💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 78 345
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 195
В случая Андрей не заслужава да спечели според мен, затова ще ми е странно той да победи, при все че има МНОГО по-добри от него в ИВ. В други формати, в които са печелили чужденци, също е имало по-добри от тях български участници. Нищо против нямам чужденците

# 196
Абе, какво толкова се напрягате кой ще спечели? Който и да спечели за вас нищо не се променя, така или иначе.
Дайте сега да си счупим телевизорите, че ще спечели някой, който не искаме. Ми то, който и да е, все едни ще са доволни, други не. Може би само, ако Мани спечели, ше има много недоволни, но вероятността да се случи това клони към 0.

# 197
  • София
Само на мен ли ми се струва, че Морунов си снишава гласа по време на синхроните и не разбирам защо?

Горката Кремена, мисли, че се радват на завръщането ѝ, а те се радват на отпадането на Красима, може би само Неделчо има някакви мотиви да се радва на самата Кремена.

Елизабет каза, че Красима взимала нещата много навътре, а тя изпадна в истерия още преди да е загубила своята елиминационна.

# 198
Хайде искам пак бойци на резиденция!
Маниту искам да си седи при козите

# 199
Горките Морунов и Милена в това племе пълно с интриганти

# 200
Андрей сякаш не се зарадва чааак толкова много. Елизабет и Неделчо бяха по-доволни.

# 201
Скрит текст:
ако спойлерите са верни и тази седмица наистина отпада Неделчо от Мани, значи проклятието се е сбъднало 😂😂

# 202
  • София
10-минутен сегмент, показващ как Елизабет подстригва Неделчо...

Тези двулични истории трябвало да бъдат прекратени, а тя продължава да копае. Ще освобождава Ел Чапо.

# 203
  • София
В какви гащЯ се беше навряла Кремена?

# 204
Искам Бойците да са в стопанството тази седмица. Дори не там, ако може на реката.
Елизабет пак злобее. Точно тя да говори за двуличие...

# 205
Айдеее,опущиха козите!:laughing:Laughing
Кремена толкова ли е наивна?

# 206
Колко хубави изглеждат вечерите на стопанството, хранят се на масата отвън, подават си чиниите като в истинско семейство, само една лоза липсваше. И да хранят котката, която винаги я дават.

Да, без тази козина Неделчо е мноооого по-добре! Simple Smile   

Тези очила много отиват на Милена. А Мани явно се чувства много в племето, но и Валентин не ми изглежда да го тормозят, а ако Поли беше останала сама сред Семира, Валентин и Туджаров какво щеше да е? Всъщност откакто Семира си тръгна там е доста по-спокойно и тихо.

Охоооо Красима говори както винаги доста умно и право в очите, доста над нещата е. Не знам какво да кажа повече, просто ако няма корекции щеше да е твърде перфектна като човек, а перфектни хора няма! Много е готина, заслужава да е обградена от страхотни хора, по-добре че се махна, дано в живота има повече късмет.

# 207
  • София
Милена защо се оправдава?

# 208
Недялко да не е обръснал най_накрая гнусната си брада?

# 209
Неделчо за миг беше с едно шише и... после изчезна.
Милена ще е следващата,жалко.

Общи условия

Активация на акаунт