме в игрите все пак Grinning), направихме списъци за красота.  Grinning и на мъжете, и на жените.
При мен топ три от мъжете бяха Морунов заради прекрасните сини очи, въпреки че е плешив, но и тялото му е прекрасно и раменете само за прегръщане. Мартин и Андрей Grinning На последно място беше Неделчо Grinning а тогава дори нямаше толкова много брада.

Топ три от жените бяха Паулина, защото не е просто красива млада жена, а много женствена (въпреки липсата на талия, има женствено излъчване и естествени женски форми), а и излъчва сексапил по някакъв сладък, нежен начин, заради липсата на корекции, надути джуки и силен грим ((в предаването все пак). Много ценя естествената красота и женственост, колкото и да надуват устни няма да изглеждат като естествени и винаги ще е ясно, че са се коригирали заради комплекси, губи се чара и започват да изглеждат еднакви почти всички, ако изобщо операциите са успешни.
номер 2 Виктория, защото изглеждаше като дама, стилна, елегантна, възпитана и сдържана. Но според моя приятел това не били физически белези и на него му приличала като от  порцелан и не виждал нищо женствено. Номер 3 даже не го помня, но на последно място ми беше Соня.

Мани ми изглежда по-стара отколкото е, само на 34, но заради корекциите и грима изглежда по-стара и черната дълга коса, която на толкова нисък човек я прави малко като като вещица.
Не харесвам изкуствени гърди, на голо(В съблекалните на фитнеса) изглеждат като на манекените в магазините, а и мъжете казват, че не могат дори да се притискат като нормални гърди, но ако нямаш никакви не съм против слагането на импланти, ако можеш да си го позволиш и си в рамките на нормалното, както е Красима.
Последната от която въобще не ми харесваше на външен вид, а и ми направи лошо впечатление в началото, но в следствие на играта се издигаше все повече в очите ми и заради това ми се стори симпатична и външно, тоест това със силикона навсякъде реално е предразсъдък и не бива да се прави мнение на база предразсъдък.

Милена може да се каже, че е пълна противоположност като физика на Красима, но и тя не ми харесва в тяло е като кол, без никакви форми. Елизабет има хубави сини очи, не съм виждала грозни сини очи досега, не мога да не го отбележа, но е само това. И разбира се, красотата на младостта, която я има във всички участници Simple Smile

# 117
  • Испания

Красима отпадна, но не съжалява за нищо. Всъщност тя е истински разочарована от хората там и мечтае за жена победител.

...

Ако не беше предимството, нямаше да се случат така нещата.

...

Всичко тръгна от една дреболия, много нелепа контузия, но както и в живота, тъпотиите стават от малки неща. Контузията в началото беше лека, но след битките, на които давах всичко от себе си, тя се влоши. От свода на крака възпалението се качи към глезена, после към връзките и след това към ахилеса. Все още се възстановявам. Никак не беше майтап работата! Ако имах почивката, която ми беше нужна още в началото, всичко щеше да е наред. Но просто трябваше да се боря. Бях на конски дози болкоуспокояващи.

...

Не съжалявам за абсолютно нищо. Аз влязох в Игрите, за да играя в едно състезание. Не съм човек, който върти интриги. Казвам това, което мисля. Очевидно на много хора точно това не им е харесало. А според мен проблемите трябва да се изговарят, да се казват нещата в очите, а не в камерата, когато другият човек го няма.

...

Влязох с нагласата, че това е едно състезание. Мислех си, че ще се съберем спортисти, ще се подкрепяме и ще се борим докрай, наистина ще сме едно племе. Сега гледам отстрани и виждам интригите, разговорите зад гърбовете. Това не съм го очаквала. Много съм разочарована от някои от хората, защото пред мен бяха едни, а сега гледам различни неща. Даже се чудя дали наистина съм общувала с тези хора, които виждам по телевизията. Аз такива неща не толерирам.

...

Кога разбра, че меко казано не си симпатична на Елизабет?

В Игрите си мислех, че мога да разчитам на нея. Малко преди да изляза и да отида на елиминациите започнах да чувам разни неща. Все пак има и други хора – те коментираха, шушукаха, личеше си. Няколко пъти я питах какъв е проблемът, защото пак аз излизах виновна. Тя отричаше да има проблем, питаше ме уж като приятелка как съм, а след това пред камерите обясняваше, че ме е питала, за да ѝ кажа какво мисля реално. На нея изобщо не ѝ е пукало. Може би именно Елизабет е човекът, който ме е разочаровал най-много изобщо.

...

В Игрите имах доста близки хора, но откакто сме излезли, поддържам връзка с много малко от тях. Все пак всеки си пое по пътя, гледа си работата. Все пак има и хора, с които общуваме. Това са Алекс, Братоев, Елена, Морунов, Мартин, Стоян. Това са чисти хора, за които никога нищо лошо няма да мога да кажа.

...

Видяхме сериозен мъжки интерес на Симеон към теб. Той продължи ли и след снимките?

Нищо не е продължавало. Мога да кажа, че със Симеон не поддържам връзка вече. Нещата не са се задълбочавали, аз не съм приемала тези неща за свалка. Не е минало нищо границата на приятелското отношение изобщо.

...

Разбрахме, че си качила умишлено няколко килограма преди Игрите. По какъв друг начин се подготви?

Подготовката ми беше изключително сериозна. Подготвях се за всичко – катерене, бягане, вдигане на тежести, с хранене – запасите ми трябваха на Реката. Въпреки подготовката, запасите, аз излязох 10 кг. надолу. Това са много килограми, а аз съм и висока. Влязох 60 кг., излязох малко повече от 50 кг.

...

Какво беше първото нещо, което направи, след като си тръгна от шоуто?

Изненадах приятеля ми! Много исках да го видя, а и да видя човек, който няма да ме предаде. Имах нужда от човек, който знам, че е истински с мен. В Игрите всички хора ме предаваха, това най-много ми тежеше. Даже мога да кажа, че за мен беше по-тежко психически, отколкото физически.

В племето на Бойците имахте почти постоянни скандали с Мани. Какви са отношенията ти с нея, а и с Кремена също в момента?

- Аз в живота се стремя да контактувам с хора, които са близки до моя начин на живот, с ценности като моите. Моята ценностна система е много далеч от тяхната, но нямам нищо против двете. Нямаме общи виждания и не контактуваме. С всички останали имам контакти, но с тях двете нямам връзка.

Какво ще правите с Борис?

- Борката е уникален човек и е много силен. Харесвам такива мъже. Малко след като приключи формата, той направи едно готино онлайн предизвикателство и дори ме беше поканил, но тогава имах, а и все още, огромни проблеми с рамената. Болките са ми след падането на Кремена върху главата ми. Там дори ми биха две инжекции. Сега имаме идея с Борката пролетта да направим едно много тежко 24-часово предизвикателство.

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 08:39 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 118
  • София
Добре де, знае как да се държи в публичното пространство Красима, но 50 килограма? Сериозно ли?

# 119

"Омазана" го интерпретирах по този начин, но добре, че поясни, че си имала предвид, че Красима просто прилича на киборг.

нищо подобно не съм казала.
снимите, които развява из нета, са в голяма част в тази киборгска стилистика + обработени, да. омазана и китосана е. казах, че този стил не ѝ отива, тя просто не е такъв типаж. не мисля, че има нужда от повече пояснения.
снимката не я виждам.
ясно е, че я харесвам, но не и в този имидж.
била свалила 10 кг?? да бе. изглеждаше доста напълняла и далеч над 50 кг., даже над 60. колко е висока?

Общи условия

Активация на акаунт