💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 78 337
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 135
  • Берлин
Харесвах 3-ма в шоуто: Красима, Мартин и Виктория. Не ми пука кой, кога и от кого ще пада, нито кой ще победи. Гледам с половин око и толкова.
Не се наемам да коментирам нито външен вид, нито поведение. Описах е и а и постовете ми бяха изтрити. Дори не се бях вживяла да ги обрисувам по начина, по който заслужават...
Благодаря за темата

# 136
Като гледам, довечера доста ще се посмеем на тази битка за Територия.

# 137
Аз лично харесвам Бойците, всички участници, които харесва са там с изключение на Стратимир, та се надявам днес да загубят, за да може Приключенци да ги хване така прочутото "приклятие" на резиденцията 😁
Тази седмица е време да си ходи приключенец!

# 138
О, мен пък изобщо не ме интересува кой колко кила е, просто отбелязвам, че Красима си е послъгала малко. Иначе ако ще и 80 да е, не ми пречи. И с това обсъждане - стига, всеки обсъжда с някой по-близък останалите играчи. Не е това причината някой да бъде толкова хейтен, поне при мен. Ако трябва да кажа едно нещо, с което Красима ми стана неприятна, това е реакцията след излизането на Елена, имаше вид хич да не й пука, въпреки че заради нея Елена напусна.

# 139
Красима беше написала в едно стори, че е свалила "близо 10кг" след излизането си. Сега гледам скрийншота, пише, че е 55, т.е. е била 65 в предаването... Кво пък толкова, защо да е лъгала?

# 140
  • София
От интервю:
"... Разбрахме, че си качила умишлено няколко килограма преди Игрите. По какъв друг начин се подготви?

Подготовката ми беше изключително сериозна. Подготвях се за всичко – катерене, бягане, вдигане на тежести, с хранене – запасите ми трябваха на Реката. Въпреки подготовката, запасите, аз излязох 10 кг. надолу. Това са много килограми, а аз съм и висока. Влязох 60 кг., излязох малко повече от 50 кг.... "

# 141
  • London
Аз Красима я харесвам точно с бузки, цицки,дупенце, баджачки.Stuck Out Tongue Winking Eye И Поли е симпатична точно, защото има месце да щипнеш. Но това го отчитам сега....на техните години и аз 50 килограмова се е налагало да търпя коментари от рода на " дебела си". Че дори и да вярвам, че е така ....да пазя диети,да си купувам малоумни приспособления, че да сваля многооооото килограми. Обеци за отслабване с магнити беше една от простотиите още в 8 ми клас. После ме докараха тези магнити на ушите да получа образувания на ушите и да правя козметична операция.Joy Та специално аз наистина избягвам да коментирам килограми и някакви недъзи, които могат да доведат човек чувайки го хиляди пъти до доста грешни завои. Например аз се чудя на Красима защо е все на някакви процедури за лице, ми тя е прекрасна, млада....свежа няма нужда абсолютно от нищо. Но обществото така натиска тези млади момичета, че ги кара все да се "подобряват".

# 142
  • Испания
Като видиш как мъже в женски форум обсъждат жени, какво се чудиш!

# 143
  • София
Лично аз не съм коментирала килограмите на Поли. Даже оцених като много грозно поведението и коментарите на водещия за телесата й. Така че е хубаво да не се ползват мои думи .....в тази връзка. Stuck Out Tongue Winking Eye
Моите коментари за Паулина бяха свързани с това, че именно тя винаги е тази, която определя други участници като по-тежки (i.e Семира и Красима) и до там. И все пак, Паулина не си спечели прякор като "прасима". Но в темата  винаги се генерализира  и затова 50% от постовете ми звучат сякаш се оправдавам. Smile

# 144
  • София
Обществото те натиска, ако му позволиш да го прави.

Нормално е в тийн годините да се водиш по стереотипи, да се влияеш от коментари и подхвърляния. Нормално е и да го надраснеш в един момент... все пак. Но някои не успяват. Във формата виждаме и жени на по 40+ какво си причиняват.

Нищо де, ако се харесват и са в мир със себе си, аз съм ок.

# 145
  • Испания

Нейният отговор е: "Направо 🐷"„

Сигурна съм, че някой умник го е написал.

Тя може да отслабне колкото реши, но като си глупак, е за цял живот.

# 146
  • София
Красима е 1.75 + сигурно, трябва много да се постарае, за да изпълни дефиницията на "дебела".

# 147
  • London
Лично аз не съм коментирала килограмите на Поли. Даже оцених като много грозно поведението и коментарите на водещия за телесата й. Така че е хубаво да не се ползват мои думи .....в тази връзка. Stuck Out Tongue Winking Eye
Моите коментари за Паулина бяха свързани с това, че именно тя винаги е тази, която определя други участници като по-тежки (i.e Семира и Красима) и до там. И все пак, Паулина не си спечели прякор като "прасима". Но в темата  винаги се генерализира  и затова 50% от постовете ми звучат сякаш се оправдавам. Smile
Оу да Семира специално е къде по-слаба от Поли. И аз се чудех на тези нейни коментари.

Тормозят я реално с тия кила ....по-лошото е, че май им се връзва. А не трябва....

# 148
Значи, аз започнах да гледам по стечение на обстоятелствата - не съм гледала други сезони и принципно нищо подобно не гледам, но бяхме на почивка, нямаше нашите си канали и какво, какво, започнахме да гледаме ИВ. И така тръгна, но гледам внимателно само игрите. Е, не спирам телевизора между игрите, та подочувам едно друго, но не ми е интересно да гледам тенденциозните напъни за стратегии. И все пак си създавам някакво впечатление за хората, като и тук важи принципът "по външността посрещат, по показаното изпращат". Признавам си, че и Красима, и Мани, и Кремена ми тръгнаха с негативен рейтинг - видя ли джуки, силикони и прочее това подсъзнателно сваля човека в очите ми. Обаче Мани затвърди мнението, Кремена ми е общо взето безразлична, но Красима ми се издигна в очите. Да, изглежда доста закръглена в дупето и бедрата, но се раздава докрай в игрите, не сплетничи и е умерена и обрана в поведението си. Последните епизоди даже малко и станах фенка, без да се паля обаче, защото така и не и приемам типажа Simple Smile.

Прави ми впечатление обаче как с течение на времето пишещите тук се радикализират и в желанието си да наддумат опонентите си често минават добрия тон и раздават не до там обективни и обосновани присъди. Поспрете се малко, бе хора, това е едно режисирано реалити, в което ви показват каквото искат да видите и затова не съдете по видяното, защото така се принизявате до пионки на продуцентите, до водени за носа добитъци. Освен това даже и най-злобните и дребни душици не могат да стъпят по подлост и гадост даже и на малкия ръст на продуцентите. Та ако ще ругаете и обиждате някого, ругайте тях, не потърпевшите от формата.

# 149
Днес каква ли изненада ни е приготвила продукцията?

Общи условия

Активация на акаунт