💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 78 412
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 210
  • Испания
Андрей сякаш не се зарадва чааак толкова много. Елизабет и Неделчо бяха по-доволни.

Той гледаше на кръв, още когато НИделчо се беше настанил между Елизабет и Милена.

# 211
  • София
Неделчо точно защото не мисли, ще бъде номиниран от своя капитан.

Приключенците гласуват за Валентин, защото се надяват капитанската битка да е елиминационна. Sweat Smile

# 212
Кремена е голяма душичка, но е страшно наивна.
Стратимир е готов да рискува Валентин. Така и не ми хареса това момче.

# 213
  • Испания
Елизабет откога стана сестра на Милена?

Кремена който я хване, той я взима на негова страна. Голяма кокошка е!

# 214
  • София
Противно на повечето тук, аз не съм толкова възхитена от Милена - има нещо прикрито в нея. Този епизод ми показва, че е имало защо. Красима напусна и тя набързо взе да се оправдава, чак Елизабет вече й стана сестра?!
Още в предишното племе ми беше неприятна с това нейното циврене и правене на невинна душичка.

# 215
Изглежда Елизабет е хапвала филия с лютеничка и се е омазала Simple Smile Кременка също

# 216
Дано Стратимир  да отпадне преди Валентин .Жалко че нито един от  мойте два фоворита не стигат до финал ,но какво да се прави.

# 217
Някой вижда, че Красима я няма, а Кремена е тук и коментира, че се е очаквало????? Е, как така???????? От къде има тази информация, при все че Кремена е една от най-слабите.
И до кога ще повтарят как Елизабет е отстранила Красима, наистина ме дразни такова чесане на его, както и унижаването на друг.

Елизабет пък според нея сега са най-комплексни Grinning  А тя е с червено червило като за парти, а не за битка Grinning

Сините са целите нацапани със синя боя, но ми харесва шалчето на Поли на главата вързано на малка панделка.

# 218
  • London
Андрей сякаш не се зарадва чааак толкова много. Елизабет и Неделчо бяха по-доволни.

Това се вика хем ме сърби, хем ме боли.Laughing

Не гледам де... само ви чета.

# 219
  • София
Съгласна съм с Борис и Рабухчиев, противно на последните настроения срещу Неделчо. Аз не намирам нищо интересно в това племе, поне с него се забавлявам на пъзели. Не виждам конкуренция между Бойци и Приключенци на база сила. Най-ми хареса, че Борис отговори с "Мхм." на въпроса на Ралица, не се спря тази жена с този измислен патос.

Кой ли е мозъкът на племето на Бойците?

# 220
За първи път от началото на предаването съм за сините. Бойците вече са само противни за мен типове, освен Морунов.

# 221
Сега очаквам множество комични моменти в играта.

# 222
Милена ми се струва, че гледа да е със силните на деня. Няма лошо - и това е стратегия, до един момент успешна.
Хареса ми Боби какво отговори на глупостите на Елизабет.

# 223
  • София
Сега очаквам множество комични моменти в играта.
Неделчо още в промото даде някакви инструкции като за хора, които не са със завързани очи. Sweat Smile

# 224
  • London
Противно на повечето тук, аз не съм толкова възхитена от Милена - има нещо прикрито в нея. Този епизод ми показва, че е имало защо. Красима напусна и тя набързо взе да се оправдава, чак Елизабет вече й стана сестра?!
Още в предишното племе ми беше неприятна с това нейното циврене и правене на невинна душичка.

А за какво се оправдава? Сори просто не гледам.... , но като ви чета после навярно ще пусна запис.Bowtie

Общи условия

Активация на акаунт