💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 78 325
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Благодаря ви, хора!  Simple Smile

# 181

На някои не им стигат думите в българския език и започват да използват чужди.Защо бе хора!Толкова ли ни е беден езика?

# 182
Защото ме кефи да го използвам. Проблем?

# 183
# 184
Освен, че се пошегувах с определението "прасима", което някой беше дал, в един от последните ми коментари казах и че не намирам красима за грозна жена, даже въобще не смятам, че е грозна. Има си хубави женски черти, дори и когато беше дебеличка, а сега дори явно е отслабнала, доколкото виждам от снимките, които й качвате.
Коментирах интервюто и и комплексарското твърдение, че била 175см и в игрите е смъкнала килограми - излязла 50кг.
В началните ипизоди беше видимо по-слаба.

Разбрахме от коментарите, че е станала тройна на Милена, но е нейните килограми, заради хапчетата, които пиела. Окей Wink

И така, след като това злобно и фалшиво същество вече не е във формата, време е другото нелицеприятно същество - симеон да отпадне. Същите отровни личностни качества като при красима. Гнили ябълки!

Когато и той отпадне, няма да имам претенции към победителя, разбира се освен Мани, която не заслужава победата, всички други са заслужили малко или много!

# 185
# 186
Ако някой иска да знае кой е победителят:

Скрит текст:

П.С. Информацията ми изглежда реалистична, но може и да не е достоверна.

Ужассссссс за тая пача... Бляяккк.

Смайли благодаря за прекрасната тема. Страхотна е. ❤️

# 187
  • София
Ох,само Туджаров ме разбира ...
Така е обграден,че не виждам полезен ход при него.Освен някой,то не някой,а Рабухчиев да бъде облъчен от Борис и Симеон.Но пак би бил първи на пангара след Паулина.
В крайна сметка той си каза-пращат ме на елиминация и аз се връщам.Другото е да печелят в повече битки,което е напълно реално.

# 188
  • London
Чудесна е рецептата на Статимир. Влиза в менюто вкъщи.

Нямах търпение и да бъркам много.

Аз това и ще вечерям...., Но добавих и калоричен банан този път. Много ме засити през деня....после даже имах голямо количество енергия, която по принцип нямам покрай децата.Close

# 189
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Какво в това?

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 00:11 от Adoralova

# 190
  • София
Скрит текст:
Мъчно ми е най-вече за Морунов, той заслужава много да победи. Паулина, ако не беше такава интригантка и толкова надута, щях да се радвам, че е трета. Според мен Андрей не заслужава да е победител. Но и други пъти сме виждали чужденци да побеждават в български формати - Християна Лоизу. Явно се опитваме да се мазним на Чужбината. 😂
Скрит текст:
Винаги ме натъжава, когато хората остават с впечатление, че в България имаме нещо против чужденците. Аз съм подкрепяла не един или двама, още във втори сезон на Big Brother бях за Лео Бианки. И не ги подкрепям, защото са чужденци, а защото съм ги харесала като участници. Андрей не заслужава да спечели, просто защото има по-добри от него според мен, но не мисля, че евентуалната му победа би била с цел "мазнене на Чужбина". Някой беше споменал и победата на македонеца Лестър в Big Brother All Stars - ами опонентът му беше Найден, хора гледали предаването, не биха намерили нищо странно в победата на Лестър, понякога националността остава на заден план.

# 191
Скрит текст:
Ако стигнат Мани и Неделчо до дуел и тя го бие, ще го гледам това! Joy Защото Дечо си го заслужи - "Хитрата сврака с двата крака"

# 192

Да,  проблем е!

# 193
  • London
Освен, че се пошегувах с определението "прасима", което някой беше дал, в един от последните ми коментари казах и че не намирам красима за грозна жена, даже въобще не смятам, че е грозна. Има си хубави женски черти, дори и когато беше дебеличка, а сега дори явно е отслабнала, доколкото виждам от снимките, които й качвате.
Коментирах интервюто и и комплексарското твърдение, че била 175см и в игрите е смъкнала килограми - излязла 50кг.
В началните ипизоди беше видимо по-слаба.

Разбрахме от коментарите, че е станала тройна на Милена, но е нейните килограми, заради хапчетата, които пиела. Окей Wink

И така, след като това злобно и фалшиво същество вече не е във формата, време е другото нелицеприятно същество - симеон да отпадне. Същите отровни личностни качества като при красима. Гнили ябълки!

Когато и той отпадне, няма да имам претенции към победителя, разбира се освен Мани, която не заслужава победата, всички други са заслужили малко или много!
Пийни една водка и се успокой.Joy

# 194
Да, добре.

Да,  проблем е!

Общи условия

Активация на акаунт